radeon9700 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Συναγωνιστές μπαίνω να δω τα email μου το απόγευμα και βλέπω ότι κάποιος μου έστειλε ένα μήνυμα στο youtube account μου. Μπαίνω πάω να το διαβάσω και βλέπω το παρακάτω κείμενο το οποιο κάνω αυτούσιο copy/paste. Εκπρόσωπος Δισκογραφικής εταιρίας. Diatheteis mesa apo to site paranomo yliko! An then to katevaseis mesa se 24 ores tha katathesoume ta stoixeia sou stiun Geniki Asfaleia Athinon Diefthinsi Hlektronikou Eglimatos. Episis epifylasomaste gia opoiathipote apozhmiosi prokypsei Idi exoume kanei report to site sto Youtube Gia ti ****** ***** ****** ****** ******* Head of Digital Του απαντώ Fantazome auto to kanete copy/paste se arketous, ean exete thn kalosini mporeite na ginete pio sigkekrimenos gia pio "paranomo iliko" enoite, giati einai epiikos asteio na zitate apo kapion na bgalei aorista ena "yliko paranomo" mesa se 24 wres xoris na tou lete pio einai auto kai ton logo pou einai paranomo. Episis den exw site sto youtube apo oso kserw den kanei webhosting. Εκπρόσωπος Δισκογραφικής εταιρίας μου απαντάει Mallon den katalavaineis poso sovaro einai to thema. Oi alloi exoun kleisei idi. Pigaine sto http://www.******.gr na deis poioi einai kallitexnes kai to yliko Mipos theleis na soy leme ena ena poio einai???? Agnoia tou nomou den dikaiologetai Rota dikigoro Του απαντώ Tha psaxnw egw tous kalitexnes tis eterias pou ekprosopite gia na tous sbisw? Ean de tous kserete eseis tha prepei na tous kserw gw? Ypodixte mou to "paranomo yliko" pou brikate kai tha to bgalw. Kai na parakalesw opws sas milaw na mou apeuthineste den nomizw na gnorizomaste kai apo extes. Εκπρόσωπος Δισκογραφικής εταιρίας μου απαντάει wwww.******.gr tha vreis ta panta. An the to exeis katalavei milame gia ti megalyteri diskografiki ston kosmo... Milao me vasi to ti antimetopizo kai nomizo de tha exeis tin apaitisi na eisai paranomos kai na eimai evgenikos ... Kai pali poli evgenika se antimetopizo...pou afierono xrono kai ayto giati mallon eisai pitsirikas kai den katalavaineis ti kaneis... Του απαντώ Malista, epidi eiste eygenis anthropos kai niothw asxima pou afierosate xrono se mena enan tapino egglimatia tha boithisw to ergo sas trabontas screenshot (kalibontas ta prosopika stoixia sas) ths sizitisis mas kai kanontas post se megala forums ths Ellados gia na enimerosw tous Ellines katanalotes kai xristes tou diadiktiou gia thn kampania kata tou paranopou ylikou sto youtube kathos kai ths eugenous simperiforas twn ekprosopwn ths ******* ****** ******. Thn kalispera mou. O egglimatias pitsirikas. ****** Να σας λύσω τώρα μερικές απορίες που φαντάζομαι θα έχετε. Προτίμησα το copy/paste από τα screenshot γιατί είναι πιο εύκολο στην ανάγνωση και βαριόμουν να κάτσω να σβήσω τα προσωπικά στοιχεια Όντως είναι από μεγάλη δισκογραφική εταιρία ο τύπος το link από το name του στο pm εκεί πήγαινε όχι δεν είναι πλακα. Ναι μου γράψε με greeklish όχι με Ελληνικά και όπως μου γραφουν απαντάω . Επειδή όντως δεν καταλάβαινα για πιο μου έγραφε έψαξα και γω να δω πιο ήταν, και oh ναι το βρήκα. Πρόκειται για ένα νέο videoclip από το madtv από γνωστό ελληνικό συγκρότημα. Η συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρία έχει ανοίξει πρόσφατα δίκια της σελίδα μέσα στο youtube (κρίνοντας από το ποτε δημιουργήθηκε ο λογαριασμός του χρηστη) για να προβάλει τα videoclip των καλλιτεχνών τους. Όταν ανέβασα το videoclip δεν υπήρχε έκανε search και φυσικά δε γνώριζα ότι έχει ανοίξει site η δισκογραφική εταιρία στο youtube. Αυτό που με ενόχλησε είναι ο τρόπος που μου μίλησε λες και είναι ο γαργαλάω και δέρνω της μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας και εγώ είμαι ο κανένας κοινός εγκληματίας που στο finale δεν πούλησα τίποτα, δεν πείραξα τίποτα από το videoclip προσθέτοντας η αφαιρώντας κοινός κάνοντας κάποιο μοντάζ, δεν οικειοποιήθηκα ότι είναι δικό μου, από το youtube μονο να το δει μπορεί ο άλλος όπως βλέπει κάτι στην ΤV. Το αντίθετο μάλιστα εκανα όπως πρόσεξα πριν από λίγο στα info του videoclip στο youtube έχω κάνει copy/paste για το τραγούδι κάποια πράγματα από ένα μουσικό website και μάλιστα έγραψα και το όνομα της δισκογραφικής εταιρίας που το κυκλοφορεί !!! Με αλλα λόγια αυτό που τους έκανα είναι διαφήμιση. Και όχι δεν περιμένω ευχαριστώ περίμενα ομως από τον εκπρόσωπο αυτής τις μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας να μου μιλήσει με εναν κόσμιο και σοβαρο τρόπο, εξηγώντας μου με κάποιο νομικό επιχείρημα ή δείχνοντας μου κάποια στοιχεια απο καποιο website τι παράνομο έχω κάνει και υποδεικνύοντας μου το link με αυτό το υλικό ώστε να το σβήσω. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο ματια έχετε και να κρίνετε την συμπεριφορά του στελέχους, για ευνόητους λόγους έχω βάλει αστεράκια στα προσωπικά στοιχεια. Τα σχόλια δικά σας.
aLek0s Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Το video όμως δεν μας είπες τελικά, ποιο είναι?
Toufas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 βαλε τα link που εχεις βγαλει ειμαι 95% σιγουρος οτι ειναι καποιος τυπας που εχει πιο λιγα hits απο το δικο σου video. α: καμια δισκογραφικη δεν στελνει email σε αυτον που ανεβασε video στο youtube, απλα ενα μυνημα στο youtube και το video βγαινει. β: greeklish? σε mail εταιριας? τι ειναι μετα? γραφη sms ? γ: κανεις δεν θα σου πει ψαξε βρες ποιο λεω, απο το πρωτο κιολας mail θα ειχε πει ποια video λεει με τα link τους.
Sellers Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ναι ρε φίλε, τα μηνύματα είναι λες και τα έστειλε 12χρονος. Παιχνίδια παίζεται? Τι βλακείες είναι αυτές? Επίσης (είμαι κομμάτι άσχετος) μπορεί να σε βρεί μόνο απο το nick σου στο youtube???
kostassid Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ετσι, ειναι. Καταλαβαινω οτι μπορει να πνιγεσαι απο το δικιο ,αλλα μαλλον εχει το νομο με το μερος του.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το κατεβασεις απο το λογαριασμο σου στο youtube και να εισαι ησυχος, στελνοντας του ενα mail με την αναφορα οτι το κατεβασες. Επι της ουσιας τωρα, ανακοινωσε την εταιρια και το συγκροτημα και το τραγουδι, ετσι για να ξερουμε και ολοι μαζι μποϊκοταζ σε ολα, μα ολα τα cd!!! μεχρι η τιμη τους να γινει λογικη (10~12 ευρω)
FarCry Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Η συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρία έχει ανοίξει πρόσφατα δίκια της σελίδα μέσα στο youtube (κρίνοντας από το ποτε δημιουργήθηκε ο λογαριασμός του χρηστη) για να προβάλει τα videoclip των καλλιτεχνών τους. καλα πως ειναι παρανομο να ειναι παρανομο το δικο σου videoclip αφου η ιδια η εταιρεια δινει το ιδιο videoclip απο το youtube! δηλαδη τι διαφορα εχει να το ανεβασει η δισκογραφικη και ενας απλος χρηστης? αφου ειναι δημοσια προσβασιμο και στις 2 περιπτωσεις! αν εσυ ειχες ονομασει το videoclip "ο κινεζος θα σας σφυριξει 3 φορες" σιγα που θα το εβρισκαν
radeon9700 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Παιδιά το ξέρω, το έψαξα μπας και μου κανει κανεις πλακα, και στο google όντως έτσι είναι με αυτή την δισκογραφική εταιρία έκανε συμφωνία με το Youtube. Δεν είναι πλακα το ξαναλέω το τσέκαρα 10 φορες μαζί και με άλλους Τις ίδιες απορίες, τα ίδια πράγματα μου κάνανε και εμενα εντύπωση Τούφα. Για ευνόητους λόγους έβαλα αστεράκια στα προσωπικά στοιχεια, θα ήθελα πολύ να τα γράψω αλλα με συμβούλεψαν φίλοι να το αποφύγω, οποτε παρακαλώ να το σεβαστείτε.
Toufas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 το οτι εκανε συμφωνια δεν αλλαζει κατι. εγω ξαναλεω, καποιος δεν εχει τι να κανει και σε πρηζει. δεν ειναι νομιμος τροπος αυτος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 α: καμια δισκογραφικη δεν στελνει email σε αυτον που ανεβασε video στο youtube, απλα ενα μυνημα στο youtube και το video βγαινει. δεν χρειάζεται να πούμε τπτ παραπάνω... μην βγάλεις το video και γράψε τον τύπο που σου έστειλε το mail εκεί που δεν πιάνει μελάνι...
radeon9700 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Κοίτα έχει να κάνει πως όντως υπάρχει αυτό το site στο youtube λόγο τις συμφωνίας που υπογράφτηκε μεταξύ τους. Μάλιστα το link που μου έδωσε να δω είναι σε .gr που κάνει redirect στην σελίδα της εταιρίας στο Youtube. Από αυτόν τον λογαριασμό ήρθαν τα μηνύματα.
theoritikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Είναι προφανές πως ο τύπος δεν είναι από κάποια δισκογραφική εταιρία αλλά κάποιος απλός χρήστης που θέλει να σε εκνευρίσει. Εγώ στην θέση σου όχι μόνο δεν θα έβγαζα το video αλλά και θα ανέφερα την απαράδεκτη συμπεριφορά του στους αρμόδιους του youtube.
radeon9700 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μάλιστα τώρα προσέχω πως τα videoclip της δισκογραφικής εταιρίας στο youtube (δηλαδή του λογαριασμού στο youtube που μου έστειλε τα μηνύματα) κανένα δεν έχει λογότυπο τηλεοπτικού καναλιού.
user12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι ανετα μπορουν να φυγουν τα λογοτυπα με ενα καλο προγραμμα επεξεργασιας βιντεο.Αλλα αν κανει πλακα γιατι να μπει σε τοσο κοπο?Απο την αλλη σε greeklish πια σοβαρη εταιρια θα εστελνε mail σε greeklish (καμια)?Ετσι και αλλιως και απο εταιρια να ειναι δυσκολα θα σου κανουν κακο.Στην χειροτερη περιπτωση να κατεβει το βιντεο σου απο το youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.