Προς το περιεχόμενο

SONY VAIO SZ71XN/B και TZ31XN/B

Filos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο παρακάτω "μικρά" μοντέλα της Sony.

Το Vaio VGN-SZ71XN/C και το Vaio VGN-TZ31XN/B

Ναι το ξέρω ότι είναι ακτιβά κτλ.

Υπάρχει κανείς από εδώ που να χρησιμοποιεί κάποιο από αυτά? Εμένα μου αρέσουν γιατί έχουν μεγάλη αυτονομία, είναι πολύ ελαφριά (τα κουβαλάς πραγματικά παντού) και είναι πολύ ωραία εμφανισιακά. Επίσης έχω ακούσει ότι η οθόνη τους είναι εκπληκτική.

Συμφωνείτε?

Εσείς ξέρετε τίποτα για αυτά? Αξίζει να τα αγοράσει κανείς?

Δημοσ.

ειναι παρα πολυ ωραια αξιζουν. εγωεχω το VGN-SZ791n/x ειναι αντιστοιχο του πρωτου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος στις πρωτες μερες.αλλα για μενα καλυτερα να περιμενεις λιγο διοτι θα βγουν και αυτα με blue ray.

Δημοσ.

κoίταξε , το blue ray είναι ένα θέμα τελικά.

Να έχει ή να μην έχει?

Εγώ δεν είμαι και τόσο ενθουσιώδης οπαδός τους, προτιμώ τα απλά cd/dvd , γιατί να πληρώνω περισσότερα?

Πάντως ως προς το ότι μπορεί να βγούν καλύτερα σύντομα δεν έχεις άδικο...

Δημοσ.

Και να έχει και να μην έχει βρε παιδιά, δόξα τω θεώ τόσα αποθηκευτικά μέσα έχουμε....που εντάξει, δεν είναι και η πρώτη ανάγκη νομίζω....

Δημοσ.

Ακριβώς.Αυτό πιστεύω και γω.Και blue ray να μην έχεις ... έχεις σκληρούς δίσκους, dvd, cd flash disks κτλ...

Πάντως οι συγκεκριμένοι φορητοί επιδέχονται πολλών βελτιώσεων ακόμα.

Δημοσ.

Σίγουρα ΔΕΝ θα έπερνα το Vaio VGN-TZ31XN/B αν δεν το είχα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάγκη, καθώς ο συνδυασμός ULV επεργαστή με σκληρό στις 4200 στροφές το καθιστά πολύ αργό.

Για το Vaio VGN-SZ71XN/C έχω λίγα να πω. Είναι απλά εξαιρετικό αλλά πανάκριβο. Θεωρώ ότι δεν αξίζει το ποσό που χρειάζεσαι να δώσεις στο Ελλαδιστάν για να το αποκτήσεις.

Δυστυχώς με την αλλαγή τελευταία στη Dell δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για να χτίσεις ένα Μ1330 όπως αυτό, που θα ήταν η καλύτερη λύση και με μικρότερο κόστος.

Προσωπικά θα περίμενα το καλοκαιράκι για κάπιοαπό τα καινούρια 9'' ανταγωνιστές του Eee η ακόμα και το ίδιο το μεγάο Εεε, συν μια έξτρα μπαταρία.

Αν όμως θέλεις κάτι άμεσα τότε...θα προτιμούσα να δώσω 1500 για το Compaq 2510p.

Δημοσ.

Εγω απο αυτα τα δυο ψηφιζω VGN-TZ31XN/B (αν το θες για απλη χρηση). Φουλ φορητο και πανεμορφο αλλα και πανακριβο.. και το VGN-SZ71XN/C βεβαια τα σπαει....

Δημοσ.

Τα εχω και τα 2 , και κατεληξα να δωσω στην φιλη μου το πιο μικρο tz, δηλαδη τον ιδιο δρομο που εχει παρει και ενα της σειρας tx που ειχα παρει απο Ιαπωνια.

Κοιτα για μενα αυτα τα 2 μηχανηματα εχουν μεγαλες διαφορες, πρεπει να κοιταξεις τι πραγματικα θελεις,φορητοτητα?αποδοσεις?κατι κομψο οπως αναφερεις και συ?

τελικα μετα απο αρκετο καιρο καταλαβα οτι 2 ιντσες εχουν διαφορα!!στραβοδικα με τα μικρα (tx-tz) ειναι βολικα δεν λεω , αλλα μονο για αεροπλανα(ειδικα σε μερικες πτησεις της alitalia που ειναι πολυ κοντα τα καθισματα,χα χα χα)παντως αν θες να κανεις δουλεια δηλαδη να διαβαζεις μεγαλα κειμενα να δουλεψεις λιγο excel και να στειλεις κανενα email τα 13αρι ειναι καλυτερο(δεν υπολoγιζω επιδοσεις)το μικρο ειναι μονο για mail,και για κανενα τραπεζι ( board meeting) που ολοι βγαζουν οτι πιο μικρο υπαρχει σε φορητο για μουρη.

Αν βοηθησεις λιγο γιατι (εργασιες) το θες ισως να μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.

Δημοσ.

Θα χρειαστεί περισσότερο απο 1 χρόνο ώστε να πεσουν οι τιμές τουλάχιστον οπότε θεωρώ ότι ειναι πανάκριβα..

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...