Tracer27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Παιδιά μια απλή απορία:Μέχρι πόση μνήμη βλέπουν τα Vista 32-bit????
tzinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 για να καταλαβω τελικα, συμφερει να παρεις σετακι 4 γκιγκα αν ας πουμε εχει ελαχιστη διαφορα στην τιμη(πλεον καπως ετσι παει) απο ενα σετακι των 2 γκιγκα?? Θα δουλευει σωστα το ντουαλ τσανελ και τα timings εστω και αν εκμεταλευονται μονο τα 3 γκιγκα? Το υπολοιπο ενα γκιγκα δεν το βλεπει καθολου η δεσμευεται καπου αλλου?
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 εγω ειχα παρει πριν ενα χρονο τις δικες μου 450 ευρο και τωρα εχουν 60 ευρο
koulouri Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Και εγω πριν 1 χρονο τις ειχα παρει 100? τις δικες μου και τωρα εχουν 17-19? τραγικες καταστασεις..
steant Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Γι αυτο οπως καταλαβατε γενικα στη τεχνολογια μη δινεις ποτε πολλα λεφτα ωστε να παρεις τα καλυτερο...
MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σε αυτο συμφωνω με τον προλαλησαντα. Βεβαια για να μην πουλαω εξυπναδες κι εγω εκανα χοντρα εξοδα καποτε να αγοραζω μητρικες και νεους επεξεργαστες κολλημενος απο τα φορουμς αλλα τωρα το ξεπερασα. tzinos απο οτι ξερω τα 2GB RAM σε Vista ειναι αρκετα και κανεις καλα τις δουλειες σου το να βαλεις 4 ειναι καπως υπερβολικο. Γνωμη μου παντα.
R_Barrichello Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 tzinos απο οτι ξερω τα 2GB RAM σε Vista ειναι αρκετα και κανεις καλα τις δουλειες σου το να βαλεις 4 ειναι καπως υπερβολικο. Γνωμη μου παντα. Να σου πω κι εγω τη γνωμη του task manager? Vista Ultimate, μετα απο καθαρη εγκατασταση, με φορτωμενα NOD32, Daemon Tools, Live Messenger, κατω απο 1.6 - 1.7 GB καταναλωση μνημης σε idle δεν επεφταν...Εχω 4 GB μνημης και 64αρια Vista οποτε τα βλεπουν και τα 4. Αποτι εχω καταλαβει, τα Vista οσο τους δινεις, τρωνε...
danaos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σε αυτο συμφωνω με τον προλαλησαντα.Βεβαια για να μην πουλαω εξυπναδες κι εγω εκανα χοντρα εξοδα καποτε να αγοραζω μητρικες και νεους επεξεργαστες κολλημενος απο τα φορουμς αλλα τωρα το ξεπερασα. tzinos απο οτι ξερω τα 2GB RAM σε Vista ειναι αρκετα και κανεις καλα τις δουλειες σου το να βαλεις 4 ειναι καπως υπερβολικο. Γνωμη μου παντα. Μην ψάχνετε το οικονομικό. Ξέρετε τι λεφτά δίναμε στα 286 και στα 386; Τρελά νούμερα... Να ευχαριστιέστε αυτό που παίρνετε αλλά να αφήνετε και κάτι στην τσέπη (για την επόμενη φορά)... lol
MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ενταξει δεν αντιλεγω επ' αυτων που λες R_Barrichello (βεβαια δεν εχω Vista αλλα ΧΡ) και τα εχω δουλεψει λιγο ομως και να εστηνα 2 γιγα θα εβαζα.
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Να σου πω κι εγω τη γνωμη του task manager? Vista Ultimate, μετα απο καθαρη εγκατασταση, με φορτωμενα NOD32, Daemon Tools, Live Messenger, κατω απο 1.6 - 1.7 GB καταναλωση μνημης σε idle δεν επεφταν...Εχω 4 GB μνημης και 64αρια Vista οποτε τα βλεπουν και τα 4. Αποτι εχω καταλαβει, τα Vista οσο τους δινεις, τρωνε... Ε εντάξει δεν είναι τόσο απλό μάλλον το πόσο "τρώνε" τα Vista. Όπως είπες "όσο τους δίνεις, τρώνε" ή μάλλον "προδεσμεύουν". Vista Ultimate 64, 2GB RAM, καθαρή εγκατάσταση, με τα προγράμματα που αναέφερες στο system tray καθώς και 4-5 ακόμα, η χρησιμοποίηση της RAM δεν ανέβηκε πάνω ~1GB.
Manosdoc Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Να σου πω κι εγω τη γνωμη του task manager? Vista Ultimate, μετα απο καθαρη εγκατασταση, με φορτωμενα NOD32, Daemon Tools, Live Messenger, κατω απο 1.6 - 1.7 GB καταναλωση μνημης σε idle δεν επεφταν...Εχω 4 GB μνημης και 64αρια Vista οποτε τα βλεπουν και τα 4. Αποτι εχω καταλαβει, τα Vista οσο τους δινεις, τρωνε... Ε εντάξει δεν είναι τόσο απλό μάλλον το πόσο "τρώνε" τα Vista. Όπως είπες "όσο τους δίνεις, τρώνε" ή μάλλον "προδεσμεύουν".Vista Ultimate 64, 2GB RAM, καθαρή εγκατάσταση, με τα προγράμματα που αναέφερες στο system tray καθώς και 4-5 ακόμα, η χρησιμοποίηση της RAM δεν ανέβηκε πάνω ~1GB. Και για τους 2 σας να ανφέρω ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ. Τα Vista σηκώνουν στην μνήμη, από την εκκίνηση κιόλας στοιχεία του λειτουργικού όσο και προγραμμάτων που χρησιμοποιούμε πιο συχνά. Έτσι αστραπιαία και χωρίς να απαιτείται χρήση δίσκου που είναι το πιο αργό κομμάτι του υπολογιστή, έχεις άμεση απόκριση. Ο Virtual Memory Manager των Vista διαλέγει αναλόγως την μνήμη που έχεις και δεσμέυει ένα ποσοστό κάθε φορά της μνήμης, όσο περισσότερη τόσο περισσότερο και αυτό. Έτσι αντί η μνήμη σας να κάθεται και να ξύνεται, και αντί ο σκληρός να βαράει υπερωρίες χρησιμοποιείται σωστά σε αντίθεση με τα XP. Επίσης αν χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα μνήμη ποτέ δεν θα ξεμείνετε γιατί κόψει μέρος των προ-φορτωμένων στοιχείων, για να έχετε όση μνήμη χρειάζεται ΑΝ ποτέ καλύψετε την μνήμη σας φουλ.
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 @Manosdoc: Αυτό που λες εννοούσα λέγοντας "προδεσμεύουν".
Manosdoc Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 @Manosdoc: Αυτό που λες εννοούσα λέγοντας "προδεσμεύουν". Εντάξει λάθος κατάλαβα. Το ίδιο λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.