Προς το περιεχόμενο

Μήνυση από δισκογραφική εταιρία για Videoclip στο YouTube !!!!

radeon9700

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πολύ κόπο μπήκε να βάλει nickname όνομα μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας να αγοράσει hostname για redirect στο youtube και να επεξεργαστεί σχεδόν 3 ψηφίο νούμερο βιντεοκλίπς για να βγάλει το λογότυπο των τηλεοπτικών καναλιών. :-)

Ξαναλέω σε 10 site διάβασα την συμφωνία της δισκογραφικής εταιρίας με το youtube, άμα ήταν άσχετος θα τον είχαν πηδήξει για πλακα.

Δημοσ.

Προαναφέρθηκε, αλλά πάμε πάλι :

Το βίντεο δεν είναι στον δικό σου υπολογιστή.

Είναι στου Youtube.

Δεν ξέρω ποιός είναι ο χάχας που σου στέλνει ό,τι σου στέλνει, αλλά δεν χρειάζεται να σε απειλήσει κάποιος για να κατέβει ένα βίντεο. Γίνεται πολύ απλά με το ν' απευθυνθεί στο Youtube.

Eσύ πάλι κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Ωραίο πράγμα το google ρε παιδιά με βάση το ονοματεπώνυμο του από το πρώτο μήνυμα είπα να ρίξω ένα search και τον βρήκα :P έχει και facebook :lol: Μαλιστα δε μου γράψε σωστά και τον τίτλο του γιατί ο ολοκληρωμένος είναι "Head of Digital Operations" στην εν λόγο δισκογραφική εταιρία. :devil:

Και είναι και σπουδαγμένος βλέπω στο πανεπιστήμιο αθηνών, Rotterdam, Milano, Stanford και βλέπω δούλεψε και σε γνωστες εταιρίες. Τι να πεις εντέλει δίκιο έχουν όσοι λένε ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να κρίνετε από τις σπουδές του. :rolleyes:

Δημοσ.
An then to katevaseis mesa se 24 ores tha katathesoume ta stoixeia sou stin Geniki Asfaleia Athinon Diefthinsi Hlektronikou Eglimatos. Episis epifylasomaste gia opoiathipote apozhmiosi prokypsei Idi exoume kanei report to site sto Youtube

σιγα ρε μη σε πανε και φυλακη. ακου τι λεει :lol:

η twenty century fox που κατεβαζει trailers ταινιων απο το youtube οπως ειδα ενα trailer του x files 2 κλεινει και τον χρηστη φυλακη?

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

απλα το youtube κατεβαζει το εν λογω video....διχως αλλη κουβεντα :P

Ναι youtube εκει?

Μαλιστα τι θελετε?

Την ip του χρηστη radeon9700. ανεβασε παρανομο υλικο :lol:

Δυστυχως ειναι απο internet cafe λυπαμαι :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ τα μέλη να μην δημοσιοποιούν κανένα στοιχείο με το οποίο θα μπορούσε να αναγνωριστεί ο "συνομιλητής" του μέλους radeon97000 ή η εταιρεία την οποία φέρεται να εκπροσωπεί.

Δημοσ.

Ελα σοβαρευτείτε τώρα.

Είναι ξεκάθαρο οτι πρόκειται για ψαρωτικό e-mail απο κάποιον άσχετο. Μόνο απο τα greeklish και τον τρόπο γραφής του τύπου καταλαβαίνεις οτι είναι μούφα. Λίγο σκέψη δεν βλάπτει....

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται ότι κάποιο παιδί από κάποιον εργαζόμενο στην δισκογραφική έβαλε χέρι στο Pc του πατέρα του και είπε να παίξει με τα νεύρα του φίλου μας...

Δημοσ.
Aμα σου δώσω link είναι σαν να σου λέω την εταιρία βρε :)

E και αν μας πεις την εταιρία τι θα γίνει??? Δεν σε καταλαβαίνω. Μάλλον εσύ μας κάνεις πλάκα γιατί κάτι κρύβεις.

ΑΝ όχι στείλε λινκ.

• Super Moderators
Δημοσ.
E και αν μας πεις την εταιρία τι θα γίνει??? Δεν σε καταλαβαίνω. Μάλλον εσύ μας κάνεις πλάκα γιατί κάτι κρύβεις.

ΑΝ όχι στείλε λινκ.

Εγώ συμβούλεψα το μέλος radeon9700 να μην αναφέρει ούτε την εταιρεία που φέρεται να εκπροσωπεί ο συνομιλητής του ούτε το ονοματεπώνυμο του συνομιλητή του. Είναι καθαρά νομικό θέμα και παρακαλώ θερμά να σεβαστείτε την επιθυμία του μέλους radeon9700 να μην αναφέρει τίποτα σχετικό.

Δημοσ.

Εμα τι :devil: πρώτα ρώτησα τον αρμόδιο του forum να είμαι καλυμμένος και εγώ και το insomnia, δεν λέει να μου χώσει κανένα ban μετά από τόσα χρονια :lol: Ολόκληρο το κείμενο με τα ονόματα τα έχει στην διάθεση του ο paredwse ;) Εξάλλου δεν νομίζω να χρειάζεται, ο σκοπός δεν είναι να κατακεραυνώσουμε την εταιρία η τους καλλιτέχνες για ένα κακό στέλεχος που μέσο τρομοκρατίας και εκφοβισμού πάει να κάνει την δουλειά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...