Tzimmys Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μετά το topic που άνοιξε o haHa και τις συμβουλές του καθώς και των υπολοίπων, έχω ψηθεί τρελά να πάρω τέτοια οθόνη. Επειδή το budjet όμως είναι ψηλό, έλεγα αν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θέλουνε να αγοράσουνε τώρα οθόνη 24άρα, να μαζευτούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε καλύτερη τιμή. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω ξανακάνει αυτό, αλλά αν υπάρχει ανταπόκριση με τη βοήθειά σας θα το καταφέρουμε. Για το ποια οθόνη θα πάρουμε, θα είναι κάτι που θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Προτείνω για αρχή δύο οθόνες. Η πρώτη είναι η πρόταση του haHa, η LG 245WP στα 560 ευρώ. Η άλλη πρόταση είναι η Dell Ultrasharp 2408WFP, για την οποία διάβασα τα καλύτερα και έχει βρεθεί στο overclockers.co στα 590!!! Σας ακούω. edit: εδώ είναι η dell.
Panahs Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εγώ είμαι έτοιμος να πάρω 24άρα. Είμαι απελπισμένος. Η LG 245WP τρώει θάψιμο στο Xbit labs και με ανησυχεί. Το βλέπω πολύ πιθανό να καταλήγω στην "φτωχή" SM2493HM. Παρόλα αυτά, μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η Dell, αλλά τι εγγύηση θα έχουμε από αυτό το site και τι μεταφορικά?
Tzimmys Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ωραία φίλε μου. Η LG 245WP τρώει θάψιμο στο Xbit labs και με ανησυχεί. Γιαυτό δεν ξέρω, δώσε ένα link να δούμε, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή τρώει θάψιμο σε ένα site ότι είναι και μάπα. Μεταφορικά δε ξέρω, αύριο με το καλό θα κοιτάξω να μάθω. Όσον αφορά την εγγύηση, νομίζω πως μας καλύπτει η ίδια η dell, δηλαδή μάλλον μπορούμε για εγγύηση να απευθυνθούμε και στην dell hellas. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Panahs Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πολύ ευχάριστο αυτό! Όμως το συγκεκριμένο site θα μας την στείλει Ελλάδα? Τους έχω ήδη στείλει mail που τους ρωτάω αν την στέλνουν και με τι επιπλέον επιβάρυνση. Όσο για την LG: Εδώ: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/24inch_10.html#sect0 Και στο conclusion: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/24inch_25.html
haHa Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Το overclockers.co.uk αν θυμαμαι καλα ανεκαθεν εστελνε και Ελλαδα!
Panahs Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μακάρι. Αν και η οθόνη είναι μεγάλο αντικείμενο και βαρύ. Σε μια δοκιμαστική παραγγελία που πήγα να κάνω, μου είπε στην τελευταία σελίδα ότι ξεπέρασα το κανονικό βάρος και ότι πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους.
tmjuju Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Το overclockers.co.uk αν θυμαμαι καλα ανεκαθεν εστελνε και Ελλαδα! Έχω παραγγείλει αρκετές φορές. Προσωπικά τους εκτιμώ για δύο λόγους: Α. έχουν availability από την πρώτη στιγμή σε πολλά νεοεισερχόμενα προϊόντα Β. έχουν availability και σε ʽεξωτικάʼ προϊόντα που κάνεις κρα να τα βίες στην Ευρώπη. Από την άλλη ισχύουν συνήθως και τα παρακάτω: Έχουν καλές τιμές για τις πρώτες εβδομάδες που ανακοινώνεται ένα προϊόν. Μετά από λίγο καιρό όταν και τα μεγάλα ελληνικά μαγαζιά φέρνουν ποσότητες, πολλές φορές είναι πιο φθηνά να αγοράσεις στην Ελλάδα. Δηλαδή ίσος η τιμή που βλέπετε, σε δύο εβδομάδες να είναι ίδια και στην Ελλάδα.
yanaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μια 24" σε ανάλυση full hd den είναι ουσιαστικά το ίδιο με μια 22" σε ανάλυση 1650χ 1050?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 1920x1200>1680x1050... 24>22... πως είναι δυνατόν να είναι ουσιαστικά το ίδιο?
yanaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 1920x1200>1680x1050...24>22... πως είναι δυνατόν να είναι ουσιαστικά το ίδιο? Μεγαλύτερη επιφάνεια! Αν είχαν την ίδια ανάλυση η 22ρα θα είχε καλύτερη ποιότητα!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ποιος ο λόγος να παίζει κάποιος μια 24αρα σε ανάλυση χαμηλότερη από την native 1920x1200? ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καν το σκοπό της σύγκρισης... χαλάει η γεωμετρία η ευκρίνεια και η εικόνα γενικότερα...
Panahs Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πήρα τηλέφωνο την Dell και μου είπαν πως ό,τι θέλω θα το βρω στο site και μπορώ πλήρως να εξυπηρετηθώ από εκεί, ενώ και η τιμή της είναι αυτή που λέει. Τη ρώτησα την τύπισσα αν υπάρχει η περίπτωση να αλλάξει η τιμή της και άρχισε και μου έλεγε κάτι για dealers και distributors και της είπα καλό μεσημέρι. Αυτό που κατάλαβα πάντως είναι ότι δύσκολα θα την βρούμε εκτός της ίδιας της Dell στην Ελλάδα.
yanaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ποιος ο λόγος να παίζει κάποιος μια 24αρα σε ανάλυση χαμηλότερη από την native 1920x1200? ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καν το σκοπό της σύγκρισης...χαλάει η γεωμετρία η ευκρίνεια και η εικόνα γενικότερα... Που κόλλησες!!!! Μια οθόνη με μεγαλύτερο μέγεθος και ίδια ανάλυση δείχνει χειρότερη ποιότητα. Άρα αν της μεγαλώσουμε την ανάλυση θα δείχνει το ίδιο.
Tzimmys Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Panahs το είδα αυτό που λες για την lg και όντως φαίνεται να υστερεί. Βλέπω πως την Dell την έχει για πολύ καλή πρόταση. Δυστυχώς όμως μόλις μίλησα με overclockers και μου είπαν ότι λόγω μεγάλου βάρους είναι αδύνατο να τη στείλουν Ελλάδα. Πρέπει να βρούμε άλλη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.