Προς το περιεχόμενο

extended range καρτα wlan

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να εχω wirelless internet σε ενα pc περιπου 150-200 μετρα απο το σπιτι μου οπου εχω τον router sagem f@st 1500

ειδα οτι αυτη η καρτα πιανει 200μ σε εσωτερικο χωρο και 800 εξωτερικο με την τεχνολογια extended range .

θα δουλευει με τον royter μου extended range ταυτοχρονα με το laptop ασυρματα σε νορμαλ mode? τι λεει αυτη ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612302

Δημοσ.

συνηθως αυτες οι τεχνολογιες παιζουν η παιζουν σωστα με αντιστοιχο ρουτερ ιδιας εταιρειας .μετα υπαρχουν κατευθυντικες κερεες κτλ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σε 150-200 μετρα με την παραπαμω καρτα σιγουρα δεν θα πιανει το δικτυο. Αυτα που λεει ειναι με κατευθυντικες κεραιες και χωρις εμποδια

Δημοσ.

και θα πρεπει να παρεις και καρτα που να υποστηριζει extenderrange kai 108 mbps που δινει το ρουτερ.δεν αξιζει να πας σε τετοια τεχνολογια για 108 mbps.καλυτερα N εκει η καλυτερα ενα repeater.αλλα αυτα τα 800 μετρα ειναι οπως σου ειπαν με κατευθυντικη.το g απο default αντε να ειναι 100 + μετρα χωρις εμποδια.για 800 μετρα σε βλεπω με ενισχυτη κανα 0,5watt και κατευθυντικη παρα με αυτα που εβαλες.τωρα αυτα που γραφει η Tp link χλωμα μου φαινονται εκτος αν η καρτα δεν βγαζει μονο 100 mw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...