sppoulis Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ρε παίδες θέλω να εμφανίσω στον web browser το αρχείο .php που έχω δημιουργήσει... Έστω λοιπόν ότι έχω το αρχείο test.php και μέσα έχει τις εντολές <? php phpinfo(); ?> , γιατί όταν το τρέχω στον browser αντί να εμφανίσει πληροφορίες για την php μου εμφανίζει τον κώδικα ατόφιο, δηλαδή μου εμφανίζει μια σελίδα που γράφει <? php phpinfo(); ?> Καμία ιδέα... έχω άμεση ανάγκη για να αρχίσω την πτυχιακή μου
antonl Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Πρέπει να εγκαταστήσεις apache/php. Αν ρίξεις μια ματιά στο forum (ή και στο Wiki νομίζω) θα δεις πώς.
psolid_snake Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Για να μην μπλέκεις με την εγκατάσταση Apache κτλ, εγκατέστησε το Easyphp. Αυτό θα εγκαταστήσει και Apache και ότι χρειάζεσαι... Το ανοίγεις και απλά κοπιάρεις το .php αρχείο σου στον φάκελο www της εγκατάστασης (C:\Program Files\EasyPHPχ-χ\www είναι το default, όπου χ-χ είναι ο αριθμός της έκδοσης). Στον web browser σου απλά βάζεις το path (127.0.0.1/test.php) και σου ανοίγει το αρχείο σου!!!:-)
sppoulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ennoeitai oti exw egkatastasei apache kai php alla kapou yparxei provlima kai den anoigei swsta ta php arxeia!!! Oso gia tin lysh tou easyphp den nomizw oti einai i endedeigmeni kathws gia tin ptyxiaki mou apaitoun sygkekrimena tous apache/php/mysql
antreas18 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μπορεις να κατεβασεις to xampp..εργαλειο που χρησιμοποιει apache και mysql.Ειναι πολυ ευκολο αν βαριεσαι να σεταρεις ξεχωριστα apache,php,mysql..
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ennoeitai oti exw egkatastasei apache kai php alla kapou yparxei provlima kai den anoigei swsta ta php arxeia!!! Oso gia tin lysh tou easyphp den nomizw oti einai i endedeigmeni kathws gia tin ptyxiaki mou apaitoun sygkekrimena tous apache/php/mysql Κοίταξες καθόλου εδώ ή εδώ για τις ρυθμίσεις apache/php; Επίσης καλό θα ήταν να μη γράφεις greeklish μην πάνε χαμένα (διαγραφούν) τα όσα λέμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.