koulouri Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εγω αν ήθελα να ξοδεψω τόσα λευτα θα περνα δυο 8800GT ..140ε έχει η μια... Το αποτέλεσμα σιγουρα καλυτερο απο ολες τις μονές καρτες ακομα και απο τις x2 υλοποιήσεις... Η πιο value/money καρτα ειναι σιγουρα η 8800GT ... δεν ξερω αν εχεις δικιο αλλα καποιος που ξερει περισσοτερα να μας πει περισσοτερα! Επισης ρε παιδια αν σκεφτουμα Crysis + assasin creed που παιζουν τουλαχιστον 1280*1024 σε high details και το γραφικα πλεον εχουν φτασει να μοιαζουν με ταινια.. τι περιμενουμε να βγει απο μεριας καρτων και απο μεριας παιχνιδιων
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εγω αν ήθελα να ξοδεψω τόσα λευτα θα περνα δυο 8800GT ..140ε έχει η μια... Το αποτέλεσμα σιγουρα καλυτερο απο ολες τις μονές καρτες ακομα και απο τις x2 υλοποιήσεις... Η πιο value/money καρτα ειναι σιγουρα η 8800GT ... Τι λες ρε παλικαρι προσεχε αυτα που γραφεις να παρει 2 καρτες οκ σε ποσα παιχνιδια θα χρησιμοποιουνται και οι δυο καρτες?Επισης ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ NVIDIA ΚΑΡΤΕΣ VALUE/MONEY?EΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΕΣ? Γιατι να μην παρει μια HD3780 που της τιναζει τα πεταλα της 8800 GTP?
koulouri Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Τι λες ρε παλικαρι προσεχε αυτα που γραφεις να παρει 2 καρτες οκ σε ποσα παιχνιδια θα χρησιμοποιουνται και οι δυο καρτες?Επισης ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ NVIDIA ΚΑΡΤΕΣ VALUE/MONEY?EΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΕΣ? Γιατι να μην παρει μια HD3780 που της τιναζει τα πεταλα της 8800 GTP? HD3780 θα μας δωσεις καποιο link για να την επεξεργαστουμε?
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 HD3780 θα μας δωσεις καποιο link για να την επεξεργαστουμε? Φυσικα Φιλε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510653 Εχω την ιδια καρτα ειναι λιγο ακριβοτερη απο την GΤ βεβαια αλλα τα βγαζει τα λεφτα της και με το παραπανω πιστεψε με.
antonl Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 [...]Επισης ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ NVIDIA ΚΑΡΤΕΣ VALUE/MONEY?EΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΕΣ?[...] Δηλ. η 9600GT καθώς και η 8800GT δεν έχουν καλό λόγο value/money; :/ Δεν μιλάω για όλες τις κάρτες που παράγει η εταιρία. Για συγκεκριμένα μοντέλα λέω. [...]Γιατι να μην παρει μια HD3780 που της τιναζει τα πεταλα της 8800 GTP? Έχεις κάποιο link από benchmark σε κάποιο site που να το αποδεικνύει αυτό (με αριθμούς/fps); Δες ένα από μένα. [...]Εχω την ιδια καρτα ειναι λιγο ακριβοτερη απο την GΤ βεβαια αλλα τα βγαζει τα λεφτα της και με το παραπανω πιστεψε με. Προσφέροντας τι επιπλέον βγάζει τα (παραπάνω) λεφτά της; Τέσπα, μάλλον δεν έχει ιδαίτερο νόημα η αντιπαράθεση. Συγγνώμη στον topic starter για το offtopic.
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Φιλε οκ τι να σου πω αφου βλεπεις τα benchmarks των διαφορων ιστοσελιδων εχω την 3870 και εχω δουλεψει και την 8800GT και ξερω τις διαφορες που εχουν τωρα εσυ θα μου πεις γιατι να σε πιστεψω σωστα?Εγω θα σου πω δεν με ενδιαφερει για εισαι ενας ξενος αμα εισουν φιλος,γνωστος θα σε εφερνα σπιτι να το δεις ζωντανα να σε εξηγησω και θα ηξερες τοτε ποια ειναι καλητερη ελεος δηλ αμα γραψουν καπου οτι και η 7600 ειναι καλυτερη απο 3870 θα πειτε α ετσι α ρε προβατα.Δηλαδη ειπαμε οκ ειναι απο πανω Νvidia τωρα αλλα οχι και να ΠΛΗΡΩΝΕΙ sites να βγαζουν την 8800 GT καλυτερη απο την 3870 αισχος δηλαδη με εχει πιασει αηδια για το τι κανει η Nvidia για ανεβασει τις πωλησεις.
antonl Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Χωρίς καθόλου εμπάθεια από μέρους μου, είναι επιχείρημα αυτό που μου λες; Έχουν "λαδώσει" όλο το Internet (καθώς και τους χρήστες του); Ένα συγκριτικό σου ζήτησα. Όλα που έχω δει εγώ αποδεικνύουν πως η 8800GT είναι ταχύτερη. Με το ίδιο σκεπτικό που χρησιμοποιείς, γιατί να σε πιστέψει το koulouri και ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα; Είσαι ένας ξένος κι εσύ. Εκτός κι αν γνωρίζεστε
catrina_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Η HD3870 καλύτερη απο την 8800GT λέει... LOL Υ.Γ. Πριν λίγες μέρες διαδώθηκε και η φήμη ότι η nvidia πλήρωσε τα 100 πιο γνωστά site για PC για να την βγάζουνε καλύτερη από την ATi.
antonl Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Η HD3870 καλύτερη απο την 8800GT λέει... LOL[...] Δε λέω πως έχουν τραγική διαφορά αλλά αυτο: [...]Γιατι να μην παρει μια HD3780 που της τιναζει τα πεταλα της 8800 GTP? μου φάνηκε "κάπως".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Φιλε οκ τι να σου πω αφου βλεπεις τα benchmarks των διαφορων ιστοσελιδων εχω την 3870 και εχω δουλεψει και την 8800GT και ξερω τις διαφορες που εχουν τωρα εσυ θα μου πεις γιατι να σε πιστεψω σωστα?Εγω θα σου πω δεν με ενδιαφερει για εισαι ενας ξενος αμα εισουν φιλος,γνωστος θα σε εφερνα σπιτι να το δεις ζωντανα να σε εξηγησω και θα ηξερες τοτε ποια ειναι καλητερη ελεος δηλ αμα γραψουν καπου οτι και η 7600 ειναι καλυτερη απο 3870 θα πειτε α ετσι α ρε προβατα.Δηλαδη ειπαμε οκ ειναι απο πανω Νvidia τωρα αλλα οχι και να ΠΛΗΡΩΝΕΙ sites να βγαζουν την 8800 GT καλυτερη απο την 3870 αισχος δηλαδη με εχει πιασει αηδια για το τι κανει η Nvidia για ανεβασει τις πωλησεις. Τι λες ρε παλικαρι προσεχε αυτα που γραφεις να παρει 2 καρτες οκ σε ποσα παιχνιδια θα χρησιμοποιουνται και οι δυο καρτες?Επισης ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ NVIDIA ΚΑΡΤΕΣ VALUE/MONEY?EΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΕΣ? Γιατι να μην παρει μια HD3780 που της τιναζει τα πεταλα της 8800 GTP? ATI fanboy detected...(βλέπουμε και το avatar no more proof needed) 8800GT>3870...ΤΕΛΟΣ...(είναι και άτριχη) από εκεί και πέρα λέγε ότι θες...
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Χωρίς καθόλου εμπάθεια από μέρους μου, είναι επιχείρημα αυτό που μου λες; Έχουν "λαδώσει" όλο το Internet (καθώς και τους χρήστες του); Ένα συγκριτικό σου ζήτησα. Όλα που έχω δει εγώ αποδεικνύουν πως η 8800GT είναι ταχύτερη.Με το ίδιο σκεπτικό που χρησιμοποιείς, γιατί να σε πιστέψει το koulouri και ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα; Είσαι ένας ξένος κι εσύ. Εκτός κι αν γνωρίζεστε Φιλε φιλικα σου μιλαω και γω ενδιαφερομαι για καλο το δικος μας οχι των εταιριων.Απλως υποστιριζω την ΑΤΙ οχι οτι ειναι εχει καλυτερο logo η χρωμα αλλα ειναι πιο τιμια απο την Nvidia οχι οτι δεν εχει κανει και η ΑΤΙ τις π@υστΙ3ς της αλλα μπροστα στην Νvidia η ΑΤΙ ειναι Αγγελος.Ξερω καποια πραματα που λιγοι ξερουν γιαυτο σου λεω δεν ειμαι κανας 12 χρονος που σκεφτεται "ας κατσω να λεω μ@λ@κι3ς" και δεν εχω λογο αλλωστε να λεω ψεματα τι εχω?Μετοχες στην ΑΤΙ?Απο που να αρχισω και που να τελιωσω απο λαδωματα εως διαφορα bugs που βαζουν οι καστασκευαστες παιχνιδιων που τα παιρνουν απο Νvidia(στι λεω και ξεκαθαρα runs great on Νvidia,ετσι δεν λεει?)Αυτα στα λεω φιλικα δεν εχω προθεση να τσακωθω με κανεναν και εχεις δικιο γιατι να με πιστεψει καποιος και εγω σου οκ δεν με ενδιαφερει αν κανω 10 ατομα να καταλαβουν τι γινεται θα σωθει η κατασταση?Αν δεν σε πειθουν αυτα που λεω απλως αγνοησε με οκ?Φιλικα παντα ελπιζω να ληξει εδω αυτο θεμα γιατι ειμαστε και off topic. Φιλε Thresh δεν με ενδιαφερει τι νομιζεις πανε μιλα με καποιους που γνωριζουν πραματα και μετα πες με fanboy εχετε μαθει την καραμελα.Δεν ζουμε ολοι στο ονειρο σου που ειναι ολα ροδινα δεν φανταζεσαι τι γινεται εκει εξω>Φιλικα παντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 sorry man αλλά ισχυρίζεσαι κάτι που δεν ισχύει χωρίς να έχεις αποδείξεις... μας λες οτι ξέρεις πράγματα που ξέρουν λίγοι, γιατί ο Ailuros πχ δεν ξέρει? τον έχεις δει να λέει πουθενά ότι η 3870 είναι καλύτερη από την 8800GT? και κόψε το φιλικά σε παρακαλώ, μην προσπαθείς να την πεις σε κάποιον και μετα να του πετάς το φιλικά για να το καλύψεις, δεν είμαι και ΤΟΣΟ βλάκας...
antonl Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 @Sadamiraq: Ειλικρινά δε γνωρίζω ποιος απ' τους δύο κατασκευαστές κινείται πιο κοντά στο πνεύμα του fair play και ούτε ήταν αυτό που 'χα στο μυαλό μου προτείνοντας την κάρτα της nVidia. Απλά πρότεινα αυτή που πιστεύω (βάσει όσων περισσότερο έχω διαβάσει και λιγότερο δει) πως είναι η ταχύτερη. Τέσπα, ο καθένας μας έχει την άποψη του οπότε κι εγώ λέω να κλείσουμε το θέμα εδώ.
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δεν ξερω ποσα και τι ξερει ο ailouros αν και εχω δει αρκετα post του και ξερω οτι το παιδι γνωριζει αρκετα πραματα,απλως εγω εβγαλα τα bug που ειχε βαλει η Nvidia και ειχα αυξηση fps 10-20 ανα game μην με πιστευεις δεν με ενδιαφερει καν αλλωστε θα με ενδιεφερε αν εισουν καποιος γνωστος η φιλος.Το φιλικα το ειπα για να καταλβεις οτι δεν εχω προσθεση να μαλωσω μαζι σου,δεν σε ειπα βλακα. Φιλε anton καταλαβαινω τον προβληματισμο σου και εχεις δικιο τι νομιζεις οτι ολοι ξερουν?πατατες ξερουν απλως διαδιδεται απο ατομο σε ατομο και ολοι νομιζουν οτι ξερουν,λιγοι ειναι αυτοι που ξερουν πραγματικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ο οποιοσδήποτε μπορεί να ισχυριστεί αυτά που λες, αποδείξεις όμως δεν βλέπω να παραθέτεις γιατί να πιστέψουμε εσένα και όχι κάποιον άλλο που λέει το αντίθετο? είπες ότι η 3870 τινάζει τα πέταλα της 8800 GT? και εγώ απαντάω screenshot (benchmark/review) or it didn't happen δεν σε βλέπω όμως να δίνεις και ας το ζήτησε ο antonl δεν με λες βλάκα αλλά υποτιμάς την νοημοσύνη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.