Προς το περιεχόμενο

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

zztop845

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας.

Μπορείτε να προτείνετε (όσοι γνωρίζουν) κάποιο πρόγραμμα σχεδιασμού ιστοσελίδων; Κάτι απλό αλλά να κάνει αναδυόμενα μενού, κινούμενες εικόνες κ.τ.λ. Θα προτιμούσα freeware ή έστω κάποιο φθηνό.

Και παρεμπιπτόντως από περιέργεια αυτές οι εταιρίες που δουλεύεις από το σπίτι και παίρνεις μέχρι 3000 ευρώ και βάλε λένε αλήθεια ή είναι ύποπτες γιατί δεν λένε ακριβώς τι κάνεις; Είδα να διαφημίζονται στο insomnia.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Γεία σας.

Μπορείτε να προτείνετε (όσοι γνωρίζουν) κάποιο πρόγραμμα σχεδιασμού ιστοσελίδων; Κάτι απλό αλλά να κάνει αναδυόμενα μενού, κινούμενες εικόνες κ.τ.λ. Θα προτιμούσα freeware ή έστω κάποιο φθηνό.

Και παρεμπιπτόντως από περιέργεια αυτές οι εταιρίες που δουλεύεις από το σπίτι και παίρνεις μέχρι 3000 ευρώ και βάλε λένε αλήθεια ή είναι ύποπτες γιατί δεν λένε ακριβώς τι κάνεις; Είδα να διαφημίζονται στο insomnia.

Ευχαριστώ.

Ποιες είναι αυτές οι εταιρίες να στείλω βιογραφικό αύριο?:-)

Δημοσ.

Το Dreamweaver φίλε θα χρησιμοποιήσεις για να κατασκευάζεις ιστοσελίδες.Οσο για τα αναδυομενα menu που λές κτλ,θα πρέπει να τα φτιάξεις μονο σου,ή αν πάρεις τον κώδικα έτοιμο να ξέρεις να τον προσθέσεις στον ήδη υπάρχων.

Για το άλλο θέμα

Ευχαριστώ.

Προφανως και ειναι υποπτες,λες να καθεσαι και να σου δινουν χρήματα?Εχω μπει για πλακα σε πανω απο 10 ιστοσελιδες τετοιες και ολες ειναι ιδιου τυπου:

Παρουσιαζουν ατομα με φωτογραφιες τους που και καλα εγιναν πλουσιοι,σου δειχνουν κοτερα,βιλλες,εξωτικα μερη κτλ,και ποτε δε σου λενε το αντικειμενο που θ ασχοληθεις.Δες το topic δουλεια απ'το σπιτι!!!!

Ειναι για να γελας,κανεις δε χαριζει χρήματα,τι θα πει καθεσαι και βγαζεις 5000 το μήνα απ το σπιτι σου?Δηλαδη εγω που ειμαι τωρα στην δουλεια τι ειμαι λαλακας? :-)

Δημοσ.

Το καλό με το σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι οτί μπορείς να κάνεις τα περισσότερα πράγματα με έναν απλό text editor. Ακόμα και με το Nodepad. Βέβαια υπάρχουν καλύτερες (πάντα freeware) επιλογές που σου δίνουν την ευκολία να χρωματίζουν ιδιαίτερα τον κώδικά σου έτσι ώστε να είναι πιο ευανάγνωστος. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Notepad++.

Έτσι το μόνο που χρειάζεσαι είναι να μάθεις τις αντίστοιχες γλώσσες html, php, javascript κτλ. Εκτός αν θες έτοιμα tools που να κάνουν δουλειά για εσένα, οπότε δεν έχω κάτι συγκεκριμένο υπ' όψη μου...

Δημοσ.
Έτσι το μόνο που χρειάζεσαι είναι να μάθεις τις αντίστοιχες γλώσσες html, php, javascript κτλ. Εκτός αν θες έτοιμα tools που να κάνουν δουλειά για εσένα, οπότε δεν έχω κάτι συγκεκριμένο υπ' όψη μου...

Νομίζω πως δεν αξίζει κάποιος να μάθει όλα αυτά για να κάνει μία σελίδα. Κάποτε είχα μάθει HTML και με το notepad έγραψα τον κώδικα. Τώρα την έχω ξεχάσει την HTML. :rolleyes: Γι' αυτό ψάχνω κάποιο visual πρόγραμμα που να γράφει τον κώδικα μόνο του. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...