Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για ένα κουταβάκι Golden Retriever

angelgal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας εδώ και πολύ καιρό ψάχνω για ένα κουταβάκι ράτσας Golden Retriever. Όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει ο ίδιος και θέλει να το δώσει ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Ευχαριστώ έκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αν θες σου δίνω τον δικό μου.

Είναι βέβαια 2 χρονών.

Δεν αντέχεται ο μούργος. Είναι πάρα πολύ απαιτητικός (χαρακτηριστικό της ράτσας, όπως το πολύ φαΐ, τον ύπνο, το παιχνίδι, την παρέα και την επιμονή).

Ξανασκέψου το!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Ζητώ ένα κουτάβι Golden Retriever εδώ και καιρό. Βρίσκω μόνο από παραγγελία σε pet shop και ζητάνε 550 ευρώ και...Αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν του ας μου στείλει.Καθαρόαιμο όμως.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

ΌΧΙ σκυλιά και άλλα κατοικίδια από petshops !!!

http://www.koe.gr/

Παίρνεις τηλέφωνο, ζητάς να σου δώσουν λίστα με επίσημος εκτροφείς. Τους επισκέπτεσαι, κρίνεις από αυτά που βλέπεις, σκάς το 600άρακι (και πάνω) και είσαι σίγουρος για το τι παίρνεις.

Εναλλακτικά, υιοθετείς κάποιο αδέσποτο που έχει περισσότερο ανάγκη. Ας μην είναι καθαρόαιμο.

Δημοσ.

Φοβερή ράτσα :) Αλλά δεν έχω χώρο για σκύλο. Στο μπαλκόνι δε λέει. Εγώ προχτές ρώτησα για ένα κόκερ καφέ πολύ όμορφο και μου είπε 600 ευρώ. Ελεος δηλαδή

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν εχω ένα "Golden Ritriever" και έψαχνα το ιδιο πράγμα πού ψαχνετε και εσεις.Κατα την γνομη μου ομως πιστεύω πώς εχει να κανει με τον χορο του σπιτιου ( δηλαδη αν εχετε κηπο ).Το 'Labrador Ritriever' δεν εχει τοσο ωραια γούνα οσο το "Golden Ritriever" αλλα δεν μαδαει τοσο. Χαρακτηριστικά έχουν τον ίδιο χαρακτήρα ανάλογος βέβαια το τι κουταβάκι θα διαλέξεις (γιαυτό είναι καλύτερο να πας πρόωρα στο εκτροφείο για να συζήτησής για την αγορά.

Κατά την γνώμη μου πρέπει να το αγοράσετε από εκτροφείο για να ζείσει τους πρώτους τρεισήμισι μήνες με την μαμά τού και τα αδελφάκια τού. Βέβαια μην περιμένετε και την καλύτερή τιμή διότι αυτά το σκυλιά έχουν μεγάλες απαιτήσεις (εγώ τον σκύλο μου τον πήρα 1.000 ευρό ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΤΡΕΙΣΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΊ ΤΟΥ . ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΏ "Golden Ritriever"!! (για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου ένα e-mail στην διεύθυνσή [email protected] )

Μπορώ επεισεις να σας αν ενδιαφέρεστε να σάς προτείνω εκτροφεία και για τις δυο ράτσες:lol::-):-(:shock::mad::-D:cry::devil::confused:;):whistle::X:p:fear::rolleyes::o:eek:B):mrgreen::shifty:

Δημοσ.

Λοιπόν εχω ένα "Golden Ritriever" και έψαχνα το ιδιο πράγμα πού ψαχνετε και εσεις.Κατα την γνομη μου ομως πιστεύω πώς εχει να κανει με τον χορο του σπιτιου ( δηλαδη αν εχετε κηπο ).Το 'Labrador Ritriever' δεν εχει τοσο ωραια γούνα οσο το "Golden Ritriever" αλλα δεν μαδαει τοσο. Χαρακτηριστικά έχουν τον ίδιο χαρακτήρα ανάλογος βέβαια το τι κουταβάκι θα διαλέξεις (γιαυτό είναι καλύτερο να πας πρόωρα στο εκτροφείο για να συζήτησής για την αγορά.

Κατά την γνώμη μου πρέπει να το αγοράσετε από εκτροφείο για να ζείσει τους πρώτους τρεισήμισι μήνες με την μαμά τού και τα αδελφάκια τού. Βέβαια μην περιμένετε και την καλύτερή τιμή διότι αυτά το σκυλιά έχουν μεγάλες απαιτήσεις (εγώ τον σκύλο μου τον πήρα 1.000 ευρό ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΤΡΕΙΣΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΊ ΤΟΥ . ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΏ "Golden Ritriever"!! (για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου ένα e-mail στην διεύθυνσή [email protected] )

Μπορώ επεισεις να σας αν ενδιαφέρεστε να σάς προτείνω εκτροφεία και για τις δυο ράτσες:lol::-):-(:shock::mad::-D:cry::devil::confused:;):whistle::X:p:fear::rolleyes::o:eek:B):mrgreen::shifty:

Δημοσ.

παιδια??? να σας πω λιγο κατι???? γιατι να πατε να αγορασετε σκυλακια ενω υπαρχουν τοοοοοοοσα αδεσποτα στους δρομους που θα μπορουσαν να γινουν μια χαρα συντροφια για σας???? σκεφτειτε πως υιοθετωντας ενα κουταβι ειτε απο φιλοζωικη ειτε απλα μαζευοντας το απο τους δρομους σωζετε πραγματικα μια ζωουλα που εχει αναγκη... εχετε σκεφτει που καταληγουν ολα αυτα τα αδεσποτα???

τεσπα... αυτα απο εμενα!!

newimage6.jpg

newimage14.jpg

Δημοσ.

παιδια??? να σας πω λιγο κατι???? γιατι να πατε να αγορασετε σκυλακια ενω υπαρχουν τοοοοοοοσα αδεσποτα στους δρομους που θα μπορουσαν να γινουν μια χαρα συντροφια για σας???? σκεφτειτε πως υιοθετωντας ενα κουταβι ειτε απο φιλοζωικη ειτε απλα μαζευοντας το απο τους δρομους σωζετε πραγματικα μια ζωουλα που εχει αναγκη... εχετε σκεφτει που καταληγουν ολα αυτα τα αδεσποτα???

τεσπα... αυτα απο εμενα!!

newimage6.jpg

newimage14.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...