Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κιούσης για όποιον δεν ξέρει είναι ο "παραγωγός" των ΑΜΑΝ κτλ με ότι συνεπάγεται αυτό!

Για πάρα πολλά χρόνια ήταν πίσω από τις κάμερες αλλά αποφάσισε να βγει για πρώτη φορά στον imagine. Είδαν ότι είχε θετικό; αντίκτυπο και αποφάσισε να βγει και μπροστά από τις κάμερες.

Προσωπικά τον βρίσκω λίγο ξενέρωτο που δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία Κανάκη - Σερβετά. Ο καλυβάτσης από την άλλη ήταν το τέλειο ζευγάρι με τον Κανάκη αλλά μετά τον τσακωμό τους δεν βλέπω να ξανασυνεργάζονται με καμία κυβέρνηση στο μέλλον

Δημοσ.

Ο Κανάκης ΕΥΤΥΧΩΣ έχει αποβάλει όλη αυτήν την αμπελοφιλοσοφία ζωής που είχε πέρυσι και την Λαζοπουλίαση που τον έπιανε ώρες-ώρες και δεν τον άφηνε με τίποτα. Όχι ότι τώρα δεν εμφανίζει καθόλου τα συμπτώματα αλλά ευτυχώς σε μικρότερο βαθμό. Ο Σερβετάς είναι η μόνη πηγή ''ποιοτικού'' χιούμορ εκεί μέσα. Κακά τα ψέμματα και επι εποχής Αμάν ο Κανάκης ήταν η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Ακόμα και πριν μπει ο Σερβετάς στο team ο Καλυβάτσης κρατούσε την ομάδα μπροστά.

Ναι, τότε! Δεν είχα παράπονο, δεύτερη σειρά ήμουν και μάλιστα έχω ακόμη την πένα του Στηβ Μορς, αλλά είναι αντιπαθητικός.- (σκέψου το άβαταρ σε άνθρωπο. Κοινότυπες και τετριμμένες ατάκες και όπου εφφέ---> χιούμορ)

Ε μην με πεις ότι περίμενες και στα παρασκήνια να συναντήσεις τον Μόρς. Δεν είναι και ο Μαυροπερισσότερος, ο Μόρς είναι. Εγώ είχα πάει και στην επόμενη συναυλία τους (ακριβώς την επόμενη χρονιά, τύφλα να έχουν οι Scorpions). Μετά όμως μεγάλωσα, το έβαλα να δουλεύει λίγο παραπάνω και σταμάτησα να κάνω τέτοια λάθη.

Δεν ζηλέυω για την πένα. Έχω πένα Γκίλμουρ. Τέλος. :P

Δημοσ.

Όντως, ο Παναγιωτόπουλος είναι αχώνευτος, χωρίς να έχει πάνω του κάτι το τρανταχτά αντιπαθητικό.

O heavymetalάς του metal hammer που παρουσίασε και εκπομπή μαγειρικής..

καλά υπάρχουν και χειρότερα, ποιός άλλος γνωστός metal δημοσιογράφος έκανε αφιέρωμα στους Wham με αφορμή την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους;

Δημοσ.

Τέλεια, αλλά έτσι που συμφωνούμε όλοι δεν μπορεί να γίνει παραγωγικός ο διάλογος οπότε θα κάνω μια προσπάθεια:

-ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Sellers,

Όχι φυσικά, ήταν από κείνες που πετούσε στον αέρα για να πιάσουν τα πρόβατα από κάτω. Εγώ την είδα να πέφτει μπροστά στα κάγκελα και είπα στον μπάτσο να μου τη φέρει. Αλλά να πάνε να γαμηθούνε, πίστευα κι εγώ ότι θα περάσουν τα χρόνια και θα πεθάνουν και θα έχω το εισιτήριο και θα το δείχνω και θα λέω "να κοίτα, εγώ πήγα" και αυτοί έρχονται ακόμη κάθε χρόνο.

Πφ. Γκιλμουρ. Έχω πένα ΜπιΜπιΚινγκ.-

Βασικά δυο πένες έχω όλες κι όλες, αν έχεις κι άλλες θα αναγκαστώ να σου πω για τις γνωριμίες μου =ρ

Δημοσ.

Βασικά δυο πένες έχω όλες κι όλες, αν έχεις κι άλλες θα αναγκαστώ να σου πω για τις γνωριμίες μου =ρ

Μπααα, στου Γκίλμουρ τελειώνω.

Α, έχω και 4 δικές μου αλλά αυτές κανείς δεν τις θέλει. Να φανταστείς τις πετάω στο κοινό* σε καμία που θα μπανίσω και μετά το τέλος του λάιβ έρχεται, μου τις δίνει πίσω, και μου λέει ''Σου έπεσαν αυτά''. Πίκρα.

*κοινό: Μεταφορική χρήση της λέξης κοινό. 10 άτομα εκ των οποίων οι 5 είναι συγγενείς και οι άλλοι 5 φίλοι δεν είναι κοινό. Πίκρα.

Δημοσ.

Ε κάνε μια προώθηση ντε στα ηβέντς και στις συναυλίες να μαζευτούμε τα φανταστικομμύρια των φανζ!! Τα γυμνά καλώδια και ο σπίνο καλύτεροι είναι;

Δημοσ.

Αν η εκπομπή γινόταν με παρουσιαστές τον Σερβετά, το Χριστινάκι και το ζωντανό θα ταν μια χαρά πιστεύω. Οι άλλοι τρεις είναι το λιγότερο περιττοί..

Δημοσ.

Να ρωτήσω, ο Κιούσης πώς ακριβώς έχει προκύψει; Απλά δεν τον ξέρω και ενώ τον Στάθη τον ξέρω ποιος είναι, φαντάζομαι κι αυτός στη θεσσαλονίκη τουλάχιστον θα ήταν κάπως γνωστός. Ραδιόφωνο;

Θυμάμαι οτι πάντα στους τίτλους τέλους του ΑΜΑΝ περνούσε και το όνομα του Χρήστου Q Κιούση.

Δεν θυμάμαι αν συνεργαζόταν στα κείμενα ή ήταν απλα κλακαδόρος. Στο φινάλε ισως είναι απλά φίλος του κανάκη :-)

Δημοσ.

προσωπικά γενικά το όλο concept με έχει ψιλο κουράσει εμένα.....but....θα διαφωνίσω για το θέμα του Κιούση...ίσως κατα την άποψη μου ρίχνει τις πιο καλές ατάκες...απλά το θέμα του χιούμορ είναι παντα υποκειμενικο..... ;)

Δημοσ.
Νομίζω οτι Thresh τα είπε όλα.Μιλάει τόσο πολύ που γίνεται ενοχλητικός.

Αφου αυτος ρίχνει την πασα και ειναι παρουσιαστης!Και ο Αυτιας που εχει απο διπλα μια την αφηνει ποτε να μιλήσει;

Δημοσ.
o Κανάκης μιλάει, πολύ, πάρα πολύ...

...και το χειρότερο είναι ότι δεν έχει και τίποτε να πει. Είναι με διαφορά ο πιο άδειος εκεί, μου θυμίζει περισσότερο προβληματισμένο 16χρονο. Για 16χρονος καλός είναι.

Χαλαρά τον κόβω σε μερικά χρόνια να γίνεται σαν τον Κωνσταντάρα στον τρελοπενηντάρη.

Ο πιο ώριμος και ποιοτικός είναι σίγουρα ο Παναγιωτόπουλος. Ο Σερβετάς είναι ο Σερβετάς και ο Κιούσης είναι αυτός που το κάνει πραγματικότητα όλο αυτό, ίσως είναι ο μόνος που πραγματικά δουλεύει.

Στο ραδιόφωνο όλοι τους είναι αρκετά καλύτεροι. Και εκεί παραμένουν χυμαδιό μέχρι ενοχλήσεως πολλές φορές, αλλά, κακά τα ψέματα, ο σταθμός τους είναι να τον ακούς ασταμάτητα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Δημοσ.
Ο καλυβάτσης από την άλλη ήταν το τέλειο ζευγάρι με τον Κανάκη αλλά μετά τον τσακωμό τους δεν βλέπω να ξανασυνεργάζονται με καμία κυβέρνηση στο μέλλον

Γιατί τσακώθηκαν αυτοί;

Δημοσ.
Γιατί τσακώθηκαν αυτοί;

O καλυβατσης επεσε τα ναρκωτικα κ τον πιασανε...

Παντως *επειδη θελω πολυ να το αυτο* :-D

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ! :-D

Πολυ προσποιητο μ φαινεται...αλλα ο σταθης ειναι απλα ψυχουλα! πολυ γλυκας..:o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...