Προς το περιεχόμενο

Τηλεφ. κέντρο: mp3 player, ραδιοcd, τι;

leonidas112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Έχω ένα τηλεφωνικό κέντρο στο γραφείο και προσπαθώ να έχω τον ήχο που θέλω εγώ στην αναμονή. Έχει μια έξοδο για ήχο την οποία, έως τώρα, έχω συνδέσει με 3 mp3 player (μικρά) & ένα ραδιοκασσετόφωνο/cd player. Οι ανάγκες είναι να παίζει, minimum 10 ώρες τη μέρα συνεχόμενα. Δυστυχώς, όμως, λόγω αυτού έχουν καεί τα προηγούμενα mp3 player και πρόσφατα το cd player σταμάτησε να διαβάζει καλά το cd με τα ηχητικά μηνύματα.

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να βάλω, που να είναι αξιόπιστο και να μην "καίγεται" τόσο γρήγορα;

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουνε τηλεφωνικά κέντρα με ενσωματομένο mp3, είναι προτειμότερο κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

<quote>Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουνε τηλεφωνικά κέντρα με ενσωματομένο mp3, είναι προτειμότερο κάτι τέτοιο...</quote>

Όντως, δε θα ήταν το καλύτερο να αλλάξω τηλ. κέντρο αυτή τη στιγμή.

Λέτε, δηλαδή, ότι ένα επώνυμο μίνι να κάνει την δουλειά του; Γιατί, να δώσω 200ε, για να το βάλω, αλλά σε περίπτωση που καίει cd την έκατσα.

Ευχαριστώ πάντως για τις γρήγορες απαντήσεις!

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουνε τηλεφωνικά κέντρα με ενσωματομένο mp3, είναι προτειμότερο κάτι τέτοιο...

Όντως, δε θα ήταν το καλύτερο να αλλάξω τηλ. κέντρο αυτή τη στιγμή.

Λέτε, δηλαδή, ότι ένα επώνυμο μίνι να κάνει την δουλειά του; Γιατί, να δώσω 200ε, για να το βάλω, αλλά σε περίπτωση που καίει cd την έκατσα.

Ευχαριστώ πάντως για τις γρήγορες απαντήσεις!

Δημοσ.

Με 80 ευρώ θα βρεις hi-fi με usb και SD/MMC. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς τις μνήμες από τα CD. Απλά τα φορητά mp3 player δεν έχουν φτιαχθεί για να είναι συνέχεια ανοικτά. Όταν διαλέξεις σύστημα πάρε ένα με μικρό ενισχυτή και μικρά ηχεία. Είναι ένα χαρακτηριστικό που θα σου γλιτώσει πολλά χρήματα. Εξάλλου δεν χρειάζεσαι κάτι μεγάλο για την χρήση που το θες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακου τωρα το πιο κουφο....

το πιο αξιοπιστο πραγμα για να παιζει μηνες ολοκληρους ειναι το.. ngage! εχει ξεχωριστα φορτιση και εξοδο ηχου αρα παιζει μονιμα αντεχει στις διακοπες ρευματος και εχει αψογο fm radio αναλογα θα μπορουσες να βαλεις mp3 με χαμηλη ποιοτητα, ετσι κ αλλιως στα τηλεφωνα δεν περνα ποιοτητα ηχου, να παιζουν για παντα!

κοστος? αν δεν το εχει καποιος για τα παιχνιδια, μαλλον θα στο χαρισει..

μπορεις να βαλεις και οποιοδηποτε αλλο κινητο αλλα, δεν εχουν

flight mode αρα θα εκπεμπουν αρκετα και βεβαια η φορτιση θα πρεπει να γινεται στα ακρα της μπαταριας , αν ξερεις ηλεκτρονικα κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...