Προς το περιεχόμενο

τσιντσιλά (τρωκτικό όχι γάτα :) )

af8artos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας,

μήπως έχει κανένας ιδέα που μπορώ να βρω τσιντσιλά οτιδήποτε χρώματος εκτός από το κλασσικό γκρί?

έχω ήδη ένα αρσενικό γκρι και του ψάχνω ένα άλλο για παρέα.

αν κάποιος πουλάει ή χαρίζει ας μου γράψει εδώ παρακαλώ. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε άφθαρτε, αν το Τσιντσίλα (στα Αγγλικά) είναι ενήλικο καλό θα ήταν να τον αφήσεις μόνο του. Ιδίως αν δεν είχε συναναστροφή με άλλο Τσιντσίλα τα τελευταία χρόνια

Υστατή λύση είναι να βρεις ένα θυλικό ενήλικο, αλλά τους πρώτους μήνες να τα κρατάς χώρια στο ίδιο δωμάτιο και μόνο υπό την επίβλεψή σου μαζί.

Αν είναι ακόμα μικρό είναι εύκολο να το ταιριάξεις με άλλα αρσενικά, αλλά και πάλι με προσοχή.

Επίσης 2 μαζί θέλουν το διπλάσιο χώρο κλουβιού (1.4μ χ .80μ χ 1μ είναι ιδανικό για δύο) και φυσικά 1-2 ώρες ελευθέρα μέσα σε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Ελπίζω να ξέρεις πως να ξεχωρίζεις τα αρσενικά από τα θυλικά, μιάς και τα δύο έχουν π**λι και δεν θα γεμίσει ο τόπος τρίχες από το "μαλιοτράβηγμα". :lol:

Ελπίζω να ξέρεις πως να ξεχωρίζεις τα αρσενικά από τα θυλικά, μιάς και τα δύο έχουν π**λι και δεν θα γεμίσει ο τόπος τρίχες από το "μαλιοτράβηγμα". :lol:

W T F ? ? ?

• 1 μήνα μετά...

Πάρα πολύ άσχημο. Γουστάρω θα πάρω και εγώ ένα!!!

Ελπίζω ότι μπορείς να το βγάζεις ελεύθερο στο σπίτι και να παίζεις μαζί του.

• 4 μήνες μετά...

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια κάποιου που ξέρει από τσιντσιλά..Έχω ένα τσιντσιλά εδώ κ καιρό..την τελευταία βδομάδα έχω παρατηρήσει ότι τα ματάκια του κάθε βράδυ από μαύρα γίνονται άσπρα και επίσης πρέπει να χει χάσει την όρασή του..γτ όταν κάνει βόλτες χτυπάει στους τοίχους..το πήγα στον κτηνίατρο αλλά δεν μπόρεσε να δει κάτι..αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ στείλτε μ..ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...