Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Σαν τι αποδειξεις δηλαδη screenshot θα μου πεις φτιαχτο ειναι να δωσω το βθγ που εχει καποιο game θα μου πεις φτιαχτο ειναι θα μου ειπες φτιαχτο ειναι.οπως σου ειπα δεν με ενδιαφερει αλλωστε φιλε .Εγω απλως προτεινα την καρτα στο παιδι(καταραμενη η ωρα) που να ξερω οτι με πρηζετε για πραματα που δεν ξερετε συνηθησα σε διαφορα forums τα οποια ειναι τα καλυτερα σε ολο τον κοσμο τα οποια το ονομα τους ειναι απογορευμενο εδω στο insomnia να τα πεις, τεσπα εκει ξερουν τι γινεται φιλε δεν ειναι ελλαδα.
tmjuju Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Sadamiraq, κάτοχε της υπέρτατης μυστικής γνώσης που γνωρίζουν οι λίγοι εκλεκτοί, σε παρακαλώ πολύ ως κάτοχος 3870 να μου αποκαλύψεις το ανείπωτο μυστικό για να κάνω την 3870 μου να είναι καλύτερη της 8800GT.
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Φιλε θα αφησω στην ακρη την ειρωνια σου και θα σου απαντησω αναλογως οταν θα εχεις τις γνωσεις για να συναναστρεφεσαι ατομα που γνωριζουν τοτε μπορει να μαθεις πως θα ειναι καλυτερη η καρτα ειχα σκοπο να σας πω πως γινεται να βγαλετε το bug απο ενα παιχνιδι αλλα αποτι βλεπω δεν αξιζει καν το κοπο να σου δωσω ετοιμα καποια πραματα και γιατι παρακαλω θα αλλαξει κατι?Φιλε αμα διαβαζες ποιο πριν θα καταλαβαινες οτι κολπο ειναι στα παιχνιδια οχι στην καρτα αλλα προτιμισες να ειρωνευτεις.Μπραβο σου εισαι αξιος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Σαν τι αποδειξεις δηλαδη screenshot θα μου πεις φτιαχτο ειναι να δωσω το βθγ που εχει καποιο game θα μου πεις φτιαχτο ειναι θα μου ειπες φτιαχτο ειναι.οπως σου ειπα δεν με ενδιαφερει αλλωστε φιλε .Εγω απλως προτεινα την καρτα στο παιδι(καταραμενη η ωρα) που να ξερω οτι με πρηζετε για πραματα που δεν ξερετε συνηθησα σε διαφορα forums τα οποια ειναι τα καλυτερα σε ολο τον κοσμο τα οποια το ονομα τους ειναι απογορευμενο εδω στο insomnia να τα πεις, τεσπα εκει ξερουν τι γινεται φιλε δεν ειναι ελλαδα. Φιλε θα αφησω στην ακρη την ειρωνια σου και θα σου απαντησω αναλογως οταν θα εχεις τις γνωσεις για να συναναστρεφεσαι ατομα που γνωριζουν τοτε μπορει να μαθεις πως θα ειναι καλυτερη η καρτα ειχα σκοπο να σας πω πως γινεται να βγαλετε το bug απο ενα παιχνιδι αλλα αποτι βλεπω δεν αξιζει καν το κοπο να σου δωσω ετοιμα καποια πραματα και γιατι παρακαλω θα αλλαξει κατι?Φιλε αμα διαβαζες ποιο πριν θα καταλαβαινες οτι κολπο ειναι στα παιχνιδια οχι στην καρτα αλλα προτιμισες να ειρωνευτεις.Μπραβο σου εισαι αξιος. aha μάλιστα...και υποθέτω πως κανένας από αυτούς που έχει κάνει benchmarks/reviews δεν το ξέρει ή πως ΟΛΟΙ πληρώνονται από την Nvidia για να μην το χρησιμοποιούν ώστε να φαίνεται γρηγορότερη η 8800 GT! ξαναρωτάω...γιατί να πιστέψουμε εσένα και όχι κάποιον άλλο που λέει το αντίθετο? γιατί μέχρι στιγμής δεν έχεις δώσει κάτι ουσιαστικό για να μας πείσεις...(να μαντέψω πως θα πάρω απάντηση ότι δεν σε νοιάζει να μας πείσεις? ) Sadamiraq, κάτοχε της υπέρτατης μυστικής γνώσης που γνωρίζουν οι λίγοι εκλεκτοί, σε παρακαλώ πολύ ως κάτοχος 3870 να μου αποκαλύψεις το ανείπωτο μυστικό για να κάνω την 3870 μου να είναι καλύτερη της 8800GT. μετά δεν θα είναι μυστικό ρε tmjuju...
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Λοιπον λεω να το ληξουμε εδω περα γιατι δεν βγαζει πουθενα δεν ευκολο να καταλαβαιτε καποια πραματα.Για ειρωνια ειστε πρωτοι πολλοι το εχουν κανει αυτο αλλα στο τελος γινεται το αλλο.Τελος απο μενα δεν ποσταρω σε αυτο το θρεντ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 τι να καταλάβουμε ρε Sadamiraq...λες και είπες τπτ συγκεκριμένο απλά περίμενες να πιστέψουμε τον ισχυρισμό σου σαν πρόβατα...για αυτό είπα μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας...
Vatos_locos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Sadamiraq η δική μου GF4 Ti είναι κλειδωμένη από Bios αλλά επειδή κατάσομαι στους λίγους σαν εσένα και την ξεκλείδωσα τώρα ρίχνω στα αυτιά και στην 3870.... μην πάει παραέξω όμως γιατί βαριέμαι να τρέχω στην Nvidia κάθε μέρα για δουλειά όχι τίποτα άλλο αλλά θα φάω και τη θέση του Aurilou και δεν λέει. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ....
outlaw star Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δεν ξερω ποσα και τι ξερει ο ailouros αν και εχω δει αρκετα post του και ξερω οτι το παιδι γνωριζει αρκετα πραματα,απλως εγω εβγαλα τα bug που ειχε βαλει η Nvidia και ειχα αυξηση fps 10-20 ανα game μην με πιστευεις δεν με ενδιαφερει καν αλλωστε θα με ενδιεφερε αν εισουν καποιος γνωστος η φιλος.Το φιλικα το ειπα για να καταλβεις οτι δεν εχω προσθεση να μαλωσω μαζι σου,δεν σε ειπα βλακα.Φιλε anton καταλαβαινω τον προβληματισμο σου και εχεις δικιο τι νομιζεις οτι ολοι ξερουν?πατατες ξερουν απλως διαδιδεται απο ατομο σε ατομο και ολοι νομιζουν οτι ξερουν,λιγοι ειναι αυτοι που ξερουν πραγματικα. Δηλαδή συγνώμη να σε ρωτήσω μπορείς να μου πεις σε ποια παιχνίδια είδες τέτοια τεράστια αύξηση των επιδόσεων??διότι εάν είναι να παίξω το crysis με τέτοια αύξηση επιδόσεων εγώ θέλω να μάθω!διότι όπως μας τα λες τα παιχνίδι θα τρέχει με καμμιά 50αριά frames για πλάκα σε 1280χ1024....
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Sadamiraq η δική μου GF4 Ti είναι κλειδωμένη από Bios αλλά επειδή κατάσομαι στους λίγους σαν εσένα και την ξεκλείδωσα τώρα ρίχνω στα αυτιά και στην 3870....μην πάει παραέξω όμως γιατί βαριέμαι να τρέχω στην Nvidia κάθε μέρα για δουλειά όχι τίποτα άλλο αλλά θα φάω και τη θέση του Aurilou και δεν λέει. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.... Nαι ρε μαγκα εγω μπορω ΕΣΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Δηλαδή συγνώμη να σε ρωτήσω μπορείς να μου πεις σε ποια παιχνίδια είδες τέτοια τεράστια αύξηση των επιδόσεων??διότι εάν είναι να παίξω το crysis με τέτοια αύξηση επιδόσεων εγώ θέλω να μάθω!διότι όπως μας τα λες τα παιχνίδι θα τρέχει με καμμιά 50αριά frames για πλάκα σε 1280χ1024.... Φιλε δεν ξερω αν με ειρωνευεσαι η οχι παντως στο crysis με βγαλμενο το bug εχεις περιπου καμια 9-10 fps πληροφοριακα γιατι δεν βλεπω να μπορει να το κανει καποιος γιατι ολοι να ειρωνευονται ξερουν γιατι τους καιει οτι μπορει να ειναι αληθεια,οκ ρε παιδια εχετε την GTX μπροστα μην φοβαστε.
Vatos_locos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ε πες ρε φίλε το bug και για εμάς τους noobades γιατί εγώ είχα γ@μηθεί να clockαρω την κάρτα μου τότε για να παίξω crysis και με πονάει γιατί ακόμα κατέχει την τέταρτη θέση παγκοσμίως δεν μου λες έχουν και τα benchmark τέτοια bug μπας και την πάρω την πρώτη τελικά
antonl Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Τελείως καλοπροαίρετα να ρωτήσω γιατί δε διαμαρτύρεται/ανακοινώνει κάτι η Ati/AMD; Μη μου πεις ότι δεν το γνωρίζουν :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 indeed...θα μπορούσε να έχει πάει το θέμα δικάστικα για περίπτωση αθέμιτου ανταγωνισμού
Vatos_locos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 καλά ρε antonl εδώ λέμε ο Sadama Bin laden δεν ξέρω και γω πως τον λέμε βρήκε μόνος του και έβγαλε το bug που έχωσε η nvidia στα games και περιμένεις να το ξέρει η Ati εδώ έχουμε μια ιδιοφυΐα στην insomnia και δεν ξεδιπλώνει το ταλέντο του γιατί τον αμφισβητούμε τι λες τώρα και εσύ
catrina_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Το ξέρει η ATi το bug... αφού ο sadamliaryorgen το ανακάλυψε καθώς έτρεχε κάτι τεστ ενώ εργαζότανε στο εργαστήρι της ATi ( Location... lol ) Παιδιά δεν θα σας πεί το trick για τις γραφικών. Τουλάχιστον φερθείτε του καλά μπας και σας πουλήσει φθηνά κανένα mitsubishi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.