Προς το περιεχόμενο

πιο λειτουργικο να βαλω???

steant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας γνωστος μου εδωσε ενα πολυ παλιο υπολ να το κανω format, οταν λεω παλιο εννοω πολυ, με σκληρο 10 giga, απλα τον θελει για internet και για καμια εργασια στα office..

το θεμα ειναι οτι δε ξερω πιο λειτουργικο να βαλω... καλα για ΧΡ δε νομιζω να τα σηκωνει. Τι λετε να βαλω 2000 ή 98????

Δημοσ.

ανάλογα τον επεξεργαστη σου.. αν τον σηκωνει βαλε 2000 (όχι, δεν εννοω Me Millenium) , ειδάλλως 98 Second Edition. Αν δεν ξέρεις τι μπορει να σηκωσει, δες τα CD με τους Drivers του υπολογιστη μεχρι ποιο λειτουργικο εκεινης της εποχης υποστηριζαν,κ βάλτο!

Δημοσ.

Αν δε ξέρει, αυτό είναι δικό του θέμα...Σε ένα από τους παλιούς μου (PII 400MHz, 128MB RAM, 20GB HDD) έχω βάλει τα W2000 με τα απαραίτητα Service Packs και τρέχει ικανοποιητικά.

Δημοσ.
Εγω σε ενα μηχανηματακι pentium III 650 mhz και με 192 mb ram τρεχω xp sp2 με καποιες υπηρεσιες απενεργοποιημενες....

οταν λες φιλε μου με καποιες υπηρεσιες απενεργοποιημενες ποιες εννοεις???

Δημοσ.

Μην απενεργοποιείς τίποτα.

Απλά πες στα πόσα MΗz τρέχει ο επεξεργαστής, και πόση RAM έχει ( και τα 2 - λογικά - φαίνονται με το που ξεκινάει ).

Δημοσ.
οταν λες φιλε μου με καποιες υπηρεσιες απενεργοποιημενες ποιες εννοεις???

εννοω....οσες δεν χρειαζεσαι.... εγω ας πουμε επειδη εχω wireless δικτυο εχω απαντεργοποιησει ο,τιδηποτε σχετιζεται με lan.... εχω απανεργοποιημενες υπηρεσιες φαξ και εκτυπωτη... απανεργοποιημενο το prefetch κτλπ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...