N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 το ΤΤ 700w θα το αντέξει το APC RS 500 που έχω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 αφού το σύστημα σου παραμένει ίδιο δεν αλλάζει η κατανάλωση...
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Τελευταία ερώτηση: TT toughpower το 700άρι ή Zalman;
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ρίχτο κορώνα/γράμματα... :lol: έχω νευριάσει δηλαδή...μα γιατί βγάζουν τόσα πολλά, για να μην μπορεί να αποφασίσει ο κόσμος; εσύ φίλε, μιας και βλέπω ότι έχεις το zalman, τι λέει καλό; το προτείνεις;
liopyr Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ναι είναι μια χαρά και το προτείνω ανεπιφύλαχτα.
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ναι είναι μια χαρά και το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Τελείωσε, τους έστειλα mail με το zalman... σας ευχαριστώ ρε παιδιά, με αποτρέψατε από μια κακή επιλογή....
N.I.C Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μόλις έβαλα το Zalman...Πολύ καλό, μια χαρά τα πάει, και αθόρυβο... Ευχαριστώ και πάλι για την πρόταση Τώρα για τα ανεμιστήρια: πήρα ένα Zalman 92mm, έτσι για δοκιμή να δω, και με πήρε τα αυτιά....:mad: τσάμπα τα 6ε(είχε και ένα μικρό καλωδιάκι τι ήταν δεν ξέρω, με ένα πράσινο πραγματάκι σαν μπαταρία πάνω, το οποίο μόλις το έβαζα χαμήλωνε τις στρόφες).. Για πείτε κάτι καλό ρε παιδιά... προς στα SilenX κλίνω γιατί απότι γράφει είναι στα 14db... καμιά πρόταση; Θύμαμαι είχα δει κάτι άλλα που εγράφαν και την θερμοκρασία πάνω...νομίζω BGears πρέπει να ΄ταν... τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.