Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιες ώρες και σε ποιο σταθμό κάνουν εκπομπή? Θεματολογία?

κάθε μέρα 15:00 - 17:00 στον imagine 89.7 (θεσσαλονίκη)

http://www.imagine897.gr

Θυμάμαι οτι πάντα στους τίτλους τέλους του ΑΜΑΝ περνούσε και το όνομα του Χρήστου Q Κιούση.

Δεν θυμάμαι αν συνεργαζόταν στα κείμενα ή ήταν απλα κλακαδόρος. Στο φινάλε ισως είναι απλά φίλος του κανάκη :-)

Όχι απλά φίλος του κανάκη αλλά και κουμπάρος του! Αυτός έχωνε/χώνει τα χρήματα για όλες τις παραγωγές!

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που ανοίγω την TV μου. Έχουν κάνει κοιλιά βέβαια, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

• Like 1
Δημοσ.
Ο μόνος λόγος που ανοίγω την TV μου. Έχουν κάνει κοιλιά βέβαια, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

+1

Και εγω τα ιδια ακριβως φιλε.. Ναι μεν ειναι κατι ιδιομορφο που ΑΥΤΟΙ ξεκινησαν και το κανουν οι μισες εκπομπες τωρα (την ολη φαση με τα video) αλλα εγω γελαω πολυ και συμφωνω και απολυτα με τις αποψεις τους(τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον).

Παρ´ ολα αυτα πιστευω οτι οντως ο Κανακης το κουραζει και μιλαει πολυ και ετσι ολοι οι υπολοιποι εχουν δευτερευοντα ρολο στην εκπομπη αλλα και το χιουμορ που κανουν ειναι και αυτο περιεργο..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Στο ραδιόφωνο είναι όλοι πιο "ελεύθεροι" και χαλαροί και γενικά οι εκπομπές τους είναι καλύτερες και πιο ευχάριστες. Ο Παναγιωτόπουλος έχει πολύ γέλιο στη ραδιοφωνική εκπομπή του, όπως όλοι βέβαια, μόνο ο Σερβετάς μπορεί να γίνει κουραστικός γιατί μιλάει συνέχεια πάνω στα τραγούδια και δεν αφήνει να παίξει τίποτα πάνω από 30 sec.

Το Ράδιο Αρβύλα είναι concept μίας σεζόν...έχω σταματήσει να το βλέπω εδώ και καιρό.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πως σας φαίνεται ρε παιδιά??

Μονο εγω τους βρίσκω πλέον καραγκιόζηδες??

Πραγματικά δηλαδή αυτός ο σερβετάς εκει που τον γούσταρα τρελά έχει γίνει απίστευτο καρναβάλι....

Ασε για τον αντώνη δεν το συζητώ...Ειναι μεγάλος μ@λ@κ@ς...Πραγματικά καμία σχέση με αυτό που δείχνει στο ραδιο αρβύλα..Ειναι μεγάλη ψωνάρα..Όσοι έχουν πάει στα μαγαζιά του στην χαλκιδική καταλαβαίνει τι λέω...

Δημοσ.

Παντα έτσι ήταν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ειναι καλες οι δουλειες που κανουν ραδιογωνο και τηλεόραση.. Αν και πλεον Σερβετα στο ραδιοφωνο δεν μπορω να ακουσω με τιποτα.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν τους λέει κανείς οτι έχουν ξεφύγει..Ειδικά ο Σερβετάς ρε παιδί μου..ΕΛΕΟΣ είναι..κάποτε τρελενόμουν για Σερβετά...ειδικά στον Γιαννη τον όμορφο ήταν και γαμώ!! Τώρα είναι ελλεινός...άφησε και εκείνη την ηλιθιότητα το μούσι..τι να σου πώ!! Το βάφει κιόλας!!

Δημοσ.

Πως σας φαίνεται ρε παιδιά??

Μονο εγω τους βρίσκω πλέον καραγκιόζηδες??

Πραγματικά δηλαδή αυτός ο σερβετάς εκει που τον γούσταρα τρελά έχει γίνει απίστευτο καρναβάλι....

Ασε για τον αντώνη δεν το συζητώ...Ειναι μεγάλος μ@λ@κ@ς...Πραγματικά καμία σχέση με αυτό που δείχνει στο ραδιο αρβύλα..Ειναι μεγάλη ψωνάρα..Όσοι έχουν πάει στα μαγαζιά του στην χαλκιδική καταλαβαίνει τι λέω...

ειπαρχουν και χειροτερα.βλεπε τη μεσημεριανη εκπομπη του σταρ.παρε τον ενα βαρα τον αλλον.τουλαχιστον οσο "£"£"£" μπορει να ναι βγαζει και λιγο γελιο.οι αλλοι οταν πανε να βγαλουν γινονται ακομα πιο εκνευριστικοι.. :shifty:

δυσκολα πλεον θα δεις κατι στην τβ και θα σε αρεσουν τα προσωπα που το παρουσιαζουν.Ολοι ψωναρες εχουν γινει.

το αρβυλα με αρεσε παλια και ειχε πολυ γελιο.αλλα πλεον το βλεπω για να ακουσω το κρυο ανεκδοτο της ημερας.κατα τα ολλα αυτα επαναλαμβανεται και το αλλο αυτο χωσιμο εστω και με δοση χιουμορ γινεται πιο κουραστικο και απ την αλλη εκπομπη παρομοια του λαζοπουλου...

ΙΝΤΕΡΝEΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ USA man λολ

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως εχουν χασει αρκετα φετος σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες,αλλα δε μπορουμε να πουμε οτι ειναι κ χαλια ή οτι δε βλεπεται.

Δημοσ.

Ο Σερβετας εχει χασει το χιουμορ του (σε αντιθεση με τον Παναγιωτοπουλο που μαλλον εγω ειμαι περιεργος που τον γουσταρω)

Πραγματικα τα αστεια του και οι ατακες του ειναι πλεον πολυ "παπουδιστικα", και ειναι γελοιο που οι αλλοι γελανε με αστεια και ατακες που θα ελεγε ο 65χρονος πατερας μου

Το μεγαλο τους μειον ειναι οτι παραεχει γινει frontman ο Κανακης, περσυ δεν ηταν ετσι, φετος μιλαει μονο αυτος. Πρεπει να μπουν και αλλοι μπροστα και κυριως να διαφωνουν και καμια φορα, δεν πιστευω οτι μπορει να συμφωνουν σε ολα 100%

Ενιγουει, ακομα εχουν πλακα, το χιουμορ τους ειναι σκαλες ανωτερο απο γελοιοτητες τυπου Θεμου (παντα χαλιας ηταν απλα φετος εχουν χαλασει και τα βιντεακια και δεν τα βλεπω) ενω ειναι καλο οτι δεν κανουν πλακα μονο με βυζια, κωλους, σταρλετ της ελληνικης τηλεορασης.

Οσο καταλαβαινει κανεις οτι καλος ο Κανακης αλλα επανασταση και αντιδραση δεν γινεται με το "καλα τα λεει ο Κανακης/Λαζοπουλος" ειμαστε ΟΚ. Χρησιμο ειναι να υπαρχουν, και θεμα του καθενος να καταλαβαινει οτι δεν περιοριζομαστε στο "καλα τα λεει"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...