kiss Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση. Ενδιαφέρομαι να πάρω το πακέτο Τελλας Ζίστο, αλλά δεν θέλω το ρουτερ. θέλω το απλό το μόντεμ που έχω μέχρι τώρα. (τώρα έχω Οτενέτ και θέλω να φύγω για τους γνωστούς οικονομικούς λόγους...) Μπορώ με το μόντεμ που έχω να κάνω σύνδεση στην Τελας;;;; Δεν θέλω να βάλω ρουτερ.... Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ....:shifty:
zoudi Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ο λόγος που δε θες ? και ναι γίνεται με το μοντεμ που εισαι τωρα να έχεις και με άλλο παροχ'εα ιντερνετ πάντως καλύτερα ρουτερ
Sadamiraq Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Φιλε ειναι πολυ καλυτερο το rουτερ γιατι δεν θες να βαλεις στο δινουνε και τζαμπα.
kiss Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δεν θέλω να βάλω το ρούτερ για αυτόν τον απλό λόγο. Όταν είμαι στο ιντερντ και κατεβάζω κάποιο αρχείο πχ με το RapidShare, τώρα απλώς βγαίνω από το ίντερντ και ξαναμπαίνω ενώ με το ρουτερ...θα πρέπει να ανοίγω και να κλείνω τον υπολογιστή μου!!!! Δηλαδή με αυτό το μόντεμ που έχω από την παλιά μου σύνδεση θα μπορώ να συνδεθώ και με την νέα μου άλλη σύνδεση;;;;
antonl Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δεν θέλω να βάλω το ρούτερ για αυτόν τον απλό λόγο. Όταν είμαι στο ιντερντ και κατεβάζω κάποιο αρχείο πχ με το RapidShare, τώρα απλώς βγαίνω από το ίντερντ και ξαναμπαίνω ενώ με το ρουτερ...θα πρέπει να ανοίγω και να κλείνω τον υπολογιστή μου!!![...] Ακόμα κι αυτό να κανες με το router δε θα άλλαζες ip. Θα πρεπε να ανοιγοκλείσεις το router κι όχι το pc. Αλλά πιο απλά μπορείς να το κάνεις μέσω του web-interface που θα έχει το router σου (αποσύνδεση/σύνδεση).
Sadamiraq Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Σωστος ο φιλος Anton,Φιλε Κιss αυτο λες δεν ισχυει και το reset του router δεν διαρκει πανω απο 10 δευτερολεπτα.
kage Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 καλυτερα να μην βαλεις ιντερνετ αν δεν μαθεις πως δουλευουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.