green gordon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δε πιστεύω να εννοείς αυτό που κατάλαβα; ο καιρος γαρ εγγυς.κριση βλεπεις...
maria_ante_geia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 παιδιά γειά σας!!!έχω κι εγώ μια μικρούλα...πείτε μου αν ξέρει κάποιος...υπάρχουν τρίκ για να την κάνω να ευχαριστιέται εκτός απο το χα'ι'δεμα πίσω απο τα αφτάκια της??επίσης τα ξυλαράκια με γεύσεις κάνει να της τα δίνω ή μπορεί να της δημιουργήσω πρόβλημα στο στομάχι της??
Boolfin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδια, ψαχνω να βρω τσιντσιλα εδω και καιρο να μου χαρισουν, μιας και ειναι πολυ ακριβο για να το αγορασω, ματαια ομως, μηπως υπαρχει καποιος στην αθηνα που να χαριζει? Καποιος που να εχει ζευγαρι και να του εχουν γεννησει και να θελει να δωσει, εχω φαει τα ματια μου στο google search και ακρη δεν βρηκα, πετυχα ομως αυτο εδω το φορουμ, και μιας και ρωτωντας πας στην πολη, ειπα να ρωτησω και σας. Ευχαριστω παιδια, θα χαρω να δω θετικη απαντηση
zarrossi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας, εχω 2 τσιντσιλα 1 ασπρο και 1 γκρι και θελω να τα δωσω για καποιους μηνες γιατι εχει μεινει εγκυος η γυναικα μου. Θα προσφερω και τη τροφη αμμο και πριονιδι.Ειναι πολυ ημερα, εξοικιομενα και παιχνιδιαρκα γιατι τα βγαζω καθε μερα εξω. το τηλ. μου ειναι 6972276447
Afroditizax Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας εχω ενα αρσενικο chinchilla και ψαχνω να του βρω κοπελιτσα για να μην ειναι μοναχουλης του. ενδιαφερομαι να αγορασω ή να μου χαρισουν καποιο θηλυκό αν καποιος εχει θα χαιρόμουν πολυ αν με ενημέρωνε.... ευχαριστω!
Dimitris19 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, αυτό το πανέμορφο ζωάκι το έχει κανείς? Jerboa
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 είχα παλιότερα μια φίλη που είχε . Απλά πρόσεχε μην το αφήνεις μόνο του έξω γιατι αν περάσει σμήνος μπορεί να ακολουθήσει .. δεν ειναι φτιαγμένα για κατοικίδια.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 γιατι στην ελλάδα βρίσκεις εύκολα σμήνη με Jerboa
ino Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια, ψαχνω να βρω τσιντσιλα εδω και καιρο να μου χαρισουν, μιας και ειναι πολυ ακριβο για να το αγορασω, ματαια ομως, μηπως υπαρχει καποιος στην αθηνα που να χαριζει? Καποιος που να εχει ζευγαρι και να του εχουν γεννησει και να θελει να δωσει, εχω φαει τα ματια μου στο google search και ακρη δεν βρηκα, πετυχα ομως αυτο εδω το φορουμ, και μιας και ρωτωντας πας στην πολη, ειπα να ρωτησω και σας. Ευχαριστω παιδια, θα χαρω να δω θετικη απαντηση δεν χρειαζεται να αγορασεις! υπαρχουν chinchilla rescue centers στα οποια χαριζονται τσιντσιλά. βεβαια υπαρχει ειδικη πολιτικη υιοθετησης ωστε να μην εισαι τυχον κανενας γουναρας! ειναι πολυ οργανωμενοι. τα πιο πολλα ειναι μεγαλα σε ηλικια τσιντσιλα αλλα μερικα ειναι μικρα! σου στελνω τον συνδεσμο σε μειλ για την κεντρικη σελιδα καθως κ τον συνδεσμο για τα τωρα διαθεσιμα τσιντσιλά-αν ψαξεις προσεκτικα θα βρεις ακομα και πολυ μικρα πχ ενος χρονων (οσο δηλαδη τα πουλανε και τα πετ σοπ).
naruto_gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Φίλε ino θα ήθελα να μου στείλεις και έμενα το λινκ για το chinchilla rescue center με μια μάτια στο google είδα οτι είναι πολλά αυτό που έχεις εσύ στέλνει ή είναι ελληνικό?
Boolfin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Παιδια πανω στο ψαξιμο το ειχα πετυχει αυτο το σαιτ, αλλα ειναι στην Αμερικη. Οποτε... Σ'ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου ino.
ino Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 οριστε το σαιτ http://www.chinchillaplace.com/blog/bid/77102/ νομίζω οτι αξιζει να επικοινωνησετε σε περιπτωση που το στελνουν! υπαρχουν "υποκαταστηματα" και στην ευρωωπη -δεν εχετε να χασετε τιποτα! ψαξτε στο σαιτ και θα το βρειτε, αγγλια κ γερμανια εχει σιγουρα!! μακαρι να βρειτε το τσιντσιλα που ψαχνετε!
Chinchilla lover Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα σας έχω εδώ κ ένα μήνα ενημερώνομαι για τα τσιντσιλα και θέλω να πάρω ένα...όμως εκεί που προβληματιζομαι είναι αν πρέπει να το πάρω από Pet Shop η από εκτροφεα έχω ακούσει κ καλά λόγια για το quicko στην Θεσσαλονίκη τι με συμβουλευετε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα