Προς το περιεχόμενο

Αγορά 24άρας

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Που κόλλησες!!!! Μια οθόνη με μεγαλύτερο μέγεθος και ίδια ανάλυση δείχνει χειρότερη ποιότητα. Άρα αν της μεγαλώσουμε την ανάλυση θα δείχνει το ίδιο.

όχι δεν πρόκειται να δείχνει το ίδιο... 24αρα 1920χ1200 έχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια από 22αρα 1680χ1050...

24αρα με 1920χ1200 έχει dot pitch 0.270mm ενώ 22αρα με 1680χ1050 έχει 0.282mm

όσο πιο μικρό είναι, τόσο μεγαλύτερη λεπτομέρεια έχει...άρα ΔΕΝ είναι το ίδιο...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις μίλησα με Deel Hellas και μου είπε ότι πλέον απευθείας προιόντα δίνουν μόνο σε ιδιότες και μόνο online. Μου στέλνει τώρα τηλέφωνα των μεταπωλητών και ξεκινώ τα τηλέφωνα. Μου είπε ότι μπορούμε να πιάσουμε καλύτερη τιμή.

Δημοσ.
όχι δεν πρόκειται να δείχνει το ίδιο... 24αρα 1920χ1200 έχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια από 22αρα 1680χ1050...

24αρα με 1920χ1200 έχει dot pitch 0.270mm ενώ 22αρα με 1680χ1050 έχει 0.282mm

όσο πιο μικρό είναι, τόσο μεγαλύτερη λεπτομέρεια έχει...άρα ΔΕΝ είναι το ίδιο...

Εντάξρι το ίδιο δε θα είναι ακριβώς, αλλά στη λογική αυτή , η ποιότητα στο μάτι δεν θα είναι τόσο πολύ καλύτερη, έτσι δεν είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο που θα έχει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας λόγο μεγαλύτερης ανάλυσης μου φτάνει για να επιλέξω 24αρα και όχι 22αρα...

τώρα για την ποιότητα στο μάτι που λες είναι αναλόγως τι έχεις συνηθίσει...εμένα τώρα από 20αρα με 1600χ1200 (0.250mm dot pitch) σε 22αρα 1680χ1050 θα μου κακοφανεί...άσε που δεν αξίζει τα λεφτά της μια τέτοια "αναβάθμιση"

βάλε επίσης το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι 22αρες είναι με TN Panel...αυτομάτως τις απορίπτω...

Δημοσ.
Μόλις μίλησα με Deel Hellas και μου είπε ότι πλέον απευθείας προιόντα δίνουν μόνο σε ιδιότες και μόνο online. Μου στέλνει τώρα τηλέφωνα των μεταπωλητών και ξεκινώ τα τηλέφωνα. Μου είπε ότι μπορούμε να πιάσουμε καλύτερη τιμή.

Σκατά! Πόσο καλύτερη?? 200? κάτω?

Άσχημα μου πάει η μέρα σήμερα...

Δημοσ.

Μου έστειλαν mail από το overclockers και μου επιβεβαίωσαν κι εμένα ότι δεν μπορούν να τη στείλουν. Κρίμα.

Tzimmys, μήπως βρήκες τίποτα από τους μεταπωλητές?

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή το έψαξα πολύ αυτόν τον καιρό, να βοηθήσω:

-Από Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα, η Dell είναι σε μεταβατικό στάδιο σε ότι αφορά τη λιανική και δεν θα βρείτε σε μεταπωλητές όλα τα προϊόντα της. Ακόμα και όταν τα φέρουν εκτιμώ ότι η τιμή της 2408wfp δεν θα είναι κάτω από 700 ευρώ.

-Γενικά σε ευρωπαϊκά e-shops υπάρχει η οθόνη σε πολλά μαγαζιά σε τιμή κάτω από 600 ευρώ, αλλά τα μεταφορικά για Ελλάδα το χαλάνε. Τα περισσότερα δεν φέρνουν Ελλάδα καθόλου ή δεν φέρνουν προϊόντα με τέτοιο όγκο. Ένα που βρήκα μου ζήτησε 100+ ευρώ, οπότε ερχόμαστε στα ίδια.

-Εγώ τελικά την αγόρασα από ebay και την περιμένω λογικά στα τέλη της επόμενης βδομάδας, έφυγε από Ολλανδία χθες. Ο πωλητής είναι από επίσημο μεταπωλητή της Dell Ολλανδίας, είναι power seller και έχει 99,6% positive feedback (1660 ψήφοι). Τιμή με μεταφορικά (+τα έξοδα τραπέζης για το έμβασμα) 545 ευρώ (αλλά γλύτωσα το ΦΠΑ λόγω εταιρείας, με αυτό θα είναι γύρω στα 620 λογικά). Αν αγοράσετε μαζικά σίγουρα θα κόψει κάτι. Μέλος από το thelab αγόρασε στις αρχές του μήνα την 2408 χωρίς κανένα πρόβλημα από αυτόν. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τρόπος πληρωμής για Ελλάδα είναι αποκλειστικά κατάθεση στο λογαριασμό του... Προς το παρών δεν έχω να πω κάτι άλλο, όταν παραλάβω θα ενημερώσω αν τον προτείνω ή όχι. Πάντως η σελίδα του reseller της Dell NL που δουλεύει είναι:

>www.qsix.eu

Δημοσ.
μόνο που θα έχει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας λόγο μεγαλύτερης ανάλυσης μου φτάνει για να επιλέξω 24αρα και όχι 22αρα...

τώρα για την ποιότητα στο μάτι που λες είναι αναλόγως τι έχεις συνηθίσει...εμένα τώρα από 20αρα με 1600χ1200 (0.250mm dot pitch) σε 22αρα 1680χ1050 θα μου κακοφανεί...άσε που δεν αξίζει τα λεφτά της μια τέτοια "αναβάθμιση"

βάλε επίσης το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι 22αρες είναι με TN Panel...αυτομάτως τις απορίπτω...

Νομίζω υπάρχει EIZO και Samsung 22 με pva. Το θέμα είναι το εξής. Το full hd σε ποιό μέγεθος οθόνης το βλέπεις, διότι αν έχεις full hd σε 100" τότε δεν έχεις και την καλύτερη ποιότητα συγκριτικά με μια οθόνη 1024χ768 17".

Δημοσ.

yanaki και thresh σας παρακαλώ πολύ, είστε offtopic.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ winmik2kx. Περιμένουμε νέα σου.

panahs δυστυχώς δεν είχα χρόνο και μίλησα μόνο με έναν.

AMPLUS S.A.

Λεωφόρος Κηφισίας 42,Τ.Κ. 15125, Μαρούσι

Του είπα να μου κάνει μια προσφορά για 5 οθόνες. Η προσφορά του ήταν στα 695 + φπα. Κοροιδία. Καλά του λέω για τον ιδιώτη στη dell η τιμή είναι 699 + φπα και η προσφορά σου είναι στα 695? Και λέει μπορώ ακόμα ένα 2 %. Όχι παραπάνω. Καλά του λέω, ευχαριστώ. Μήπως θέλεις να σου στήλω και εσένα τα τηλέφωνα των μεταπωλητών να πάρεις και εσύ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομίζω υπάρχει EIZO και Samsung 22 με pva. Το θέμα είναι το εξής. Το full hd σε ποιό μέγεθος οθόνης το βλέπεις, διότι αν έχεις full hd σε 100" τότε δεν έχεις και την καλύτερη ποιότητα συγκριτικά με μια οθόνη 1024χ768 17".

για αυτό είπα σχεδόν όλες...

καλά εσύ εκεί επιμένεις με τις αναλύσεις και το μέγεθος, αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω (με το dot pitch) δεν έχει νοήμα να συνεχίζουμε...

πήγαινε wikipedia και δες πόσο dot pitch έχει το εκάστοτε monitor ανάλογα με τις ίντσες του και την ανάλυση του...όσο πιο μικρό το dot pitch τόσο μεγαλύτερη λεπτομέρεια...

sorry για τα offtopic Tzimmy :-(

Δημοσ.
Ωραία φίλε μου. Γιαυτό δεν ξέρω, δώσε ένα link να δούμε, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή τρώει θάψιμο σε ένα site ότι είναι και μάπα. Μεταφορικά δε ξέρω, αύριο με το καλό θα κοιτάξω να μάθω. Όσον αφορά την εγγύηση, νομίζω πως μας καλύπτει η ίδια η dell, δηλαδή μάλλον μπορούμε για εγγύηση να απευθυνθούμε και στην dell hellas. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

εχω την LG 245wp κάποιους μήνες και έχω να πώ οτι ειναι οτι καλύτερο έχω αγοράσει για 400 ευρώ..

και έχω αγοράσει πολλά ...

Οσο για τα reviews τα έχω διαβάσει κι εγώ και έχω να πώ οτι είναι παραπλανητικά για να προωθήσουν τις πιο ακριβές 24αρες..

Απο άποψη τιμή απόδοση και χωρίς να υστερεί ποιοτικά απο τις ποιο ακριβές θα έλεγα οτι ειναι η καλύτερη αγορά..

Δημοσ.

Φίλε panahs μάλλον να το σβήσουμε,ε?? Η καλύτερη λύση τώρα μου φαίνεται αυτή που λέει ο winmik2kx, αλλά λέω να το κοιτάξουμε πλέον ατομικά, τι λες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...