Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Κοιτα μαλλον θα σου πω εγω ενα τελευταιο πραγμα και δεν ξαναγραφω σε αυτο το τοπικ. 2η φορά που το γράφεις αυτό μέγα κάτοχε της υπέρτατης μυστικής γνώσης όπως είπε και ο tmjuju
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Το λεω αλλα λετε μ@λ@κι3ς που δεν μπορω να μην απαντησω τελοσπαντων συνηδωποιω οτι τσαμπα η ωρα που σπαταλησα εδω αλλα τωρα που ξανανεβηκε το φορουν που αξιζει την κανω,καταλαβαινω τις αντιδρασεις σας και τωρα που ξαναδιαβασα ολο το τοπιψ καταλαβα οτι ετσι οπως σας τα ειπα ειχατε δικιο να αντιταθιτε και να κοροιδεψετε,επειδη δεν βγαζει καπου αυτο ζηταω αν ειπα κατι που σας πειραξε(προσωπικα παντα οχι για τα bug)απλως αν δεν ειναι δυσκολο αν σκασει καμια βομαβα στο μελλον για το θεμα θα ηθελα να αναλογιστιτε αυτη την συζητηση μας.
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Το λεω αλλα λετε μ@λ@κι3ς που δεν μπορω να μην απαντησω τελοσπαντων συνηδωποιω οτι τσαμπα η ωρα που σπαταλησα εδω αλλα τωρα που ξανανεβηκε το φορουν που αξιζει την κανω,καταλαβαινω τις αντιδρασεις σας και τωρα που ξαναδιαβασα ολο το τοπικ καταλαβα οτι ετσι οπως σας τα ειπα ειχατε δικιο να αντιταθιτε και να κοροιδεψετε,επειδη δεν βγαζει καπου αυτο ζηταω αν ειπα κατι που σας πειραξε(προσωπικα παντα οχι για τα bug)απλως αν δεν ειναι δυσκολο αν σκασει καμια βομαβα στο μελλον για το θεμα θα ηθελα να αναλογιστιτε αυτη την συζητηση μας.
Vatos_locos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ναι ρε bro σε 2-3 μήνες που θα βγει κανένα patch για 3223495723757312 games για τις Ati θα ξέρουμε οτι εσύ και η ομάδα σου το κάνατε....χαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Το λεω αλλα λετε μ@λ@κι3ς που δεν μπορω να μην απαντησω τελοσπαντων συνηδωποιω οτι τσαμπα η ωρα που σπαταλησα εδω αλλα τωρα που ξανανεβηκε το φορουν που αξιζει την κανω,καταλαβαινω τις αντιδρασεις σας και τωρα που ξαναδιαβασα ολο το τοπιψ καταλαβα οτι ετσι οπως σας τα ειπα ειχατε δικιο να αντιταθιτε και να κοροιδεψετε,επειδη δεν βγαζει καπου αυτο ζηταω αν ειπα κατι που σας πειραξε(προσωπικα παντα οχι για τα bug)απλως αν δεν ειναι δυσκολο αν σκασει καμια βομαβα στο μελλον για το θεμα θα ηθελα να αναλογιστιτε αυτη την συζητηση μας. kkthnxbb l33t sup4 h4x0r...
liopyr Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Το λεω αλλα λετε μ@λ@κι3ς που δεν μπορω να μην απαντησω Μήπως γιατί δεν έχεις τι να πεις? τελοσπαντων συνηδωποιω οτι τσαμπα η ωρα που σπαταλησα εδω αλλα τωρα που ξανανεβηκε το φορουν που αξιζει την κανω Στο καλό, θα μας λείψεις. καταλαβαινω τις αντιδρασεις σας και τωρα που ξαναδιαβασα ολο το τοπικ καταλαβα οτι ετσι οπως σας τα ειπα ειχατε δικιο να αντιταθιτε και να κοροιδεψετε Ωραία. Πες τα μας αλλιώς, να συζητήσουμε κανονικά. επειδη δεν βγαζει καπου αυτο ζηταω αν ειπα κατι που σας πειραξε(προσωπικα παντα οχι για τα bug)απλως αν δεν ειναι δυσκολο αν σκασει καμια βομαβα στο μελλον για το θεμα θα ηθελα να αναλογιστιτε αυτη την συζητηση μας. Αυτήν την παράγραφο την διάβασα τέσσερις φορές, και πραγματικά δεν έβγαλα κανένα νόημα.
outlaw star Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 εγώ μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω..το ότι τόσα άτομα εδώ λέμε ότι η 8800gt είναι καλύτερη δε σε παραξενεύει?δε μπορεί όλοι να είναι τόσο άσχετοι εδώ μέσα!και ειλικρινά εγώ ούτε ειρωνεύτηκα ούτε κορόιδεψα αλλά πες μου ακριβώς ρε φίλε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι τι ακριβώς έκανες και αύξησες κατά τόσο τις επιδόσεις και εγώ θα το κάνω για να δω με τα μάτια μου...αλλιώς χωρίς αποδείξεις δε μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά όχι μόνο εσένα αλλά και τον οποιοδήποτε που πετάει κάτι διαστημικό χωρίς να μπορεί να το αποδείξει...
tmjuju Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δεν ειμαι διευθυνδης της ΑΤΙ να σου πω τι σκεφτονται επισης αν παρελειψα να το πω δεν βρισκει η ΑΤΙ τα bug τα οποια ειναι και διαφορετικα σε καθε game.Επισης τι να πει στις εταιριες αφου αυτες χωνουν τα bug.Aλλα τι καθομαι και λεω αφου με κοροιδετε εσεις οι ξυπνιοι του insomnia. Εγώ θα σε προτείνω για πρόεδρο! Και στην ΑΤΙ και όπου αλλού γουστάρεις! Γιατί? Γιατί 4 σελίδες τώρα ελίσσεσαι, αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα, και το μόνο που απαντάς επί της ουσίας είναι στα πλαίσια … δεν σας λέω γιατί είστε είρωνες ή δεν είστε σοβαροί συζητητές και τσάμπα σας τα λέω κ.ο.κ. Απλά τα πράγματα φίλτατε, όταν λες φύκια εμείς θα απαντάμε και με ειρωνεία και δεικτικά. Εγώ ήξερα τι αγόραζα και είχα όντος λόγους να πάρω 3870. Επίσης έχω κάθε λόγο να προτείνω και την 8800gt ανάλογα με την χρήστη και τις απαιτήσεις του. Άσε τους κομπασμούς και προσπάθησε να είσαι δίκαιος, και να καταθέτεις τεκμηριωμένες απόψεις. ΥΓ. Λυπάμαι δε που έχεις το logo της ΑΤΙ για avatar, καθώς προσωπική μου άποψη είναι ότι αντιμετωπίζεις το θέμα ποδοσφαιρικά-οπαδικά και όχι τεχνολογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.