Προς το περιεχόμενο

PSU και Fan προτάσεις...

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω την παρέα,

Το λοιπόν, σύντομα θα πάω για ένα PSU στο Πλαίσιο... Δυστυχώς το Etasis, που θα έπαιρνα δεν υπάρχει εκεί, οπότε ακούω προτάσεις. Να είναι περίπου στα 550-650w, και από χρήμα το πολύ μέχρι 110ε. Έχω δει ήδη 3: Corsair, Zalman, Corsair . Και ένα ακόμα είναι που λέγεται AXP αλλά δεν την γνωρίζω την μάρκα και δεν το πολυεμπιστεύομαι...

Για τα case fan τώρα έχετε καμμιά καλή πρόταση; θέλω 1χ92mm και 2x120mm. Είδα αυτό, καλό είναι;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΕΝΕΡΜΑΧ 620W LIBERTY

Μία αποτυχημένη σειρά έβγαλε η enermax, αυτήν βρήκες να προτείνεις?

N.I.C και τα τρία που κοιτάς είναι πολύ καλά PSU.

Το Zalman είναι μάλλον το πιο αθόρυβο, το μικρό Corsair έχει 5 χρόνια εγγύηση, το άλλο περισσότερη ισχύ, αλλά μόλις 2 χρόνια εγγύηση... (δεν είναι κακό τροφοδοτικό, δεν ξέρω γιατιί του δίνουν μόνο τόσο).

Επίσης πολύ καλή λύση που συνδιάζει τα παραπάνω είναι το 620W της Corsair.

Δημοσ.

Αν πρεπει να κανεις την αγορα αναγκαστικα απο πλαισιο οποιοδηποτε Corsair ταιριαζει στο μηχανημα σου.

Εναλλακτικα θα βρεις etasis και toughpower λιγο πιο φτηνα στο e-shop.gr .

Εdit:

1)Μαλλον το παραμαθανε πως εχει κ το e-shop etassis και κανανε φτερα και απο εκει...

2)Επισης μαλλον το Corsair 620 ειναι η καλυτερη αγορα.

3)Για Toughpower κοιτας εδω.

4)Για τα axp δεν εχει ακουσει κανεις τιποτα?Το ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο και τα μονα review που ειχα βρει ηταν για τα axp supernova(συμπαθητικα λογια ελεγαν) αλλα τα συγκεκριμενα παραειναι ακριβα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις.. για το σύστημα, θα αλλάξω..έχω κάνει ένα αντίστοιχο θέμα (ώρα μηδέν για... αναβάθμιση).. αυτό θα είναι πάνω κάτω: Q9450,X48-DS5, 9800GTX, 1 Seagate 500GB (μόλις τώρα το πήρα :-)), 1 DVD rom Asus, 1 DVD-RW NEC... Επέστρεψα από Πλαίσιο πριν λίγο, και μου είπε εκεί το παιδί ότι το καλύτερο αυτήν την στιγμή είναι το Zalman... και το πιο αθόρυβο... ωστόσο ακούω και άλλες προτάσεις εάν έχετε...

Για case fans έχετε τίποτα; το κουτί θα μείνει το ίδιο (soprano)

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν είναι και το καλύτερο το Zalman αλλά σίγουρα είναι το πιο αθόρυβο :P (fanless δεν πιάνονται)

case fans? Scythe, Coolermaster είναι μια χαρά πιστεύω

Δημοσ.
καλά δεν είναι και το καλύτερο το Zalman αλλά σίγουρα είναι το πιο αθόρυβο :P (fanless δεν πιάνονται)

case fans? Scythe, Coolermaster είναι μια χαρά πιστεύω

ίσως να το ΄πε με την έννοια ότι είναι αθόρυβο..έστω, περιμένω και άλλες προτάσεις εάν έχετε...

Τα silentX δεν λένε τίποτα;

Δημοσ.

Etasis 650-750W υπάρχουν στο Tune του Πλαισίου Ζαίμη.

Τα είδα σήμερα και είναι μέσα στο budget σου.

/sc

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει ακουστεί ότι μερικοί (ή κάποια παρτίδα, δεν θυμάμαι :-( ) βγάζουν πρόβλημα...

θεωρητικά είναι από τους καλύτερους...αλλά είναι ακριβοί...

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα και καλό Πάσχα,

επαναφέρω το θέμα μιας και σήμερα θα πάρω το PSU..θέλω να ρωτήσω εάν αυτό είναι καλό ή να πάω για το Zalman που έχει το Πλαίσιο...

Επίσης, από ανεμηστήρες, Coolmaster είναι καλοί ή να πάρω SilentX;

Plz παιδιά απαντήστε μου αν μπορείτε μέχρι τις 1 για να κάνω την παραγγελία να μην χάσω την μέρα... ευχαριστώ

Δημοσ.

Άντε ρε παιδιά μια γνώμη... μάλλον αυτό το Tagan ή το Zalman που έχει στο Πλαίσιο...

πείτε εάν μπορείτε λίγο γρήγορα για να μην χάσω την μέρα για την παραγγελία...

Δημοσ.

Παιδιά τα Seasonic δεν είναι καλά τροφοδοτικά; Εδώ και καιρό έχω μπανίσει αυτό εδώ στα 77 ευρώ και λέω να το πάρω. Εσείς τι λέτε; Φίλε εγώ θα σου έλεγα να πάρεις Coolermaster fans (αν δεν έχεις δηλαδή παραγγείλει ήδη!)

Δημοσ.

Περιμένω ακόμα... ναι μάλλον για coolmaster θα πάω... το Tagan, το 2ο που ποστάρισα μάλλον θα πάρω, αλλά πείτε τίποτα ρε guys, αξίζει τόσα λεφτά ή να πάρω το Zalman; Για τα Tagan ξέρω ότι είναι πολύ καλά, τα ETASIS από εκεί βγαίνουν οπότε θα έχουν καλή ποιότητα έτσι;

Δημοσ.

Δεν αξίζει λες; έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά... για το zalman; μάλλον ένα από αυτά τα 2, γιατί δεν βρίσκω και το Etasis... Corsair είχε ένας φίλος και του έσκασε..σύμπτωσή είναι αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός...Tagan είχα στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...