Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά γειά σας!!!έχω κι εγώ μια μικρούλα...πείτε μου αν ξέρει κάποιος...υπάρχουν τρίκ για να την κάνω να ευχαριστιέται εκτός απο το χα'ι'δεμα πίσω απο τα αφτάκια της??επίσης τα ξυλαράκια με γεύσεις κάνει να της τα δίνω ή μπορεί να της δημιουργήσω πρόβλημα στο στομάχι της??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

ψαχνω να βρω τσιντσιλα εδω και καιρο να μου χαρισουν, μιας και ειναι πολυ ακριβο για να το αγορασω, ματαια ομως, μηπως υπαρχει καποιος στην αθηνα που να χαριζει? Καποιος που να εχει ζευγαρι και να του εχουν γεννησει και να θελει να δωσει, εχω φαει τα ματια μου στο google search :wacko: και ακρη δεν βρηκα, πετυχα ομως αυτο εδω το φορουμ, και μιας και ρωτωντας πας στην πολη, ειπα να ρωτησω και σας.

Ευχαριστω παιδια, θα χαρω να δω θετικη απαντηση :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας, εχω 2 τσιντσιλα 1 ασπρο και 1 γκρι και θελω να τα δωσω για καποιους μηνες γιατι εχει μεινει εγκυος η γυναικα μου. Θα προσφερω και τη τροφη αμμο και πριονιδι.Ειναι πολυ ημερα, εξοικιομενα και παιχνιδιαρκα γιατι τα βγαζω καθε μερα εξω. το τηλ. μου ειναι 6972276447

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα αρσενικο chinchilla και ψαχνω να του βρω κοπελιτσα για να μην ειναι μοναχουλης του. ενδιαφερομαι να αγορασω ή να μου χαρισουν καποιο θηλυκό αν καποιος εχει θα χαιρόμουν πολυ αν με ενημέρωνε.... ευχαριστω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είχα παλιότερα μια φίλη που είχε . Απλά πρόσεχε μην το αφήνεις μόνο του έξω γιατι αν περάσει σμήνος μπορεί να ακολουθήσει .. δεν ειναι φτιαγμένα για κατοικίδια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

ψαχνω να βρω τσιντσιλα εδω και καιρο να μου χαρισουν, μιας και ειναι πολυ ακριβο για να το αγορασω, ματαια ομως, μηπως υπαρχει καποιος στην αθηνα που να χαριζει? Καποιος που να εχει ζευγαρι και να του εχουν γεννησει και να θελει να δωσει, εχω φαει τα ματια μου στο google search :wacko: και ακρη δεν βρηκα, πετυχα ομως αυτο εδω το φορουμ, και μιας και ρωτωντας πας στην πολη, ειπα να ρωτησω και σας.

Ευχαριστω παιδια, θα χαρω να δω θετικη απαντηση :-)

δεν χρειαζεται να αγορασεις! υπαρχουν chinchilla rescue centers στα οποια χαριζονται τσιντσιλά. βεβαια υπαρχει ειδικη πολιτικη υιοθετησης ωστε να μην εισαι τυχον κανενας γουναρας! ειναι πολυ οργανωμενοι. τα πιο πολλα ειναι μεγαλα σε ηλικια τσιντσιλα αλλα μερικα ειναι μικρα! σου στελνω τον συνδεσμο σε μειλ για την κεντρικη σελιδα καθως κ τον συνδεσμο για τα τωρα διαθεσιμα τσιντσιλά-αν ψαξεις προσεκτικα θα βρεις ακομα και πολυ μικρα πχ ενος χρονων (οσο δηλαδη τα πουλανε και τα πετ σοπ).

Δημοσ.

Φίλε ino θα ήθελα να μου στείλεις και έμενα το λινκ για το chinchilla rescue center

με μια μάτια στο google είδα οτι είναι πολλά αυτό που έχεις εσύ στέλνει ή είναι ελληνικό?

Δημοσ.

Παιδια πανω στο ψαξιμο το ειχα πετυχει αυτο το σαιτ, αλλα ειναι στην Αμερικη. Οποτε... Σ'ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου ino.

Δημοσ.

οριστε το σαιτ http://www.chinchillaplace.com/blog/bid/77102/

νομίζω οτι αξιζει να επικοινωνησετε σε περιπτωση που το στελνουν! υπαρχουν "υποκαταστηματα" και στην ευρωωπη -δεν εχετε να χασετε τιποτα! ψαξτε στο σαιτ και θα το βρειτε, αγγλια κ γερμανια εχει σιγουρα!! ^_^

μακαρι να βρειτε το τσιντσιλα που ψαχνετε! :wub:

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σας έχω εδώ κ ένα μήνα ενημερώνομαι για τα τσιντσιλα και θέλω να πάρω ένα...όμως εκεί που προβληματιζομαι είναι αν πρέπει να το πάρω από Pet Shop η από εκτροφεα έχω ακούσει κ καλά λόγια για το quicko στην Θεσσαλονίκη τι με συμβουλευετε ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...