bibibo Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 θα ήθελα να μου προτείνεται τραγούδια τα οποία βρίσκεται καταπληκτικα και ωστόσο δεν είναι γνωστά έχω βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια η δικιά μου πρόταση kenny rogers & the first edition: just dropped in (to see what condition my condition was in)
thanocaster Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Επειδή το ερώτημα είναι γενικό, αναφέρω τραγούδια που θεωρώ ότι δεν έχουν πάρει το ανάλογο credit. Τώρα ο χαρακτηρισμός "άγνωστο" για ένα τραγούδι είναι ως ένα σημείο σχετικός... Peter Frampton - Show Me The Way Gerry Rafferty - Baker Street Robert Plant - Big Log Dandy Warhols - All The Money Or The Simple Life Zombies - She's Not There Blur - For Tomorrow Primal Scream - Some Velvet Morning Beta Band - Dry The Rain Stereophonics - I Wouldn't Believe Your Radio Super Furry Animals - Receptacle for the Respectable Boomtown Rats - Rat Trap Barclay James Harvest - Panic Kiss - Thou Shall Not Alan Parsons Project - Prime Time Otis Redding - Sitting On The Dock of the Bay Rare Bird - Sympathy Rod Stewart - Ain't Love a Bitch? Queen - Friends Will Be Friends Roger Waters - Leaving Beirut Josh Joplin Group - Gravity Toto - Rosanna Cake - Short Skirt Long Jacket Αυτά για αρχή! PS> Αν θες να βρεις καλή μουσική καλό θα είναι να κάνεις bookmark αυτό.
Cristina Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Έχω ένα κάρο τραγούδια να σου πω, αλλά πώς μπορώ να ξέρω πόσο πραγματικά άγνωστά είναι; Edit: Τώρα ο χαρακτηρισμός "άγνωστο" για ένα τραγούδι είναι ως ένα σημείο σχετικός... Αυτό.
bibibo Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 εννοώ τραγούδια που δεν παίζονται σε καθημερινή βάση στο ραδιόφωνό ή κάπου αλλού και τα ανακαλύψατε με κάποιον άλλο τρόπο
thanocaster Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Γι αυτό που θες σιγουρέψου ότι τσέκαρες αυτό: PS> Αν θες να βρεις καλή μουσική καλό θα είναι να κάνεις bookmark αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.