Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 καλά αν το πάς έτσι οφείλω να σου υπενθυμίσω τις "τρομοκρατικές επιθέσεις" πριν από μερικά χρόνια πολλών Τagan 480 που είχαν πρόβλημα και έσκαγαν...(ολόκληρες παρτίδες ελαττωματικές)
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 καλά αν το πάς έτσι οφείλω να σου υπενθυμίσω τις "τρομοκρατικές επιθέσεις" πριν από μερικά χρόνια πολλών Τagan 480 που είχαν πρόβλημα και έσκαγαν...(ολόκληρες παρτίδες ελαττωματικές) καλά εντάξει μην ταράζεσαι....). Για το Zalman που με είπαν κιόλας ότι είναι το καλύτερο; μούφα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 μια χαρά είναι τα Zalman όπως και τα Corsair και τα Seasonic δεν ταράχτηκα απλά πληροφοριακά στο είπα
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 το γεγονός όμως ότι το zalman δίνει 16Α στην 12V ενώ το Tagan δίνει 48A δεν σε επηρεάζει φίλε Thresh;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 το Zalman έχει 4 rails 12V με 16Α το καθένα...δεν είναι συνολικά όλη η 12αρα μόνο 16Α http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=30 ορίστε και ένα καλό review
Strategos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 καλυτερα να παρεις >=750watt τα 600w στην εποχη μας με τις καρτες που υπαρχουν ειναι λιγα βλεπε Χ2. Tagan ειχα και επεφταν οι τασεις εγω παντως απο corsair που εχω και δεν κανει θορυβο και καλα τα παει οπως και το pcp&p. Δεν ξερω και αν τα τροφοδοτικα που αναφερες εχουν 8πινα pci-xpress ή 6πινα και τελος καλυτερα να εχεις 12ρι fan παρα 8ρι το 8ρι κανει περισσοτερο θορυβο γιατι παιζει σε μεγαλυτερες στροφες αυτα.
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 το Zalman έχει 4 rails 12V με 16Α το καθένα...δεν είναι συνολικά όλη η 12αρα μόνο 16Α α οκ τότε..το είπα γιατί είχα δει ότι κανονικά δεν συνηπολογίζονται τα Α που βγάζει σε κάθε rail αλλά μάλλον είναι λάθος... αυτό παρήγγειλα μόλις τώρα... @strategos: τι εννοείς όταν λες ότι έπεφταν οι τάσεις; διακοπές και τέτοια; Έχει 8πινο pci-express, 120mm ανεμιστήρα... Χ2 δεν πρόκειται να πάρω γιατί συμφωνώ με αυτά που είχε πει ο Thresh σε ένα άλλο θέμα περί διπλού πυρήνα και λοιπά... την 9800ΓΤΧ θα πάρω και μου είπαν minimum 550w, οπότε πιστεύω είμαι μέσα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 δεν αθροίζονται ακριβώς (άσε που στο συγκεκριμένο Tagan το e-shop έχει κάνει λάθος...είναι 20Α per rail) και για αυτό είναι καλύτερα να διαβάζουμε πόσα λέει ο κατασκευαστής για τα combined... πάντως με τα λεφτά που θα δώσεις για το Tagan παίρνεις άλλα (καλύτερα imho) με 150w επιπλέον άσε σου περισσεύουν και euro (πχ Etasis 750w & Thermaltake Toughpower 750w)
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Etasis 750 δεν το βρήκα, το TT toughpower λένε ότι κάνει θόρυβο... τότε να το ακυρώσω και να πάω για Zalman; δεν ξέρω εάν το είπα αλλά θα ήθελα να έχei cable management, οπότε περιορίστηκα σε αυτά τα 2... ΕΔΙΤ: λίγο γρήγορα γιατί απότι βλέπω ότι πήρα είναι άμμεσα διαθέσιμο και έφτασα ήδη στο στον έλεγχο διαθεσιμότητας... μην τυχον και δεν προλάβω να το ακυρώσω..αν το ακυρώσω βέβαια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ορίστε Thermaltake Toughpower 700w με cable management http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700419
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ορίστε Thermaltake Toughpower 700w με cable management http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700419 ναι αλλά δεν είναι αθόρυβο... α το Tagan έχει 135mm ανεμιστήρα τώρα που το ξαναείδα... ένα ναι ή ένα όχι: να το ακυρώσω και να πάω στο Zalman;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 και το Thermaltake έχει 140mm fan... επίσης το e-shop γράφει "Επίπεδα Θορύβου: Χαμηλότερα από 30dB όταν το τροφοδοτικό βρίσκεται σε πλήρη ισχύ." για το Tagan ενώ για το Thermaltake "Επίπεδο θορύβου: 16dB στις 1300RPM."
N.I.C Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ε ναι περιορίζεται στο ότι μέχρι τις 1300rpm θα είναι στα 16db ενώ μετά ποιός ξέρει τι...ενώ το tagan τα 30db δεν τα ξεπερνάει... άρα το ΤΤ λες ότι είναι καλύτερο και από το zalman;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ε 14αρης ανεμιστήρας είναι κάπως δύσκολο να ανέβει πιο πάνω ειδικά σε τροφοδοτικό νομίζω... ε όσο να ναι έχει και περισσότερα watt...άσε που το jonnyguru έχει πει καλά λόγια για την σειρά Toughpower της Thermaltake (όπως και πολλοί άλλοι εδώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.