Προς το περιεχόμενο

Алина Кабаева

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιος ειναι ο δικος μας ρε παιδια?

Ανδρας- Μπαμπας σημερινου πολιτικου (ιδια φατσα), μας αφησε χρονους...

Γυναικα- Ξανθια φουσκωτη, που μιλαει με δεος για τον πρωην της (βλεπε απο πανω), αλλα ενιοτε της αρεσει να περπαταει στα σοκακια της Μυκονου, αναζητωντας την αληθηνη αγαπη. :o

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά δε θέλω να το παίξω ελιτιστής, αγοράκι είμαι και εγώ και άρα δύσκολο να είμαι επιλεκτικός, αλλά αυτή η γκόμενα είναι σα να τσακώθηκε με τεφάλ και να έχασε με flawless victory.

Τσιμπιδάκια για τα φρύδια δεν έχουν στη Ρωσία?

Έεεεετσιιιιιι

Είπα κι εγώ, μόνο εμένα μου φαίνεται μέτρια;

Δημοσ.

Όντως, από φάτσα έχουμε δει και καλύτερες. Έχοντας όμως δει την ευλυγισία της και τα κόλπα που κάνει με τις... μπάλες και την κορίνα, άντε να της πεις όχι!

Δημοσ.
Έεεεετσιιιιιι

Είπα κι εγώ, μόνο εμένα μου φαίνεται μέτρια;

Ενταξει δεν τη λες σαβουρα αλλα ουτε και θεα. Σακουλα...στο κορμι λεει παντως, εχει...ευλυγισια πως να το κανουμε

Δημοσ.

Και υποθέτω όλοι εσείς που γουστάρετε ευλυγισία, έχετε την αντίστοιχη για να αξιοποιήσετε τη δική της;

Επιτέλους βρήκατε γκόμενα που μπορεί να σας ακολουθήσει στα ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ που δε μπορούσαν να κάνουν οι αγύμναστες;

Δημοσ.
Και υποθέτω όλοι εσείς που γουστάρετε ευλυγισία, έχετε την αντίστοιχη για να αξιοποιήσετε τη δική της;

Επιτέλους βρήκατε γκόμενα που μπορεί να σας ακολουθήσει στα ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ που δε μπορούσαν να κάνουν οι αγύμναστες;

Η λογική είναι φαντάζομαι καθαρά ελληνική:

"Αράζω ανάσκελα και ασ' την να χτυπιέται"

Δημοσ.

Ε τι, σε φόρουμ γράφουμε. Άρα 1)είμαστε όλοι ευλύγιστοι και με απίθανη αντοχή και 2)της το παίζουμε και δύσκολοι. Άμα δεν πλένει και κανά σώβρακο, θα φάει πόδι.

Στην ανάγκη, αν μου κάτσει, θα πάρω αναβολικά. Εδώ ο Κωστέτσος πήρε λέει αναβολικά για να κάνει γυμνή φωτογράφιση. Εμείς θα κολλήσουμε;

Δημοσ.
Η λογική είναι φαντάζομαι καθαρά ελληνική:

"Αράζω ανάσκελα και ασ' την να χτυπιέται"

ασκήσεις εδάφους αέρος... Το όνειρο κάθε γυναίκας !:P:-)

υγ. Λούσι, γιου γκατ α πόιντ...

Δημοσ.
2)της το παίζουμε και δύσκολοι. Άμα δεν πλένει και κανά σώβρακο, θα φάει πόδι.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τη βρίσκουμε όντως μέτρια... ;)

Δημοσ.

Ρε παιδια εδω ο ανθρωπος κανει πραγματικοτητα το ονειρο καθε πενηνταρη+ και καθεστε ασχολειστε με τα φρυδια της κοπελιτσας?

Δημοσ.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τη βρίσκουμε όντως μέτρια... ;)

Ναι ρε παιδί μου, συμφωνώ, απλώς και θεά να την έβρισκες, θα έγραφες ποτέ "εγώ για χάρη της θα ξεφτιλιζόμουν, θα με έσερνε από τα @@"; Εγώ πάντως όχι, πάλι άντρακλας θα το'παιζα (που είμαι ε!!!).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...