R_Barrichello Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ηταν δικο τους λαθος, εγω τους ειχα ζητησει SATA. Βεβαια, αν τον κοιτουσα καλα, εβλεπα οτι ειναι ATA, αλλα πανω στη βιασυνη μου... Τωρα ενταξει δεν επεσαν και στα ποδια μου να μου ζητησουν συγγνωμη αλλα κατα τα αλλα δε με δυσκολεψαν καθολου.
MasterX Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 ενας φιλος μου ειπε να στειλω e-mail στη Seagate, για να μου πουν τι να κανω.. ισως RMA.. Στο e-shop γραφουν: Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων κάντε κλικ εδώ ώστε να συμπληρώσετε την αίτηση RMA Και επισης βλέπω οτι εχουν DOA: ημερομηνία αγοράς < 15 ημέρες. Βεβαια αφου δουλεύει ακομα δεν ειναι DOA..
gherudos Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και να αγοράσεις έναν καλύτερο αφού έπεσαν οι τιμές
MasterX Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 σωστο αυτό, αλλά να τον παω οπως είναι? θα τον παρουν πισω και θα μου δωσουν τα χρήματα? Χλωμό το βλέπω..
gherudos Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Φυσικά,θα πεις απλά ότι δεν σου έκανε στο μηχάνημα.
MasterX Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 δηλαδη κανονικη επιστροφη.. εντος 14 ημερων... δεν θα πουν τιποτα που τον εχω ανοιξει και χρησιμοποιήσει? τι εννοεις δεν μου εκανε στο μηχανημα?
gherudos Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 πχ πήρες SATA ενώ ήθελες IDE αυτή τη δικαιολογία θα πείς.Αρκεί να έχεις όλα τα χαρτιά κουτιά,την αρχική του συσκευασία.
MasterX Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 βεβαια τον εχω 1 εβδομαδα. Θα μπορουσα να τον παω πιο πριν. Αλλα αφου δινουν 14 μερες λογικα δεν μπορουν να σου πουν τιποτα. Εχω γραψει και αρκετα γιγα, αλλα μπορω να τον φορμαρω.. Bulk ηταν, ενα σακουλακι ειχε μονο, το οποιο απλως το εχω ανοιξει.. Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να μου πουν οσοι εχουν εμπειρια απο επιστροφες στο συγκεκριμενο καταστημα, αλλά και πιο ειδικα με επιστροφες και προβληματα δισκων...
LiKBeAsT Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Νομιζω πως καταλαβαινω το προβλημα σ..(οχι πως τα κατανοω απλως καταλαβαινω τι εννοεις) εγω ειχα παρει εδω κ αρκετο καιρο εναν 1 500GB Seagate Barracuda 7200.11 Product of Thailand.αυτον με τα 32 ΜΒ κασε. και εμενα αφου του εβαλα windows, drivers κτλ αρχιζε να κανει ενα τακ τακ αν διαστηματα..πως κανουν οι δισκοι οταν διαβαζουν καποιες φορες.(αν θυμαμαι καλα πιο γρηγορα απο τον δικο σ) ειχα τρομαξει πολυ και φοβομουν να περασω τα δεδομενα π ηθελα.. τον ειχα λοιπον περισσοτερο ισως κ απο μηνα και τον λιβανιζα κανοντας του τεστ καθε ειδους και διαφορα burn-in, mechanics stretch tests κτλ.. κυριως με το PC check αλλα οχι μονο.. η διαφορα με εσενα ειναι πως περνουσε ΟΛΑ τα τεστ μια χαρα..μικρα κ μεγαλα..με καταστροφη η οχι δεδομενων.( εδω αναφερομαι σε καποια τεστ που γραφουν κτλ και σε προειδοποιουν οτι θα υπαρχει απωλεια των δεδομενων του δισκου) Μια ακομη διαφορα ειναι οτι εγω δν ειχα αλλους seagate kai malista αυτης της σειρας για να εχω συγκριση οσο αφορα τον ηχο π κανουν.Γενικοτερα αν αφαιρεσεις αυτο ο δισκος ηταν αρκετα ησυχος. τελικα "κρεμασα" το δισκο (με λαστιχα) μιας και το φατνίο που μπαινουν οι δισκοι στο κουτι μου λειτουργουσε σε μεγαλο βαθμο ενισχυοντας τον ηχο.. εσυ αυτο τον ηχο τον ειχες παρατηρησει καθολου στους αλλους δισκους?στον 500αρη τον seagate ας πουμε?ελπιζω να μ πεις ναι αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο για να μν ανησυχω! Επισης σχετικα με το "2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση." φανταζομαι πως το λεει για τον λογο του οτι αν δν το ελεγε θα μπορουσα να παρω κατι, να το δοκιμασω και αν δν μ αρεσε να το επιστρεψω!χωρις να εχει κατι.. σε περιπτωση βλαβης οφειλουν και να τους τσακισεις αν δν τον δεχτουν!γτ με αυτη τη λογικη θα μπορουσαν να πουλανε και χαλασμενα πραγματα να μετα να σ λενε : "φιλαρακο το ανοιξες δν ξερουμε τπτ!!"
MasterX Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 οχι, ο θορυβος που κανει δεν ειναι νορμαλ... Οι υπολοιποι 8 δισκοι δεν τον κανουν....
fsbmaniac Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 πολλα προβληματικα κομματια 500seagate παιδια δεν αξιζει το ρισκο .Πηγα σε wd την ειδικη εκδοση re2 caviar οοποιος σπερνει...και απο αξιοπιστια ... δεν υπαρχει καλυτερος.25 ευρω παραπανω ομως και 16mb cashe .
MasterX Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 οι Samsung τι λένε??? Γιατί είναι φθηνότεροι? ο 1ΤΒ που έβγαλε προσφατα, έχει 178 ευρω στο e-shop και 159 στο Πλαίσιο!!! Πως και είναι τοσο φθηνότερος στο Πλαίσιο?
elgibor Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 εάν δεν τον δοκίμαζες στο icybox θα έλεγα ότι μπορεί να είναι και θέμα τροφοδοσίας με τόσους σκληρούς που έχεις... μην χάνεις χρόνο πήγαινε τον πίσω....
MasterX Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 μεσα στο case ειναι μονιμοι 3 δισκοι και ένας τέταρτος στο icybox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.