Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Vato locos δεν ξερω για τα benchmark προγραμματα τι γινεται παντως δεν εχει ακουστει μονο για games ξερω αν και με παιζεις βλεπω. Βλεπεις πουθενα να ειπα οτι το εχω βρει εγω το bug? Φιλε αnton η απαντηση ειναι προφανης και πως μπορουν να κατηγορησουν την Νvidia με τι στοιχεια?Εγω δεν ειπα οτι ειναι σιγουρα η Νvidia που φταιει για το(αν το ειπα λαθος μου) αλλα ποιος αλλος εχει συμφερον να πεφτουν οι πωλησεις της πειτε μου καποιον αλλο.
Vatos_locos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Vato locos δεν ξερω για τα benchmark προγραμματα τι γινεται παντως δεν εχει ακουστει μονο για games ξερω αν και με παιζεις βλεπω.Βλεπεις πουθενα να ειπα οτι το εχω βρει εγω το bug? Φιλε αnton η απαντηση ειναι προφανης και πως μπορουν να κατηγορησουν την Νvidia με τι στοιχεια?Εγω δεν ειπα οτι ειναι σιγουρα η Νvidia που φταιει για το(αν το ειπα λαθος μου) αλλα ποιος αλλος εχει συμφερον να πεφτουν οι πωλησεις της πειτε μου καποιον αλλο. Δεν ξερω ποσα και τι ξερει ο ailouros αν και εχω δει αρκετα post του και ξερω οτι το παιδι γνωριζει αρκετα πραματα,απλως εγω εβγαλα τα bug που ειχε βαλει η Nvidia και ειχα αυξηση fps 10-20 ανα game μην με πιστευεις δεν με ενδιαφερει καν αλλωστε θα με ενδιεφερε αν εισουν καποιος γνωστος η φιλος.Το φιλικα το ειπα για να καταλβεις οτι δεν εχω προσθεση να μαλωσω μαζι σου,δεν σε ειπα βλακα.Φιλε anton καταλαβαινω τον προβληματισμο σου και εχεις δικιο τι νομιζεις οτι ολοι ξερουν?πατατες ξερουν απλως διαδιδεται απο ατομο σε ατομο και ολοι νομιζουν οτι ξερουν,λιγοι ειναι αυτοι που ξερουν πραγματικα. ok παίζει να την έχω ακούσει από τις μπύρες που κατεβάζω από το πρωί.... για να το έβγαλες, να μην το ξέρει κανένας άλλος εκτός από εσένα εμένα μόνο εκεί πάει το μυαλό μου φίλε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 φάσκεις και αντιφάσκεις Sadamiraq...μια λες ότι είναι η Nvidia αυτή που έβαλε το bug και μετά ότι δεν είπες πως είναι σίγουρα αυτή που φταίει η Nvidia... απλά BUSTED...
catrina_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Vato locos δεν ξερω για τα benchmark προγραμματα τι γινεται παντως δεν εχει ακουστει μονο για games ξερω αν και με παιζεις βλεπω.Βλεπεις πουθενα να ειπα οτι το εχω βρει εγω το bug? Φιλε αnton η απαντηση ειναι προφανης και πως μπορουν να κατηγορησουν την Νvidia με τι στοιχεια?Εγω δεν ειπα οτι ειναι σιγουρα η Νvidia που φταιει για το(αν το ειπα λαθος μου) αλλα ποιος αλλος εχει συμφερον να πεφτουν οι πωλησεις της πειτε μου καποιον αλλο. Αγοράκι... seriously... you need to get laid...
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Οκ μπραβο βλεπεις πουθενα να γραφω εγω το βρηκα?Ειπα οτι το εβγαλα οχι το βρηκα ελεος. Valtos θελω απαντηση
antonl Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 [...]Φιλε αnton η απαντηση ειναι προφανης και πως μπορουν να κατηγορησουν την Νvidia με τι στοιχεια?Εγω δεν ειπα οτι ειναι σιγουρα η Νvidia που φταιει για το(αν το ειπα λαθος μου) αλλα ποιος αλλος εχει συμφερον να πεφτουν οι πωλησεις της πειτε μου καποιον αλλο. Ok το δέχομαι πως δε μπορούν να την κατηγορήσουν χωρίς αποδείξεις. Γιατί τουλάχιστον δε διαμαρτύρεται στις εταιρίες παραγωγής των παιχνιδιών που λες ότι αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα, ώστε να βγάλουν κάποιο patch; Γιατί δε βγάζει έστω ειδικούς drivers για συγκεκριμένο παιχνίδι όπως έχουν κάνει στο παρελθόν; Γιατί δεν έχει ακουστεί τίποτα σχετικό ούτε καν μια επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο της το site;
Vatos_locos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 και σου λέω αν σου έχει απομείνει λίγο ίχνος μυαλού και δεν έχει καεί από το πολύ gaming με την super duper ultra κάρτα γραφικών σε συνδυασμό με την γνώση που κατέχεις για να το έβγαλες... να μην το ξέρει κανένας άλλος... εκτός από εσένα... πάει να πει ρε αδερφέ οτι το βρήκες κιόλας εκτός αν παίξει κανένα σενάριο και έχεις κανένα κολλητό μέσα στην nvidia και σου τα λέει και δεν το αναφέρεις για να μην χάσει την δουλειά του, ορίστε η βρόμικη Valtισια απάντηση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 και στο κάτω κάτω γιατί δεν μας το λες και μας πως να βγάλουμε το bug για να το βουλώσουμε και να ζητήσουμε και συγγνώμη κιόλας...
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δεν ειμαι διευθυνδης της ΑΤΙ να σου πω τι σκεφτονται επισης αν παρελειψα να το πω δεν βρισκει η ΑΤΙ τα bug τα οποια ειναι και διαφορετικα σε καθε game.Επισης τι να πει στις εταιριες αφου αυτες χωνουν τα bug.Aλλα τι καθομαι και λεω αφου με κοροιδετε εσεις οι ξυπνιοι του insomnia.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ωχ Θέε μου... (με ύφος Δαμανάκη)
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 και σου λέω αν σου έχει απομείνει λίγο ίχνος μυαλού και δεν έχει καεί από το πολύ gaming με την super duper ultra κάρτα γραφικών σε συνδυασμό με την γνώση που κατέχεις για να το έβγαλες... να μην το ξέρει κανένας άλλος... εκτός από εσένα... πάει να πει ρε αδερφέ οτι το βρήκες κιόλας εκτός αν παίξει κανένα σενάριο και έχεις κανένα κολλητό μέσα στην nvidia και σου τα λέει και δεν το αναφέρεις για να μην χάσει την δουλειά του, ορίστε η βρόμικη Valtισια απάντηση Φιλε αμα διαβαζες ολο το topic θα καλαβαινες,ανηκω σε καποιες ομαδες που ενας σαν εσενα θα ετρωγε πορτα και ειμαι λυπημενος που δεν ειμουν αρκετα ικανος να βρω εγω ενα τουλαχιστον bug στα τοσα παιχνιδια.Και δεν ειμαι καμενος με τα παιχνιδια φιλε.Ποιος σου ειπε οτι το ξερω μονο εγω? και στο κάτω κάτω γιατί δεν μας το λες και μας πως να βγάλουμε το bug για να το βουλώσουμε και να ζητήσουμε και συγγνώμη κιόλας... Γιατι πολυ απλα δεν με νοιαζει τι σκεφτεστε για μενα εχω ακουσει τετοιες συγγνωμες....πολλες
Vatos_locos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 φίλε και εγώ ανηκω σε ομάδες που παίζουμε το crysis με τα διπλάσια fps που παίζεις εσύ αλλά δεν ανακαλύπτουμε Bug και άλλα βρόμικα κόλπα των εταιριών και ούτε βγαίνω να πω πάρτε ln2 να τρέχετε cpu και vga 300% παραπάνω για να παίξετε... εγώ θα σε ρωτήσω ένα τελευταίο πράγμα και μετά θα σε αφήσω να ζεις στον ονειρικό σου κόσμο αφού δεν έχεις σκοπό να ξυπνήσεις αφού δεν το βρήκες όπως λες , αλλά το έβγαλες ( τώρα πως γίνετε αυτό sadam είσαι ικανό σε έχω να πας πετάξεις κιάλους πυραύλους εκτός από τα σημερινά ) πες μου ρε φίλες ποιος από τις ομάδες που ανήκεις να πάω να των ρωτήσω και αν αληθεύει τέτοιο πράγμα θα κάνω ότι γουστάρεις μετά.... α και πες μου ρε συ ποίες είναι αυτές οι ομάδες γιατί έχω κάτι λεφτά να επενδύσω και φαίνεται καλή φάση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 έλα ρε Vatos μας δουλεύει ψιλό γαζί...τι κάθεσαι και ασχολείσαι πλέον... κλασική περίπτωση
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 φίλε και εγώ ανηκω σε ομάδες που παίζουμε το crysis με τα διπλάσια fps που παίζεις εσύ αλλά δεν ανακαλύπτουμε Bug και άλλα βρόμικα κόλπα των εταιριών και ούτε βγαίνω να πω πάρτε ln2 να τρέχετε cpu και vga 300% παραπάνω για να παίξετε... εγώ θα σε ρωτήσω ένα τελευταίο πράγμα και μετά θα σε αφήσω να ζεις στον ονειρικό σου κόσμο αφού δεν έχεις σκοπό να ξυπνήσεις αφού δεν το βρήκες όπως λες , αλλά το έβγαλες ( τώρα πως γίνετε αυτό sadam είσαι ικανό σε έχω να πας πετάξεις κιάλους πυραύλους εκτός από τα σημερινά ) πες μου ρε φίλες ποιος από τις ομάδες που ανήκεις να πάω να των ρωτήσω και αν αληθεύει τέτοιο πράγμα θα κάνω ότι γουστάρεις μετά.... Κοιτα μαλλον θα σου πω εγω ενα τελευταιο πραγμα και δεν ξαναγραφω σε αυτο το τοπικ.Ακου Εγω δεν ανηκω σε noobadikes ομαδες οπως εσυ που παιζουν crysis νιωσε καλα δεν θα το ξαναπω,οταν λεω ομαδες εννοω τις αλλες που ασχολουνται με τετοια και αλλα(ελπιζω να το καταλαβες με το μικρο μυαλο σου τι εννοω αν οχι προβλημα σου) επισης δεν βρισκω εγω τα bug απλως μου λεμε τα ατομα απο την ομαδα μου τι να κανω για να το βγαλω καταλαβες?ΟΚ μεχρι εδω τωρα οπως σου ειπα και πριν και να σου δωσω ενα ονομα πολυ απλα δεν θα σου απαντησει καν.Δεν με ενδιαφερει τι σκεφτεσαι για μενα φιλε η οποιοδητε αλλος noobas το καταλαβες κι αυτο?ΤΕΛΟΣ Nαι φιλε Thresh οκ πεις εσυ ξερεις αλλωστε.
Vatos_locos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 φίλε ξέρεις τι λένε οι μαλακίες ζαλίζουν όχι μόνο τα πεντάφυλλα και σου λέω ξανά : πες μας την ομάδα να μας πούνε και εμάς οι εκλεκτοί που ασχολούνται με τέτοια και άλλα ( εδώ με φόβισες οφείλω να το πω ) να βγάλουμε το bug ρε φίλε να δούμε οτι δεν λες μαλακίες κατά τα άλλα έχω στερέψει δεν ξέρω τι άλλο να σου γράψω και είναι απλό το γιατί, ότι και να σου πω θα γυρίσεις και θα πετάξεις μια αηδία και δεν θα τελειώσουμε ποτέ απλά με κάτι άτομάκια σαν εσένα απορώ πραγματικά σαν τον άλλον που προσπαθούσε να μας πείσει οτι έχει δώσει 7,5k? για το pc του πες μου ρε αδερφέ γιατί το κάνετε ? δεν μπορείτε να βρείτε γυναίκα και σαν έχει χαλάσει η μαλακία ? έλα να κανονίσουμε να σε κυκλοφορήσω λίγο το βράδυ έχει πολλά καλά σημεία η Aθήνα που θα σε κάνουν να την κόψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.