Προς το περιεχόμενο

μου ξεκλειδώνουν το ασύρματο internet συνεχεια

kanatokefalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχει δίκιο δεν είναι όπως καλόδιο που για να έχεισ πρόσβαση πρέπει να περάσεις χίλια μύρια...είναι ασύρματο που σημαίνει ότι κάνουν βόλτα στον αέρα χιλιάδες πληροφορίες...το μόνο που χρειάζεται είναι ο σωστός τρόπος για να της πάρεις και να τις ανοίξεις αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο...

Δημοσ.

wifi & ethernet είναι broadcast τεχνολογίες. Όποιος στήσει αυτί ακούει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι ακόμα κι αν τα πακέτα δε προορίζονται γι αυτόν. Αρκει σε ethernet να είναι στο ίδιο bus/hub και σε wifi να έχει στην εμβέλεια του τον άλλον. Οπότε όσες πληροφορίες δεν είναι κρυπτογραφημένες μπορούν να γίνουν αντιληπτές. Το firewall αποτρέπει κάποιον που θέλει π.χ να κάνει ντου στο pc και να παρει τον έλεγχο , να διαβάσει πράματα απο το σκληρό κτλ

Δημοσ.

στην ουσία με 15 ευρώ κάνεις πάρτυ με τόση άγνοια που έχει ο κόσμος όσον αφορά την ασύρματη δικτύωση

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Σας παρακαλω βοηθειστε με επειδη ειμαι λιγο ασχετη με τις συνδεσεις στο δικτυο.Εχω ηδη συνδεση στο δικτυο με μοντεμ της conn-x το οποιο ειναι και ασυρματο αν θεκω να κανω συνδεση.Πηρα ενα laptop προσφατα και θελω να το συνδεσω και αυτο στο δικτυο με την ιδια συνδεση που εχω και στο desktop μου αλλα επειδη οπως ανεφερα και πιο πριν ειμαι ασχετη απο συνδεσεις στο διαδικτυο θα ηθελα καποιος να μου πει πως θα βρω το username και το password για να συνδεθω.Παρακαλω απαντηστε μου!(Ειναι συνδεση Ευρειας Ζωνης)

Δημοσ.

Μιας και μιλάτε περί δικτύων και ασφάλεια, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Αν κάποιος ξεκλειδώσει το ασύρματο δίκτυό μου μπορεί με κάποιον τρόπο να με υπερχρεώσει??

Δημοσ.
Μιας και μιλάτε περί δικτύων και ασφάλεια, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Αν κάποιος ξεκλειδώσει το ασύρματο δίκτυό μου μπορεί με κάποιον τρόπο να με υπερχρεώσει??

οχι δεν ειναι σαν το dial up

Δημοσ.
οχι δεν ειναι σαν το dial up

Θα μπορούσε σε περίπτωση που είσαι με ογκοχρέωση. Αλλά δεν ξέρω, υπάρχουν ακόμα τέτοια προγράμματα?

Ok, ευχαριστώ. Tellas double play unlimited έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...