Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα, θα την βάλω την εκπομπή να παίζει στο backround, όσο ασχολούμαι με κάτι άλλο καλύτερο. Αλλά να την γράψω στο video ή να μπαστακωθώ και να την δω με αφοσίωση, δεν.

Εκτός του ότι τους έχω πιάσει να έχουν κάνει λάθη πάνω σε αυτά που σχολιάζουν (τότε που μας έκραξε ως χώρα η σύνοδος του Κιότο και αυτοί κατηγορούσαν τις ΗΠΑ για αυτό-λάθος) γενικά δεν γουστάρω αυτό το στυλ "σχολιάζω τα πάντα, κρίνω τα πάντα", η τηλεόραση δεν τους πάει και τόσο πολύ σε αυτό το στυλ (όντως στο ραδιώφωνο είναι πολύ καλύτεροι), υπάρχει αμηχανία και πολύκοσμία στο πάνελ.

Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα να δει κανείς στην τηλεόραση, αλλά και πολλά καλύτερα.

Δημοσ.
Ε κατι τετοιο προσπαθουν να κανουν. Προσπαθουν να σχολιασουν σε παρειστικο κλιμα την επικαιροτητα.

Ω θεοί... Στην Τν δεν τους έχω δεί ποτέ(την καινούρια εκπομπή).. αλλα στο ραδιόφωνο δεν έχουν καμία επάφή με τον παπαρολόγο λαζόπουλο... είναι τουλάχιστον βλαστήμια να το πεί κάποιος αυτό.. :P

Βασικά καλά καθόντουσαν εκεί στ'αυγά τους.. τι σκατά την θέλανε την τηλεοπτική εκπομπή;

Όσο για το ΑΜΑΝ... αν υπήρχε όπως όταν πρωτοξεκίνησε στο Mega τότε... θα τα έσπαγε και πάλι.. Δυστυχώς η βλακεία που εξέπεμπαν τότε χάθηκε με τα χρόνια και έγινε κριτική και πολιτικομ@λακείες...

Ο στάθης έχει σταματήσει να με συγκινεί απο εποχή βακάρου και jammin...

Ο καλυβάτσης ήταν θεός στην εποχή τους αλλα έμπλεξε απο ότι φάνηκε, κάτι το οποίο οι υπόλοιποι δεν... Είχα διαβάσει μία συνέντευξη του στο sunday πρόσφατα και είχα χαρεί αρκετά που τον είδα και πάλι στο προσκήνιο.. Αλλα απο ότι φάνηκε δεν είχε και κάτι τρομερό να πεί...

Ο κανάκης ήταν και θα είναι ο φονταριστός της παρέας, σε αντίθεση με τον Σερβετά ο οποίος είναι ίδιος και απαράλαχτος απο τότε.. (ωμέγα). Αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχαν ΑΜΑΝ στον Αντ1 για τόσα χρόνια και ο imagine θα ήταν μια μεγάλη και βρωμερή πατάτα...

Η τηλεόραση είναι για τα μοσχάρια και νομίζω οτι αυτοί δεν έχουνε θέση εκεί (τουλάχιστον με τέτοιου είδους εκπομπή)..

Ας συνεχίσουν την καταπληκτική ραδιοφωνική δουλειά...

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Αντώνη. Μας. Άφησες. Νωρίς.

Tribute to Αντώνης Παραράς

pararasax1.jpg

Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάντως τα συγκροτήματα που βγάζουν κάθε φορά στο τέλος της εκπομπής αξίζουν. Εμένα τουλάχιστον μου αρέσουν τα τραγούδια που παίζουν.

Δημοσ.

...με έκπληξή μου klain

...μ' εκπλήσσεις συχνά τελευταία...τί τρέχει ; :P

βλέπω την αναφορά στον Παραρά...Σωστός, κι ακόμα πιο σωστό το σχόλιο...

...Οι τύποι τα σπάγανε στην ΕΤ-3 που κάνανε τον χαβαλέ τους, κι έστω και στο STAR ως "Κομφούζιοι"... (κάπου εκεί και η προσθήκη και του Καλυβάτση, με τον οποίο έχω συμπληρώσει ατελείωτες ώρες γέλιου, και πρόσφατα άκουσα μια "νύξη" περί "ουσιών" και φυλακών ακόμα και χαλάστηκα...αληθεύει Klain ; Αυτό εννοούσες ; )

...Μετά ήταν που πήραν την κάτω βόλτα, και ως "επαγγελματίες" έγιναν "ό,τι να 'ναι" (...με την ΚΑΚΗ έννοια), και έκτοτε δεν γέλασα πια όσο συνήθιζα να γελάω...

Όπως προϋπώθηκε, καλή είναι η φάση τους ως "Αρβύλα", αλλά όχι και για να κόψεις φλέβες...

Δημοσ.

Aληθευει περι ουσιων... περι φυλακων μαλλον οχι...

Οσο για το ραδιο-αρβυλα ειναι απλως μια καλη εκπομπη αλλα μεσα στα "σκ*τα" της απογευματινης ζωνης αποτελει φωτεινη εξαιρεση. Λογικα η εκπομπη θα τελειωσει το καλοκαιρι και δεν θα συνεχιστει το Σεπτεμβρη αφου η Μαρια η ασχημη κανει 20% μεγαλυτερα νουμερα απο τα νουμερα που παρακολουθουν τηλεοραση...

Η αληθεια ειναι οτι ο Κανακης ειναι ψιλοσπαστικος ειδικα στην τιβι που μιλαει συνεχεια αλλα εχει το θεο Σερβετα διπλα του που τον σωζει τοσο στο ραδιοφωνο 10-13, 15-17 οσο και στην τηλεοραση.

Δημοσ.
...με έκπληξή μου klain

...μ' εκπλήσσεις συχνά τελευταία...τί τρέχει ; :P

βλέπω την αναφορά στον Παραρά...Σωστός, κι ακόμα πιο σωστό το σχόλιο...

...Οι τύποι τα σπάγανε στην ΕΤ-3 που κάνανε τον χαβαλέ τους, κι έστω και στο STAR ως "Κομφούζιοι"... (κάπου εκεί και η προσθήκη και του Καλυβάτση, με τον οποίο έχω συμπληρώσει ατελείωτες ώρες γέλιου, και πρόσφατα άκουσα μια "νύξη" περί "ουσιών" και φυλακών ακόμα και χαλάστηκα...αληθεύει Klain ; Αυτό εννοούσες ; )

Ναι αυτό εννοούσα. Είναι κοινή παραδοχή εδώ πάνω αυτό... Και απο όσο λένε είναι και ο λόγος που "τα σπάσανε". Πάντως μια χαρά τον είδα όταν τον πέτυχα πρίν 2-3 βδομάδες. Απίστευτο γέλιο ακόμα και στο δρόμο και γενικά χαζοχάρηκα.

Περι φυλακών δεν νομίζω να ισχύει κάτι... απλά ο ίδιος ψιλοκαταστράφηκε...

Όταν τον πέτυχα ήταν με τον μπουλά... Θέλω να πιστεύω οτι θα τον σπρώξει πάλι στο ευρύ κοινό μήπως και δούμε πάλι τπτ της προκοπής (επιτέλους).

Βασικά πετυχαίνω πολύ συχνά τον σερβεττά. Θα του κάνω μια νύξη μήπως και...

Δημοσ.

Εκπληκτικα κουραστικος ο Κανακης στην εκπομπη, θελει να μιλαει ασταματητα και να ειναι το κεντρικο προσωπο της εκπομπης. Εδω στον ραδιοφωνικο σταθμο εχει το παρατσουκλι 'ο προεδρος' γιατι του ανοικει ο σταθμος και μιλαει συνεχεια με υποψια (διαταγες σε φαση πλακας σε διαφορους του σταθμου). Σαν επιχειρηματιας εχει κανει σωστες κινησεις και εχει βγαλει αρκετα λεφτα (ισως και υπερβολικα) με το ονομα του, κατι που δεν εκμεταλευτηκαν οι αλλοι, αλλα απο κει και περα δεν εχει να πει και κατι στο ευρυ κοινο. Ουτε φοβερες ιδεες εχει, ουτε το τρελο χιουμορ, ουτε την γνωση να πιασει εξειδικευμενα με καποια θεματα. Ολα τα θεματα τα πιανουν επιφανειακα στην εκπομπη κατα την γνωμη μου.

Σερβετας ειναι ο μονος που αξιζει, γιατι εχει αυθορμητο χιουμορ και σε 1 λεπτο μπορει να πεταξει 10 ατακες.

Παιζει γενικα μια σοβαροφανεια (ειδικα εκ μερους Κανακη, την οποια συμπληρωνει και το τσουτσεκι ο Κιουσης) η οποια απλα δεν 'κολαει'. Η μονη εξηγηση για το οτι δεν εχουν σηκωθει να φυγουν οι υπολοιποι ειναι γιατι νομιζουν οτι ειναι η μεγαλη τους ευκαιρια να κανουν κατι μεγαλο στην TV.

Ο Καλυβατσης γενικα εχει 'καει' εδω και καιρο. Οι δρομοι του με τον Κανακη εχουν χωρισει εδω και χρονια. Ο Κανακης διαλεξε τον δρομο της glamourιας και της επιδειξης (αγοραζοντας διαφορα barακια στην αρχη), ενω ο Καλυβατσης ηθελε να ναι μακρια απο την δημοσιοτητα και το TV system της χωρας μας. Μετα την ιστορια με το σκαφος επεσε στην εκτιμιση του κοινου και πρεπει να εχασε βασικη πηγη εσοδων (διαφημησεις, ονομα κτλπ). Κυκλοφορει καιρο τωρα με εναν χοντρο (οι Θεσσαλονικεις ισως τους εχουν πετυχει) και οι φημες λενε οτι απλα σπρωχνουν χορτο. Με μια ματια φαινετε να μην ειναι ο ιδιος Καλυβατσης που γνωρισαμε απο το Α.Μ.Α.Ν., δεν εχει το ιδιο χαρουμενο και ξεφρενο στυλ, ειναι πολυ σκυθρωπος και φαινετε οτι εχει ψιλοκαψει φλαντζα.

Δημοσ.

Ο καλυβάτσης όντως έλεγε πολύ.Αν όντως ισχύει ότι καταστράφηκε κατά κάποιο τρόπο η ζωή του,ε δεν είναι να απορείς που δεν είναι όπως παλιά.

Δημοσ.

Τους είδα κανα 2 φορές αλλά δεν μου άρεσε ο Κανακης που μιλάει παρα πολύ και σε ξενερώνει.

Δεν αφήνει να μιλήσουν και οι αλλοι λιγο.

ιδίως ο Παναγιωτοπουλος εχει πολυ χιούμορ τον ξέρω απο πολυ παλια αλλα τον βλέπω πολυ κουμπωμένο.

μάλλον ετσι θα τους έχουνε πει να το παίζουνε γλάστρες

Δημοσ.

Νταξει σε σχεση με την υπολοιπη τιβι εκεινη την ωρα δεν υπαρχει συγκριση οπως ειπαν και οι προηγουμενοι,αλλα οντως αυτος ο Κανακης πολυ μπλα μπλα ρε παιδι μ,και αυτον τον Κιουση δεν τον παω μια

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω ειμαι απο την θεσσαλονικη.μου αρεσουν παρα πολυ και τους εβλεπα απο τοτε που με θυμαμαι.παραρας,κανακης,καλυβατσης,σερβετας.τωρα ειναι μονο ο κανακης και σερβετας.ειναι δυο που ξερουν απο χιουμορ.στην παρεα τους τωρα ο κιουσης και ο παναγοπουλος στο ραδιο αρβυλα.ομως ο κανακης παντα ηταν ο αρχηγος κατι που πιστευω δεν το αξιζε.παντα μιλα αυτος και πιστευω πως το ραδιο αρβυλα θα κοπει.στο ραδιο ειναι πολυ καλυτερα.ειναι η παρεα μας μερα νυχτα.μακαρι να τους ακουμε απο εκει.

Δημοσ.

Ο Καλυβατσης γενικα εχει 'καει' εδω και καιρο. Οι δρομοι του με τον Κανακη εχουν χωρισει εδω και χρονια. Ο Κανακης διαλεξε τον δρομο της glamourιας και της επιδειξης (αγοραζοντας διαφορα barακια στην αρχη), ενω ο Καλυβατσης ηθελε να ναι μακρια απο την δημοσιοτητα και το TV system της χωρας μας. Μετα την ιστορια με το σκαφος επεσε στην εκτιμιση του κοινου και πρεπει να εχασε βασικη πηγη εσοδων (διαφημησεις, ονομα κτλπ). Κυκλοφορει καιρο τωρα με εναν χοντρο (οι Θεσσαλονικεις ισως τους εχουν πετυχει) και οι φημες λενε οτι απλα σπρωχνουν χορτο. Με μια ματια φαινετε να μην ειναι ο ιδιος Καλυβατσης που γνωρισαμε απο το Α.Μ.Α.Ν., δεν εχει το ιδιο χαρουμενο και ξεφρενο στυλ, ειναι πολυ σκυθρωπος και φαινετε οτι εχει ψιλοκαψει φλαντζα.

για μας λίγο τους άσχετους με τα θεσσαλονικά νέα μπορείς να πεις δυο λόγια για το τι είχε γίνει με καλυβ@τση?

Δημοσ.

Ειδα στο νεο προγραμμα του ΑΝΤ1 ή του ΜEGA οτι θα κανουν Σατυρικη εκπομπη ο Καλυβατσης με τον Μπουλα.

Ο Καλυβατσης αν θυμαμαι καλα ειχε πιαστει με ναρκωτικα στο σκαφος που αναφερει ο Kaiowas.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...