mivas1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέσα στον εν λόγο φάκελο είχα μια ταινία μαζί με τους υπότιτλους της και με το AVIAddXSubs τους ενσωμάτωσα στην ταινία... Η ταινία γράφτηκε σε CDάκι και όλα μια χαρά....Πάω λοιπόν στον φακελό της κάποια στιγμή και βλέπω μέσα ένα σωρό αρχειάκια,κενά ναι μεν αλλά πολλά .... μόλις λοιπόν δοκίμασα να τα σβήσω δεν με αφήνει ούτε αυτά να σβήσω, αλλά ούτε και τον φάκελο που τα περιέχει ... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει πάσα προσφορά δεκτή Υ.Γ. Έχω δοκιμάσει να τον σβήσω με αρκετές μεθόδους όπως ....μέσω Safe Mode και TuneUp Utilities και κάποιες ακόμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα
polonos1313 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Με το unlocker δοκιμασες? +1 Για το unlocker. Πολύ καλό προγραμματάκι
mivas1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Θα δοκιμάσω το Unlocker και θα σας πω σύντομα το αποτέλεσμα.Τώρα όσο αφορά τις υπόλοιπες λύσεις τις έχω δοκιμάσει όλες και δεν έγινε τίποτα...
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Το Unlocker μου έχει σβήσει ως τώρα κάθε είδους αρχείο... Η ερώτηση η δική μου είναι η εξής: (Παρόμοιας υφής πρόβλημα, γιαυτό δεν ανοίγω νέο θεμα): Υπήρχε ένας φάκελος καποτε, που είχε μέσα άλλον φάκελο, που είχε μέσα άλλον φάκελο κ.ο.κ. Στον τελευταίο φάκελο, υπήρχαν αρχεία, τα οποία και έσβησα. Δε με αφήνει όμως, να σβήσω τον "μπαμπά" φάκελο, με τίποτα (και το Unlocker δεν σβήνει φακέλους)! Any ideas?
mivas1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Λοιπόν δοκίμασα και το Unlocker αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα .... Με ρώτησε αν θέλω να τα σβήσει μετά το restart πράγμα που δεν έγινε όμως.... Υ.Γ. Να σημειώσω πως αυτός ο φάκελος βρίσκεται στον δεύτερο σκληρό και όχι στον C που έχει τα Windows μέσα ....
mivas1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μάλιστα.... κατάλαβα δεν πρόκειται να βρούμε άκρη τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Format.
varemarious Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μάλιστα.... κατάλαβα δεν πρόκειται να βρούμε άκρη τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Format. δοκίμασε με το πρόγραμμα active undelete και αν δε σου πετύχει δοκίμασε το hijack
darth_revan Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Τα αρχεία που επιμένουν να μην σβήνονται είναι μια ιδιαίτερα ενοχλητική κατάσταση... Νομίζω ότι γενικά, παρόμοια προβλήματα δημιουργούνται όταν η διαδρομή από το root του δίσκου μέχρι το τελικό αρχείο (π.χ. "C:\...\file.file")είναι πάρα πολύ μεγάλη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν θυμάμαι καλά, μπορεί κανείς να μετονομάσει τους διάφορους φακέλους, δίνοντάς τους κατά πολύ μικρότερα ονόματα. Για πραγματικά ζόρικες καταστάσεις, όπου κάποια αρχεία ή φάκελοι δεν σβήνονται, θυμάμαι ότι το αντιμετώπιζα διαγράφοντάς τα από command line: Όσο ήταν ανοιχτός ο windows explorer υπήρχε πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να τα διαγράψω με χρήση του γραφικού περιβάλλοντος...
dimitris2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 σε ενα παρομοιο προβλημα μου, που δε μπορουσα να σβησω αρχεια ουτε με το unlocker τη λυση εδωσε ενα live cd των xp. και αν κατεβασεις ενα live cd linux θα λυσεις το προβλημα. bootαρεις σε περιβαλλον λινουξ, βρισκεις τα αρχεια αυτα και τα διαγραφεις
varemarious Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δοκίμασε κάτι ακόμα .... Τρέξε τα Windows σε safe mode και πήγαινε να διαγράψεις κανονικά το αρχείο χώρις κάποιο πρόγραμμα...
mivas1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δοκίμασε κάτι ακόμα .... Τρέξε τα Windows σε safe mode και πήγαινε να διαγράψεις κανονικά το αρχείο χώρις κάποιο πρόγραμμα... Αυτά έχω γράψει πως τα έχω κάνει ήδη και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα .... το μόνο που δεν έκανα ακόμα είναι αυτό με το Live CD των Linux .... Θα το κάνω λοιπόν κι αυτό και βλέπουμε....
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Με το live cd σιγουρα.... το unlocker ισως ηθελε πρωτα να κανεις kill process
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.