Προς το περιεχόμενο

Αγορά 24άρας

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερώνω όπως είχα υποσχεθεί:

Σήμερα έφτασε (επιτέλους) η 2408wfp. Τελικά ήρθε μέσω courier στην πόρτα μου, συγκεκριμένα DPD και μέσω του συνεργάτη Interattica στην Ελλάδα. Άργησε αρκετά, απ'όσο κατάλαβα επειδή μεσολάβησαν οι γιορτές και γινόταν χαμός στην Ελλάδα από δέματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι έκανε 4 μέρες από την Ολλανδία μέχρι τη Θεσσαλονίκη, και άλλες 9 ( !) μέχρι να μου τη παραδώσουν σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, όλα καλά αφού έφτασε σε καλή κατάσταση. Προχωράω στα πιο συγκεκριμένα, όχι σε review της οθόνης αλλά στη βαθμολόγηση της διαδικασίας μέσω ebay και αξιολόγηση του αγοραστή περισσότερο:

Πωλητής :

>supradictus

Link από ebay :

>http://cgi.ebay.com/2408wfp-DELL-UltraSharp-High-End-IN-STOCK-NEW_W0QQitemZ330232614405QQihZ014QQcategoryZ3694QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Site εταιρίας:

>www.qsix.eu

Θετικά:

- Το προϊόν είναι μια χαρά, κανένα καμένο pixel, οπότε το σημαντικότερο υποθέτω είναι αυτό. Υπενθυμίζω ότι ελέγχονται τα panel πριν σταλούν για καμένα pixel [βλέπε και αρνητικά-1].

- Η τιμή: δύσκολα θα βρούμε κάτι ανάλογο από Ελλάδα. Υπενθυμίζω ότι η όλη διαδικασία στοίχισε 575 (τελική για το Monitor) + 40 περίπου για μεταφορικά + 15 για τραπεζικό έμβασμα. Αν έχετε εταιρικό ΑΦΜ, μπορέιτε να αγοράσετε χωρίς φόρο όπως έκανα και γω, οπότε μου στοίχισε συνολικά 545 ευρώ.

- Με επιφύλαξη: στην αγγελία (αλλά και στην απόδειξη που μου στείλανε) αναφέρεται 5-ετής πανευρωπαϊκή εγγύηση, ενώ έχω την εντύπωση ότι η dell hellas δίνει 3 χρόνια. Δεν είμαι βέβαιος, οπότε με μια επιφύλαξη...

Αρνητικά:

- Η συσκευασία είχε ανοιχτεί από την εταιρία. Λογικό, αφού το λένε ότι ελέγχουν τα panel για καμένα pixel και επιπλέον βάζουν και ένα στυλό δώρο μέσα. Ωστόσο στη δικιά μου είχαν αφήσει το vga καλώδιο συνδεδεμένο στο panel και υποθέτω θα μπορούσε να έχει χτυπηθεί-χαλάσει κατά τη μεταφορά. Ευτυχώς δεν έπαθε τπτ.

- Ο μόνος τρόπος πληρωμής για Ελλάδα είναι κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή (μηδέν ασφάλεια...), αν και ως account holder είναι η εταιρία του Qsix.

- Ο πωλητής μπορέι να αργήσει αρκετά να απαντήσει σε μηνύματα μετά την αγορά. Συγκεκριμένα, ενώ πριν την αγορά απαντούσε μέσα σε 2-3 ώρες max, αφού έκανα την κατάθεση του έστειλα 3 μηνύματα και έκανε 3 μέρες να απαντήσει (ομολογουμένως αγχώθηκα αρκετά...).

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω το ίδιο monitor εδώ και 3 βδομάδες αγορασμένο απο ebay.co.uk. Ήρθε σε 6 μέρες με dhl με συνολικό κόστος 590?. Απίθανη οθόνη, εμένα μου ήρθε σφραγισμένη και με διαβεβαίωση ότι καλύπτεται απο 3ετή εγγύηση της dell Hellas.

Δημοσ.
Έχω το ίδιο monitor εδώ και 3 βδομάδες αγορασμένο απο ebay.co.uk. Ήρθε σε 6 μέρες με dhl με συνολικό κόστος 590?. Απίθανη οθόνη, εμένα μου ήρθε σφραγισμένη και με διαβεβαίωση ότι καλύπτεται απο 3ετή εγγύηση της dell Hellas.

Φίλε papadakn από ποιον πωλητή την πήρες?

Δημοσ.

Aν και δεν σκοπεύω να την αγοράσω αυτο το καιρο έριξα μία ματιά στο ebay.co.uk και την βρήκα στις 413 λίρες...Τα μεταφορικά για ελλάδα ειναι 20 λίρες ή δεν διάβασα καλα τους όρους αποστολής της UPS. Αυτος ο πωλητής φαντάζομαι θεωρείται αξιόπιστος,σωστα;

Με τα μεταφορικά η οθόνη βγαίνει στα 550?-560? που πιστεύω ειναι πολυ καλα εφοσον η εγύηση της Dell είναι διεθνής.

http://cgi.ebay.co.uk/New-Dell-2408WFP-24-LCD-Monitor-REPLACES-2407WFP-HC_W0QQitemZ270233905280QQihZ017QQcategoryZ174QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Δημοσ.
Aν και δεν σκοπεύω να την αγοράσω αυτο το καιρο έριξα μία ματιά στο ebay.co.uk και την βρήκα στις 413 λίρες...Τα μεταφορικά για ελλάδα ειναι 20 λίρες ή δεν διάβασα καλα τους όρους αποστολής της UPS. Αυτος ο πωλητής φαντάζομαι θεωρείται αξιόπιστος,σωστα;

Με τα μεταφορικά η οθόνη βγαίνει στα 550?-560? που πιστεύω ειναι πολυ καλα εφοσον η εγύηση της Dell είναι διεθνής.

http://cgi.ebay.co.uk/New-Dell-2408WFP-24-LCD-Monitor-REPLACES-2407WFP-HC_W0QQitemZ270233905280QQihZ017QQcategoryZ174QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Μάλλον όχι, όπως γράφει χαρακτηριστικά πιο κάτω στην ίδια σελίδα: UPS: UK 1 DAY DELIVERY £9.99UPS: FRANCE BELGIUM SPAIN ITALY GERMANY IRELAND DELIVERY : £39.99REST OF EUROPE £49.99

Εφόσον η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο Rest of Europe:

£49,99= ?63.5422

οπότε έχουμε: £413= ?524.978+ 63.5422= περίπου 589 ευρώ. Και πάλι βέβαια ok είναι η τιμή της σε σχέση με Ελλάδα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι είδα ένα review στο Behardware το οποίο δεν ήταν καθόλου κολακευτικό για την 2408wfp. Το σοβαρότερο πρόβλημα της οθόνης μάλιστα, είναι το lag της. Θέλω να μου πείτε όσοι την έχετε αποκτήσει αν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την καθυστέρηση της οθόνης.

http://www.behardware.com/articles/712-1/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aν και παραπάνω έκανα λάθος αυτο το Link ειναι σίγουρα στις 444 λίρες, δηλαδή περίπου 550 με 560 ευρώ με τα μεταφορικά.

http://cgi.ebay.co.uk/The-NEW-Dell-2408WFP-widescreen-tft-monitor_W0QQitemZ200228719791QQihZ010QQcategoryZ174QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Ο αγοραστής έχει πολύ καλή αξιολόγηση και έχει αγοράσει και ενας φίλος μου απ αυτον οθόνη Dell χωρίς κανένα παραπονο.

Για μένα απλα ειναι θέμα χρόνου, να φτάσει Σεπτέμβρης για να μπει στη τελικη ευθεία η αγορά :P :P

Aυτο με το Input lag με απασχολεί και μένα, έχει κανεις παίξει με τη 2408 για να μας πει τις εντυπώσεις του;

Δημοσ.

Παιδες, μετα απο ερευνα αγορας ετοιμαζομαι να αγορασω την DELL 2408 απο ebay.co.uk.

Ερχεται στα 570 ευρα με τα μεταφορικα. σουπερ. θα ενημερωσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ηρθε η DELL παιδια μεσα σε 3 μερες και επιτελους μπορω να δουλεψω σαν ανθρωπος. Σε σχεση με το LG που ειχα ειναι σαν να εχω αλλου ειδους περιφερειακο. Αριστουργημα. Μακραν η καλυτερη αγορα που εχω κανει μεχρι σημερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάνω κάτω ίδιες είναι...TN Panel έχουν και οι 2...

η "26αρα" έχει μεγαλύτερο dot pitch πάντως...

ψάξε για reviews και στην τελική πήγαινε δες τις από κοντά

Δημοσ.
πάνω κάτω ίδιες είναι...TN Panel έχουν και οι 2...

η "26αρα" έχει μεγαλύτερο dot pitch πάντως...

ψάξε για reviews και στην τελική πήγαινε δες τις από κοντά

Πήγα στο the mole, είδα την 24αρα, 10.000 κοντράστ!!!!

Απλά γαμάτη! Κ πολύ καλύτερη εικόνα από άλλες, χτυπούσε πολύ έντονα η διάφορα εικόνας στα χρώματα από άλλες κ ήταν αρκετά ομαλή! Βέβαια δεν έτρεχαν κάποιο παιχνίδι η βίντεο, είχαν όλες την επιφάνια εργασίας. Φτάνει μόνο το screen saver με τις φυσαλίδες που είχε!

Απλά η άλλη είναι 26αρα……. Εκεί κολλάω

Τα υπόλοιπα χαρακτηρίσθηκα είναι σχεδόν τα ίδια:

26αρα

Τύπος Οθόνης: 25.5 ιντσών Έγχρωμη a-si TFT/TN Wide με 16.7 εκατομμύρια χρώματα.

Ανάλυση: 1920 x 1200.

Μέγεθος κουκίδας: 0.286 x 0.286 mm.

Χρόνος απόκρισης: 5ms.

Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 160 μοίρες, Κατακόρυφα: 160 μοίρες.

Κοντράστ: 3000:1(Dynamic), 1000:1 typ.

Φωτεινότητα: 400 cd/τμ.

Είσοδος Σήματος: D-Sub (Αναλογική), DVI-D (Ψηφιακή), HDMI, Audio In/Out.

Οριζόντια συχνότητα: 30 - 81 kHZ

Κατακόρυφη συχνότητα: 56 - 75 Hz.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Διαθέτει 2 ενσωματωμένα ηχεία 4W (2W x 2 ch), Βάση ρυθμιζόμενη καθ΄ύψος 100mm, Δυνατότητες Swivel καθώς και Tilt, Δυνατότητα περιστροφής 90 μοιρών, Δυνατότητα Προσάρτισης σε τοίχο VESA 100m x 200mm, Πλήρης Υποστήριξη 1080p HD ανάλυση.

Χρώμα: Μαύρο High-gloss.

Διαστάσεις (W x H x D): 59,94mm x 45,72mm x 25,14mm (με την βάση).

Κατανάλωση: 110 watts (max), <1.5 watts (DPMS mode).

Βάρος: 9,70 kg (καθαρό).

Εγγύηση: 3 χρόνια.

24αρα

Τύπος Οθόνης: 24 ιντσών Wide, Έγχρωμη TFT-LCD με 16.7 εκατομμύρια χρώματα.

Μέγιστη Ανάλυση: 1920x1200.

Μέγεθος κουκίδας: 0.270 x 0.270 mm.

Χρόνος απόκρισης: 5 ms.

Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 160 μοίρες, Κατακόρυφα: 160 μοίρες.

Κοντράστ: 10000:1 (Δυναμική), 1000:1(Πραγματική).

Φωτεινότητα: 400 cd/τμ.

Είσοδος Σήματος: 15 Pin D-Sub (αναλογική), DVI-D, HDMI.

Κατανάλωση: On: 100W (max), Standby: 1.5W.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Δυνατότητα Tilt, Swivel και Pivot, Ρύθμιση Ύψους. Ενσωματωμένα Ηχεία 2 x 2 Watt.

Χρώμα: Μαύρο.

Βάρος: 8.5 kg.

Διαστάσεις: 564 x 447 x 25 mm.

Εγγύηση: 3 χρόνια.

Διαφορες οσο αναφορα την Ποιότητα εικόνας είναι το κοντράστ κ το μέγεθος του κόκκου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...