sarakinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παίδες...μόλις έστησα το PC ενώς φίλου μου που το πείρε από το e-shop σε κομμάτια..η mobo μου ήρθε ελλατωματική ,την αντικατέστησα (είμαι 99% σίγουρος ότι μου έδωσαν μεταχειρισμένη,αλλά δεν θέλει να περιμένει άλλο το φιλαράκι και δεν θα την πάει πίσω),το συναρμολογώ,βάζω windows όλα καλά και τσουπ! Ενώ έβαζα drivers διαπίστωσα ότι δεν έχω ήχο!!! Ενώ έβαλα τα driver από το cd...κατέβασα καινούρια αλλα πάλι τίποτα... Οι ενδίξεις από τα player λειτουργούν κανονικά,τα vista την βλέπουν αλλά στα ηχεία τίποτα...από το bios είναι enabled... Παιδιά sos!!! Η mobo είναι μια Asus M2N-E SLI και έχει πάνω C-MEDIA κάρτα ήχου (CD6501) το υπόλοιπο σύστημα απότελείται από: Athlon X2 6400+ AM2 2X KINGSTON 1GB 800MHZ 1 SATA SAMSUNG 250GB 2X 8600 GT 256MB THERMALTAKE 750WATT PSU DVD-ROM KAI RECORDER και μια gigabyte wifi κάρτα
@topos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παίδες...μόλις έστησα το PC ενώς φίλου μου που το πείρε από το e-shop σε κομμάτια..η mobo μου ήρθε ελλατωματική ,την αντικατέστησα (είμαι 99% σίγουρος ότι μου έδωσαν μεταχειρισμένη,αλλά δεν θέλει να περιμένει άλλο το φιλαράκι και δεν θα την πάει πίσω),το συναρμολογώ,βάζω windows όλα καλά και τσουπ!Ενώ έβαζα drivers διαπίστωσα ότι δεν έχω ήχο!!! Ενώ έβαλα τα driver από το cd...κατέβασα καινούρια αλλα πάλι τίποτα... Οι ενδίξεις από τα player λειτουργούν κανονικά,τα vista την βλέπουν αλλά στα ηχεία τίποτα...από το bios είναι enabled... Παιδιά sos!!! Η mobo είναι μια Asus M2N-E SLI και έχει πάνω C-MEDIA κάρτα ήχου (CD6501) το υπόλοιπο σύστημα απότελείται από: Athlon X2 6400+ AM2 2X KINGSTON 1GB 800MHZ 1 SATA SAMSUNG 250GB 2X 8600 GT 256MB THERMALTAKE 750WATT PSU DVD-ROM KAI RECORDER και μια gigabyte wifi κάρτα off topic:Δωσε ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΤΙΣ 8600GT και παρε μια 9600gt /8800gt.
vasilis1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παίδες...μόλις έστησα το PC ενώς φίλου μου που το πείρε από το e-shop σε κομμάτια..η mobo μου ήρθε ελλατωματική ,την αντικατέστησα (είμαι 99% σίγουρος ότι μου έδωσαν μεταχειρισμένη,αλλά δεν θέλει να περιμένει άλλο το φιλαράκι και δεν θα την πάει πίσω),το συναρμολογώ,βάζω windows όλα καλά και τσουπ!Ενώ έβαζα drivers διαπίστωσα ότι δεν έχω ήχο!!! Ενώ έβαλα τα driver από το cd...κατέβασα καινούρια αλλα πάλι τίποτα... Οι ενδίξεις από τα player λειτουργούν κανονικά,τα vista την βλέπουν αλλά στα ηχεία τίποτα...από το bios είναι enabled... Παιδιά sos!!! Η mobo είναι μια Asus M2N-E SLI και έχει πάνω C-MEDIA κάρτα ήχου (CD6501) το υπόλοιπο σύστημα απότελείται από: Athlon X2 6400+ AM2 2X KINGSTON 1GB 800MHZ 1 SATA SAMSUNG 250GB 2X 8600 GT 256MB THERMALTAKE 750WATT PSU DVD-ROM KAI RECORDER και μια gigabyte wifi κάρτα Ψάξε λίγο μήπως ενεργοποιεί την ψηφιακή έξοδο (το μοναδκό ισως αρνητικό αυτής της μητρικης στα vista είναι η αδυναμια συγχρονης λειτουργίας της ψηφιακής και της εξόδου ηχείων.Ψάξε αυτό και στους players (αν χρησιμοποιεις τον κλασικ μπορεί να εχεις και εκει λάθος ρυθμιση. Εμένα αυτη η μητρική με τον 6000 και την ΑΤΙ2600 τρέχει απροβλημάτιστα Mac OsX leopard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.