Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα ποτέ δεν τα έλεγε καλά ο Κανάκης, αλλά πάντα γελούσα.

Τελευταία έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν πολύ. Μάλλον λόγω της γενικότερης κατάστασης. Ίσως και γιατί μέσα από αυτούς μαθαίνω μια "μέση αντίδραση" των Ελλήνων σε αυτά που συμβαίνουν.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η διαφορά με τον Κανάκη και τους άλλους είναι πως ο Κανάκης όντως έχει κάνει τη δική του επανάσταση, ανεξάρτητα από τα λεφτά που έχει βγάλει.

Πχ όταν λέει αντιδράστε, ο ίδιος τρέχει στις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων για παράδειγμα.

Γενικά ειναι πάρα πολύ εύστοχος στα σχόλιά του. Απ τα λίγα άτομα με υψηλό επίπεδο που εκμεταλλεύετε τη λαοφιλία του υπέρ του κόσμου και όχι κατά του.

Εμένα ως γλάστρες μου κάνουν οι άλλοι 2. Ολα τα λεφτά ειναι ο Κανάκης με τον Σερβετά. Και μόνοι τους να έμεναν μια χαρά θα έκαναν εκπομπη.

Είναι ανάλογα πάντα με το τι ζητάει ο καθένας και τι του αρέσει.

• Moderators
Δημοσ.

Χωρις να εχω καμια διαθεση να τον υπερασπιστω ή να ταχθω εναντιον του, η on-the-fly συνεντευξη που του ειχαν παρει στον αντ1 με τις φωτιες στην Χαλκιδικη ενω στο αλλο παραθυρο ηταν ο υπουργος Μακεδονιας-Θρακης (..και το ξεφτιλισμα του τελευταιου), ειχε βοηθησει να ανεβει πολυ στην εκτιμηση μου τοτε.

Δημοσ.
Το μεγαλο τους μειον ειναι οτι παραεχει γινει frontman ο Κανακης, περσυ δεν ηταν ετσι, φετος μιλαει μονο αυτος.

χμμ γιατι εγω τα θυμαμαι αλλιως?του στιλ ο κανακης ανεκαθεν να ηταν η πρωτη μουρη και οι αλλοι τα σκυλακια?και αυτο ηταν που στην αρχη τους με ξενερωσε αφανταστα.τωρα απλα το εχω αποδεχτει..

τεσπα καλοι ειναι για καμια πλακα,κανα βιντεακι γενικα να περνα καλα η ωρα αλλα μεχρι εκει.και οι αποψεις τις εκπομπης ειναι συνηθως μια φωνη λογικης αλλα στο θεικο επιπεδο Α.Μ.Α.Ν. δεν θα φτασουν παλι ποτε..δυστυχως. :-(

αχ ποσο μου λειπει το αμαν....

Δημοσ.

Χωρις να εχω καμια διαθεση να τον υπερασπιστω ή να ταχθω εναντιον του, η on-the-fly συνεντευξη που του ειχαν παρει στον αντ1 με τις φωτιες στην Χαλκιδικη ενω στο αλλο παραθυρο ηταν ο υπουργος Μακεδονιας-Θρακης (..και το ξεφτιλισμα του τελευταιου), ειχε βοηθησει να ανεβει πολυ στην εκτιμηση μου τοτε.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αναρωτιέμαι μέσα μου, αν απλά με έχει επηρεάσει το όλο κλίμα λαικισμού που δημιουργήσε ο Λαζόπουλος ή άν όντως λαικίζει πολύ ο Κανάκης.

Το ότι ''καλά τα λέει'', καλά τα λέει προφανώς. (όχι όλα. αρκετα) Αλλά και πάλι... Δεν ξέρω.

Δημοσ.

Eχοντας πολλους μηνες να τους παρακολουθησω ειχα παρατηρησει το εξης εφετος:

Ο κυκλος μου ειχε σταματησει να τους σχολιαζει και να ασχολειται μαζι τους, οπως παλαιοτερα. Μου ειχε κανει εντυπωση, εμεσως καταλαβαινα οτι μαλλον εκαναν τον κυκλο τους κι αυτοι και αρχισαν να επαναλαμβανονται σε κουραστικο επιπεδο.

Εκατσα και ειδα μια εκπομπη τους, κι αυτη λειψη αυτον τον μηνα. Συμπερανα αβιαστα ορισμενα πραγματα.

Η εκπομπη ειναι οντως διαφορετικη απο περυσι. Προς το χειροτερο. Τα βιντεακια τους επανηλθαν στο γνωστο εφηβικο χιουμορ που τους διεκρινε απο παλαιοτερα. Πρεπει να γαργαλας τη μασχαλη σου για να γελασεις, ομως αν ειναι να την γαργαλας καθε 1 λεπτο, στο τελος κουραζεσαι παρακολουθωντας τους και αλλαζεις καναλι.

Ο Σερβετας δεν περιμενα να εχει γινει γλαστρα με περιεργα μουσια και αποτυχημενα αστεια, τραβηγμενα απτα μαλλια. Τον ειχα για τον πιο "δυνατο κρικο" εκει μεσα. Διαψευδομαι.

Ο Κανακης δειχνει "κουρασμενος". Βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι, μια χαρα ειναι, αλλα δυστυχως και αυτον τον τρωει το σαρακι της επαναληψης..Ειναι "καπως" να εχω να τους δω 6-7 μηνες και βαζοντας τους να ξερω τι ατακα/σκετσακι θα πουν πριν την πουν.

Οι αλλοι 2 ειναι γλαστρες, καλλιστα θα μπορουσαν να βρισκονται δυο στοιχεωδως ευφιεις sexy γκομενες στη θεση τους, αρκει να ηταν απλα κοριτσια τυπου "της διπλανης πορτας" και οχι τυπου μοντελα-σεξοβομβες. Ο ρολος των αλλων δυο πλεον δεν ειναι ουτε καν συμπληρωματικος. O δε Σταθης ειδικα κριμα, γιατι ηταν εξαιρετικος καποτε σε μουσικες εκπομπες που εκανε στην ΕΤ3.

Ισως πλησιαζει η ωρα που θα χρειαστει ενα διαλλειμα το Ραδιο Αρβυλα.

YΓ. Το "καλα τα λεει" τοσο για τον Κανακη, οσο και για το Λαζοπουλο μου μπαινει απτο ενα και μου βγαινει απτο αλλο. Δεν μου λεει τιποτα. Ολοι μας καλα τα λεμε, δεν ειναι αυτοι που καταφερνουν και κρινουν καλυτερα απο εμας. Αυτο ελειπε να τους επαινουμε που πετυχαινουν και ορισμενα ευστοχα σχολια αναμεσα στις υπολοιπες μπουρδες με τις οποιες γεμιζουν την εκπομπη τους. Και ο Πρετεντερης απτα 10 που θα πει στο 1 σιγουρα θα αξιζει το σχολιο "καλα τα λεει". Στα υποψιν οτι δεν περιμενω τον Κανακη και τον Λαζοπουλο για κοινωνικοπολιτικοοικονομικη κριτικη, για να καταληξω στο "καλα τα λεει". Αυτο για να μη συγχεουμε καποιους ρολους.

Ο Λαζοπουλος καλα θα κανει να ξαναγυρισει στο θεατρο και τις παλιες του εξαιρετικες επιθεωρησεις. Οι Κανακης/Σερβετας καλα θα κανουν να ψαχτουν με μια μαγνητοσκοπημενη εκπομπη τυπου ΑΜΑΝ. Νομιζω οτι αυτο λειπει πλεον απο την ελληνικη Tv: Η δημιουργια και οχι η αναπαραγωγη αλλων αποσπασματων τηλεοπτικων η youtube κλπ και ο "ευστοχος" σχολιασμος τους κατοπιν. Το κανει ο Θεμος χρονια τωρα, ο Λαζοπουλος ομοιως, οι Ραδιο Αρβυλα επισης, ε νυσαφι.

• Moderators
Δημοσ.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αναρωτιέμαι μέσα μου, αν απλά με έχει επηρεάσει το όλο κλίμα λαικισμού που δημιουργήσε ο Λαζόπουλος ή άν όντως λαικίζει πολύ ο Κανάκης.

Το ότι ''καλά τα λέει'', καλά τα λέει προφανώς. (όχι όλα. αρκετα) Αλλά και πάλι... Δεν ξέρω.

Oσον αφορα την περιπτωση μου, ο Λακης δεν με αγγιζει καθως συνειδητα δεν διαθετω tv απο πολυ πιο πριν ξεκινησει το σοου του με το αλ τσαντιρι. Σχετικα με τη συνεντευξη που λεω προηγουμενως, ο Κανακης κανει χρηση της οποιας κοινωνικης θεσης διεθετε εκεινη την εποχη και τα σερνει τον υπουργο. Καλως κατ εμε.

Το αν υπαρχει "ατζεντα" απο πισω, δεν το γνωριζω, χαλαλι σε οποιον το εστησε το συγκεκριμενο σκηνικο, ηταν πειστικο.

Τωρα αν στις μερες μας εχει καβαλησει το καλαμι δεν το ξερω. Σιγουρα δεν θα μου προκαλουσε εκπληξη και γι αυτο χρησιμοποιησα και το "ανεβηκε στην εκτιμηση μου τοτε"smilie.png

• Moderators
Δημοσ.

Βλέποντας τα βιντεάκια που φτιάχνουν αναρωτιέμαι αν ειναι ικανοί πλέον να κάνουν σκετσάκια με το χιούμορ που είχαν στο ΑΜΑΝ.

Ακατορθωτο μου ακουγεται. Ειδικα οταν εχει αποψη και ο Σταθης στο θεμαtongue.gif

Δημοσ.

Oσον αφορα την περιπτωση μου, ο Λακης δεν με αγγιζει καθως συνειδητα δεν διαθετω tv απο πολυ πιο πριν ξεκινησει το σοου του με το αλ τσαντιρι. Σχετικα με τη συνεντευξη που λεω προηγουμενως, ο Κανακης κανει χρηση της οποιας κοινωνικης θεσης διεθετε εκεινη την εποχη και τα σερνει τον υπουργο. Καλως κατ εμε.

Το αν υπαρχει "ατζεντα" απο πισω, δεν το γνωριζω, χαλαλι σε οποιον το εστησε το συγκεκριμενο σκηνικο, ηταν πειστικο.

Τωρα αν στις μερες μας εχει καβαλησει το καλαμι δεν το ξερω. Σιγουρα δεν θα μου προκαλουσε εκπληξη και γι αυτο χρησιμοποιησα και το "ανεβηκε στην εκτιμηση μου τοτε"smilie.png

Συμφωνώ μαζί σου. Και εφόσον δεν βλέπεις και Λαζόπουλο δεν μπορείς να καταλάβεις αυτο που θέλω να πω.

Όπως σωστά λέει ο kaizer ειναι πολυ κουραστικό να βλέπεις 4 άτομα να συμφωνούν σε ΟΛΑ. Δεν υπάρχει μισή διαφωνία. Σαν να κάνουμε 4 άτομα παρέα και να μην έχουμε διαφωνίσει ποτέ. Το ίδιο κάνει ο Λαζόπουλος με την κοινή γνώμη. Δεν έχει διαφωνήσει ποτέ μαζί της. Και ο τρόπος που το κάνει, είναι όπως ο τρόπος που τα παιδικά της Ντίσνευ δείχνουν τον κακό της ιστορίας για να τον καταλάβουν τα παιδάκια. Δεν χωράει καμία αμφιβολία:

Ρατσισμός -> ΚΑΚΟ

Ναρκωτικά -> ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΡΙΜΑ, ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΚΕΣ

Πολιτικοί -> ΣΚΑΤΑ

κ.λ.π

Ε δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν θέλεις να λέγε σκεπτόμενος κατ'εμε δεν μπορείς να κοιτάς τα πράγματα τόσο μονόπλευρα για να πάρεις μαζί σου τον πολύ κόσμο που δεν το έχει σκεφτεί ποτέ το Χ θέμα και νομίζει ότι είναι ή άσπρο ή μαύρο. Αν απο την άλλη θέλεις να λέγεσαι λαικιστής, μια χαρά μπορείς να το κάνεις.

• Moderators
Δημοσ.

Εστιαζεις στο ραδιο αρβυλα και ειμαι σιγουρος πως ετσι θα χουν τα πραγματα. Απλα επειδη εκανες reply σε δικο μου quote που αναφερεται στον Κανακη στην προ αρβυλα εποχη, ειπα να το αναπτυξουμε λιγο περισσοτερο.

Συμφωνουμε οτι συμφωνουμε εν τελη, 3 ατομα να λενε τα ιδια και ο σταθης να συμφωνει ξεστομιζοντας αστεια, ναι, ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.

Δημοσ.

τεσπα καλοι ειναι για καμια πλακα,κανα βιντεακι γενικα να περνα καλα η ωρα αλλα μεχρι εκει.και οι αποψεις τις εκπομπης ειναι συνηθως μια φωνη λογικης αλλα στο θεικο επιπεδο Α.Μ.Α.Ν. δεν θα φτασουν παλι ποτε..δυστυχως. :-(

Εντελως το αναποδο για μενα

Θεικο το ΑΜΑΝ σε πλακα και γελιο αλλα πολυ καλυτερο το Αρβυλα σαν αποψη

Το ΑΜΑΝ λογω στησιματος δεν μπορουσε να πει μια κουβεντα πιο σοβαρα και ξεφτιλιζε ηδη ξεφτιλισμενες καταστασεις (ηταν και αλλες εποχες, που δεν βλεπαμε το κακο να ερχεται, βεβαια)

Νομιζω το 1ο

Και'γω νομιζα οτι λαικιζει αλλα καποιες φορες παει κοντρα στο προφανες λαικο κραξιμο (και ας εχει αδικο) και του δινω ακομα το benefit οτι τις περισσοτερες φορες ειναι σωστος. Εξαλλου ετσι οπως πανε τα πραγματα ειναι πολυ θολη η γραμμη κριτικης με λαικισμο. Ειναι τοσο εξοργιστικα οσα συμβαινουν κοινωνικοπολιτικα που το τρελο κραξιμο που τους αρμοζει γυρναει μπουμερανγκ και σου λενε "λαικιζεις" (πχ με την αγανακτηση στη Βουλη, τις παρελασεις κτλ)

Εγω λαικιζω ή εσυ εισαι πουλημενο τομαρι?

Μονο εγω βρισκω τα αστεια του Σταθη τα καλυτερα ολων?

Επισης, παροτι μου βγαζει κατι σε τετριμμενο και κλακαδορο του Κανακη, οποιος μπορει να ακουσει πανω απο τις γαιδουροφωναρες Κανακη-Σερβετα καποια σχολια Κιουση, θα δει οτι ειναι ο μονος απο τους 4 που αφου πεταξει κλασικα ο Κανακης το ευκολο πολιτικο σχολιο, την "προφανη αγανακτηση" που ακομα και η μακαριτισσα η γιαγια μου μπορουσε να πει, ο Κιουσης θα κανει ενα μικρο συμπληρωματικο σχολιο λιγο παραπανω (που στη συνεχεια θα το παρει ο Κανακης και θα φωναζει για να το κανει δικο του)

Απο τους 4 νομιζω οτι με τον Κιουση θα μπορουσα να κανω συζητηση, με τους αλλους 3 θα ηξερα απο πριν τι θα πουνε και δεν θα τους χρειαζομουν, θα τα ελεγα μονος μου και γιαυτους

Δημοσ.

Έχουν κουραστεί και κουράσει πλέον, όταν άρχισε η εκπομπή το καλοκαίρι του 2008 ήταν πολύ πιο ουσιαστική και σοβαρή, εστιάζοντας με σοβαρότητα στα κοινωνικά προβλήματα εκείνης της εποχής, αποφεύγοντας όλες αυτές τις γελοιότητες που γίνονται τώρα πρός χάρην τηλεθέασης.

Μάλιστα τότε έπαιρνε και τηλέφωνο ο κόσμος και μιλούσαν για τα διάφορα προβλήματα, μετά έκανε "ποντίκια" ο Κανάκης, δείξαμε λίγο βυζί Μουστάκας, βάλαμε lifestyle, κάναμε πρώτα ονόματα την Μπεκατώρου, τον Τρύφωνα και τον κάθε χεσμένο, και γενικά διάλεξαν να απευθυνθούν στην μούργα της κοινωνίας, εκεί που έχει τα νούμερα δηλαδή, και όχι εκεί που βρίσκεται η ουσία. Το να πετάει καμία ατάκα μια στο τόσο για το πόσο "αγανακτισμένος" είναι ο πάμπλουτος Κανάκης γίνεται έτσι για να "μην ξεχνιόμαστε".

Επίσης οι 3 υπόλοιποι χειροκροτητές-γλάστρες του να ξέρουν ότι αυτό που κάνουν τους μειώνει άπειρα σαν άτομα και σαν προσωπικότητες. Τελικά είχε δίκιο ο Καλυβάτσης που δεν ήθελε να γίνει κομπάρσος σε ένα τέτοιο πανηγύρι.

Δημοσ.

Δεν εχω λογο να υπερασπιστω κανεναν Κανακη αλλα μιας και ειμαι καποιος που εχει μιλησει απο κοντα αρκετες φορες μαζι του εχω απλα να πω οτι τουλαχιστον σαν ατομο ειναι πανεξυπνος, εχει πραγματικα δικη του αποψη και βλεπει καταστασεις πολυ ποιο ρεαλιστικα απο αλλους πολλους που γνωριζω. Ναι ενταξει σαν ανθρωπος εχει και αυτος τα κατα του και σιγουρα αυτα που κανει θα εχουν σκαμπανεβασματα αλλα και τι εγινε? Ετσι πανε αυτα. Με τον ιδιο τροπο που εχει πτωση η εκπομπη φετος ακριβως με τον ιδιο τροπο μπορει να παρει τα πανω της του χρονου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...