Προς το περιεχόμενο

Αγορά 24άρας

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πήγα στο the mole, είδα την 24αρα, 10.000 κοντράστ!!!!
Και το λες για θετικο αυτο? Πλακα μας κανεις μαστορα? Θα δες γυαλια ηλιου για να την κοιταξεις...

Λετε τετοι και θα το κοιταξει κανας ταλαιπορος, θα την αογρασει και θα τραβαει τα μαλλια του μετα

Δημοσ.

και νομίζω πως έχει ειπωθεί πολλές φορές, ότι στο 500'αρικο, άντε 550, είναι μονόδρομος η LG 245 WP

Δημοσ.

Για εμένα....το μέγεθος μετράει....

Εχω μια 19 Samsung 930BF με κορυφαία για την εποχή της χαρακτηριστικά. Παρόλο που έχει δει και άλλες με μικρότερες επιδόσεις η διαφορά στο μάτι είναι αμελητέα.

Το Contrast ratio που δίνουν οι εταιρίες προέρχεται από γεννήτριες τυχαίων μεγάλων αριθμών και μετά τις στρογγυλοποιούν προς τα πάνω.... Αν δεις σε site ή περιοδικά, τις πραγματικές τιμές που έχουν μετρήσει, είναι πολύ μικρότερες από αυτές που δηλώνουν με καμάρι οι κατασκευαστές.

Δώσε λίγη σημασία στο πραγματικό responce time και διάλεξε την μεγαλήτερη διάσταση....

• Super Moderators
Δημοσ.

η Samsung 930BF είναι με TN Panel...πράγματι είναι δύσκολο να διακρίνεις διαφορά με το μάτι σε σύγκριση με τις χειρότερες γιατί και αυτή στα χρώματα δεν είναι καλή :P

Δημοσ.
η Samsung 930BF είναι με TN Panel...πράγματι είναι δύσκολο να διακρίνεις διαφορά με το μάτι σε σύγκριση με τις χειρότερες γιατί και αυτή στα χρώματα δεν είναι καλή :P

Δεν ξέρω αν είναι ΤΝ πάνελ ή ΤΝΤ... :-)

Εγω ξέρω αυτό που βλέπω. Αυτό έχει σημασία για εμένα και όχι τα νούμερα που πλασάρουν οι εταιρίες.

Αν τα χρώματα και γενικότερα η εικόνα που βλέπεις σε ένα μονιτορ σε ικανοποιούν (εννοείται οτι έχεις δει και άλλα) έχει σημασία ποιο είναι το contrast ratio ή τι τεχνολογίας είναι;

Δημοσ.

Τελειως φιλικα αλλα το οτι τν εχεις εσυ ή οποιοςδηποτε δεν σημαινει οτι ειναι καλη...

Να πεις οτι ειναι αρκετα καλη για τα ευρο της θα συμφωνησω

Δημοσ.

Παιδια εγω ειδα απο κοντα την SAMSUNG 2493HM και εμεινα.Πιστευει καποιος οτι υπαρχει καλυτερη 24αρα κοντα σ'αυτα τα λεφτα?Αν ναι ποια?

Δημοσ.

Εκτος απο τον παραπανω verified πωλητη, εχει αγορασει κανεις αλλος? Ενδιαφερωμαι για dell 27'' αλλα η ιδεα της μεταφορας του τερατος αυτου με κουριερ με φοβιζει. Αυτη την στιγμη εχω την HP LP2465 Καλη για φωτογραφικες δουλειες αλλα θελει ενα μεγαλυτερο αδερφακι πλεον :)

Δημοσ.

η 2493 εχει αντιθεση 10000:1 και hdmi αυτη ειναι η διαφορα απο τη 245 παλι tn εχει και αυτη υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες οπως λεει και ο iced το πανελ μετραει πιο πολυ κινησου προς οθονη με ips η pva panel

Δημοσ.

Να πω κι εγώ ότι πήρα την Dell 2408 από αγγλικό Ebay και είναι όλα καλά. 570 περίπου ευρώ μου βγήκε σύνολο (μαζί με μεταφορικά) και με επιβεβαιωμένη (διεθνή παρακαλώ) εγγύηση από Dell Ελλάδος, 4 χρόνια.

Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος για να πάρει κανείς τη συγκεκριμένη οθόνη από Ελλάδα με επιπλέον κόστος 200+ ευρώ.

Για Dell, Ebay παιδιά.

Δημοσ.

Την εγγύηση την επιβεβαίωσες με την Dell hellas? Τι ακριβώς έκανες? Ρωτάω γιατί από εκεί που την πήρα εγώ λένε για 5 χρόνια εγγύηση, αλλά ποτέ δεν κοίταξα να δω αν ισχύει...

Μετά πάντως από τους λίγους μήνες που την έχω πάντως, το μόνα αρνητικά που έχω διαπιστώσει:

-backlight bleeding αρκετό στη πάνω αριστερή γωνία

-ένα καμμένο και ένα κολλημένο pixel

Κατά τα άλλα όλα καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...