teodgeor Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εχω ενα προβληματακι , τα xp ξεκινουν κανονικα εμφανιζεται κανονικα και το desktop των windows αλλα εκεινη την στιγμη δεν ξερω τι γινεται και κολαει το pc για κανα 7λεπτο και μετα λειτουργει κανονικα. Το κανει σε καθε ανοιγμα αλλα δεν εχω αλλο προβλημα.Τι μπορει να φταει??
varemarious Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μήπως έχεις πολλά start up programs και πάνε να φορτώσουν όλα μαζί... αν εχεις πολλά που ξεκινάνε όλα μαζί πήγαινε στο run ->πληκτρολόγησε-> msconfig και στην καρτέλα εκκίνηση/startup δές ποιά είναι και κάνε uncheck αυτά που δεν σου χρειάζονται
papahlamidas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ή για μεγαλύτερη ευκολία δοκίμασε να κατεβάσεις το Autoruns της Microsoft.
teodgeor Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μήπως έχεις πολλά start up programs και πάνε να φορτώσουν όλα μαζί... αν εχεις πολλά που ξεκινάνε όλα μαζί πήγαινε στο run ->πληκτρολόγησε-> msconfig και στην καρτέλα εκκίνηση/startup δές ποιά είναι και κάνε uncheck αυτά που δεν σου χρειάζονται 5 προγραμματακια τρεχουνε μονο, θα δοκιμασω και το autorun και θα σας πω
novice21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ομοιοπαθης φιλε,και λυση δεν μπορω να βρω,εδω και πολυ καιρο.Επισης μου κανει και το αλλο κουφο.Οταν κανω delete η move,ενα αρχειο, ξεκιναει, και προς το τελος κολλαει για 5-10 sec, σαν κατι να "σεφτεται":-D.Το msconfig, το εχω μαδησει σχεδον ολο, αλλα βελτιωση δεν ειδα.Μηπως συμβαινει κατι με την διαχειριση της μνημης?.Εχω 2gb. Ας μας δωσει καποιος μια λυση.
varemarious Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 5 προγραμματακια τρεχουνε μονο, θα δοκιμασω και το autorun και θα σας πω 1ον) Πόση μνήμη έχει ο Υ/Η μήπως τα προγράμματα είναι βαριά και θέλουν αρκετή ώρα να φορτώσουν ; 2ον) Μήπως ξεκινάει και κανά ύποπτο αρχειάκι μαζί με το σύστημα (σε μορφή dll exe)... εαν έχεις το spybot τοτε πήγαινε στις επιλογές που σου λέει για προχωρημένους και πήγαινε στην καρτέλα που σου λέει για τα αρχεία που ξεκινάνε με την εκκίνηση..το spybot έχει περιγραφές και σχόλια για τα αρχεία στο start up και απο κει μπορεις να δεις λεπτομέρειες για το κάθε αρχείο..
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 teodgeor ΜΑΛΛΟΝ θες φορμάτ novice21 ΜΑΛΛΟΝ θες δίσκο washcloud MΑΛΛΟΝ θες ύπνο
teodgeor Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 1ον) Πόση μνήμη έχει ο Υ/Η μήπως τα προγράμματα είναι βαριά και θέλουν αρκετή ώρα να φορτώσουν ; 2ον) Μήπως ξεκινάει και κανά ύποπτο αρχειάκι μαζί με το σύστημα (σε μορφή dll exe)... εαν έχεις το spybot τοτε πήγαινε στις επιλογές που σου λέει για προχωρημένους και πήγαινε στην καρτέλα που σου λέει για τα αρχεία που ξεκινάνε με την εκκίνηση..το spybot έχει περιγραφές και σχόλια για τα αρχεία στο start up και απο κει μπορεις να δεις λεπτομέρειες για το κάθε αρχείο.. Εχει πολλα dll που ξεκινανε , αυτο ειναι το θεμα και δεν ξερω ποια χρειαζονται πχ. εχει πολλα τσεκαρισμενα ctfmon.exe
varemarious Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εχει πολλα dll που ξεκινανε , αυτο ειναι το θεμα και δεν ξερω ποια χρειαζονται πχ. εχει πολλα τσεκαρισμενα ctfmon.exe πρόσεξε τα αρχεία αυτά που λές την διαδρομή που έχουν ...διότι πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο φάκελο των windows εαν δεν είναι τότε είναι trojan virus ή οτιδήποτε άλλο.... πάρε ένα ένα αυτα που υποψιάζεσαι ή όλα και κάνε ένα search στο google (πάντα μαζί με την κατάληξη του αρχείου) π.χ γράψε ctfmon.exe μόλις γίνει η αναζήτηση υπάρχουν κάποιες σελίδες όπου εκεί σου λέει process information ή what is ctfmon.exe και εκεί θα μάθεις περισσότερα.. εαν σου χρειάζεται ή όχι υ.σ. ένα process τη φορά στην αναζήτηση Και κάτι ακόμα εαν χρησιμοποιείς msn για δές και αυτό http://download-free.programas-gratis.net/php/software.php?id_programa=16847&download-MSN-Cleaner-1.3.4 μήπως έχεις κολήσει τίποτε απο κεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.