Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αυτοί φέτος βγάζουν γέλιο ή εμένα μόνο μου φαίνεται αυτό?
soturin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχουν στρώσει και είναι πράγματι ευχάριστη η εκπομπή. Βέβαια τους έχει και ο αντ1 121 ριάλιτι να έχουν υλικό... Να ρωτήσω, ο Κιούσης πώς ακριβώς έχει προκύψει; Απλά δεν τον ξέρω και ενώ τον Στάθη τον ξέρω ποιος είναι, φαντάζομαι κι αυτός στη θεσσαλονίκη τουλάχιστον θα ήταν κάπως γνωστός. Ραδιόφωνο;
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ πρώτη φορά τον είδα εκεί. Στον imagine κάνει εκπομπή μαζί με κανάκη και σερβετά πάντως. Ποτέ δεν τον χώνεψα. Πολύ κρύος.
soturin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ο πιο σατανικός είναι ο Στάθης πάντως, που μιλάει κάθε πανσέληνο αλλά θα πει τη χειρότερη καφρίλα
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αυτός είχε καλό χιούμορ. Παλιά δηλαδή στον 1055 ακουγόταν ευχάριστα. (Κάνουμε πέρα το γεγονός ότι η μουσική που παίζει είναι πόνος για τα αυτιά, τουλάχιστον τα δικά μου δηλαδή). Τώρα μαζί με τον non-stopable Κανάκη πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Έχει χάσει την αίγλη του. Παλιά δεν υποστήριζε ελληνικά γκρούπ (ήταν βέβαια και η φιλοσοφία του 1055 τέτοια) τώρα φέρνει τους Όναρ στο Ρ.Α. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ο Παναγιωτόπουλος είναι καλό παιδάκι και λίγο τρελο των θυμαμαι απο ραδιοφωνο και το Jammin που εκανε στην ΕΤ3 μαζι με το Βακαρο. Ο Κουσης καποια σχεση εχει με τον Κανακη και δεν ξερω αν συμμετείχε στην παραγωγη του ΑΜΑΝ... Πάντως δεν το εχει.. Καλυτερα να βάλουν το χριστινάκι στη θεση του
Garnele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εμένα γιατί και τότε και τώρα μου φαίνεται το ίδιο αντιπαθητικός; Με χιούμορ, ναι, αλλά αντιπαθητικός. Τον θυμάμαι και στην πρώτη συναυλία που πήγα, τοτεναστουςντηπερπλ, μικρό και ανίδεο εγώ, και και πάλι αντιπαθητικός μου είχε φανεί. Πάντως, κάθε φορά που βλέπω το παραπάνω τημ, θέλω κι εγώ μια τέτοια δουλειά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εμένα γιατί και τότε και τώρα μου φαίνεται το ίδιο αντιπαθητικός; Με χιούμορ, ναι, αλλά αντιπαθητικός. Τον θυμάμαι και στην πρώτη συναυλία που πήγα, τοτεναστουςντηπερπλ, μικρό και ανίδεο εγώ, και και πάλι αντιπαθητικός μου είχε φανεί. Και αρχισα να νομιζω πως δεν θα βρεθει καποιος να συμφωνησω.
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εμένα γιατί και τότε και τώρα μου φαίνεται το ίδιο αντιπαθητικός; Με χιούμορ, ναι, αλλά αντιπαθητικός. Τον θυμάμαι και στην πρώτη συναυλία που πήγα, τοτεναστουςντηπερπλ, μικρό και ανίδεο εγώ, και και πάλι αντιπαθητικός μου είχε φανεί. Πάντως, κάθε φορά που βλέπω το παραπάνω τημ, θέλω κι εγώ μια τέτοια δουλειά. Τότε που είχε βγει και όλο χάρη μας ανακοίνωσε ότι λόγω βροχής η συναυλία θα καθυστερήσει? Και μετά ο Γκίλαν βγήκε φορώντας μόνο το αδιάβροχο του? (True story, είχαμε υποψίες, μετά ακούσαμε ότι κάποιοι μπορέσαν και είδαν πράγματα )
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εμενα μου φαινοταν και μου φαινεται αδιαφορος.. Μονο στο νηστικό αρκουδι μου φαινοταν συμπαθητικος, ίσως λόγω Σταρόβα.. Εγω εκπομπουλα σαν το νηστικο αρκουδι θα θελα να είχα!
Garnele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τότε που είχε βγει και όλο χάρη μας ανακοίνωσε ότι λόγω βροχής η συναυλία θα καθυστερήσει? Και μετά ο Γκίλαν βγήκε φορώντας μόνο το αδιάβροχο του? (True story, είχαμε υποψίες, μετά ακούσαμε ότι κάποιοι μπορέσαν και είδαν πράγματα ) Ναι, τότε! Δεν είχα παράπονο, δεύτερη σειρά ήμουν και μάλιστα έχω ακόμη την πένα του Στηβ Μορς, αλλά είναι αντιπαθητικός.- (σκέψου το άβαταρ σε άνθρωπο. Κοινότυπες και τετριμμένες ατάκες και όπου εφφέ---> χιούμορ)
glaza Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ο παναγιωτόπουλος είναι εντελως αντιπαθητικός και ψευτικός...και όταν γελαει μου φαινεται οτι γελαει με το ζορι και όχι επειδη του αρεσουν τα αστεια κτλ...τεσπα
proudqueen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μονο ο Κανακης μου αρεσει... Ο Σερβετάς χανει το μετρο πολυ συχνα Ο Παναγιωτόπουλος δε λεει και τιποτα Ο Κιούσης δεν προσφερει κατι Βασικα το απογευμα την εβλεπα καθημερινα την εκπομπη τωρα ζητημα να την εχω δει 2 φορες...Τετοια ωρα βλεπω ταινιες συνηθως
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μονο ο Κανακης μου αρεσει...Ο Σερβετάς χανει το μετρο πολυ συχνα Εγω παλι πιστευω πως ο Κανακης βασιζεται τις περισσοτερες φορες στα αστεια του-θεου-Σερβετα για να πει κατι αστειο.Τον συμπαθω αλλα οχι για το χιουμορ του.
Garnele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μια από τα ίδια, με έμφαση στα αστεία του Σερβετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις