Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι εχουν να προσφερουν τιποτα πρωτοτυπο. Τις ιδιες κρυαδες που λενε και ολοι οι αλλοι στα υπολοιπα καναλια λενε. Και δειχνουν και αποσπασματα απο εκπομπομπες που δειχνουν με την σειρα τους αλλα αποσσπασματα κ.ο.κ. Την θεωρω πολυ ανουσια, ισα ισα για να καλυψει ο αντ1 εκεινο το κενο της ωρας.Την ειδα μια φορα. Την δευτερη λεω θα ειναι καλυτερη. Τριτη φορα δεν εχει παντως.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως ρε παιδιά δεν βλέπεται. Προωσπικά με κάνυον και νιώθω άβολα γιατι δεν δείχνουν πολύ δεμένοι μεταξύ τους...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εμένα μια χαρά μου φαίνεται, το μόνο που με ενοχλεί είναι οτί έχουν αρχίσει και ασχολούνται πολύ με εικόνες, βίντεο και powerpoint που τα έχω δει χιλιάδες φορές στο internet.

Κάτα τα άλλα αυτός ο παρείστικος σχολιασμός της επικαιρότητας έχει πολύ πλάκα. :)

Δημοσ.

...Αλλά αυτός ο τιτάνας του αυθόρμητου χιούμορ, ο Σερβετάς, γιατί ξοδεύεται σε δεύτερους ρόλους, μπορεί να μου πει κανείς?

Είπες μεγάλη κουβέντα. Και εγώ την ίδια απορία έχω...

Για την εκπομπή δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει, αλλά πιστεύω ότι το ραδιόφωνο (είμαι φανατικός ακροατής τους) τους πάει πολύ περισσότερο.

Δημοσ.

Αν καταφερουν να βγάλουν τον αέρα που έχουν στο ραδιόφωνο στην Τν θα τα σπάνε...

Όπως και να'χει και imagine προσωπικά για τον Σερβεττά ακούω... Δεν μου αρέσει η έννοια "φάν" αλλα ο τύπος έχει πολύ γέλιο όπως και να'χει..

Απο το "Όλα είναι ΝΑ"(με το συμπάθειο) ακόμα είχε ξεφύγει επίπεδο.. (Ωμέγα Τν για όσους θυμούνται).

Τεσπά... Tv δεν βλέπω γενικά οπότε κλάιν.. ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί στο ραδιόφωνο..

Imagine 89.7 ftw ;)

Δημοσ.

Παιδια,η εκπομπη πραγματικα δεν βλεπεται:P:p:p

Δυο φορες το εχω δει και δεν προκειται να υπαρξει αλλη.:X

Καλυτερα να δω την Μπιλιω Τσουκαλα στην ΝΕΤ...(εκει γελαω περισσοτερο:lol::lol::lol:)

Δημοσ.

H μπογιά των ΑΜΑΝ έχει περάσει πολλά χρόνια τώρα.

Το χρυσωρυχείο,που για δεύτερη φορά προσπαθούν να το κάνουν καθημερινό,δεν έχει χρυσάφι πλέον να βγάλει.

Ο Καλυβάτσης,αν δεν κάνω λάθος,εξαφανίστηκε από τον καιρό που τον έβγαλε η Κατίνα Στεφανίδου στο κλαρί με το χασίς στο σκάφος του.

Εκείνον που δεν αντέχω με τίποτα είναι ο Παναγιωτόπουλος.

Χεβιμεταλάς κάνει εκπομπή μαγειρικής...μπουχαχαχαχα!

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι ο σκυλος και στο Jammin και στη μαγειρικη αλλα γιατι περιμενετε να δειτε κατι σαν το ΑΜΑΝ; Σατηρικη καθημερινη εκπομπη ειναι που παιζεται σε λαθος ωρα ισως αν παιζοταν στις 11 να μπορουσαν τα παιδια να εκφραστουν ελευθερα.

- Οντως ο Καλυβατσης απο τοτε με τα ναρκωτικα χαθηκε.

- Μαλλον παει για κοψιμο η εκπομπη οπως ειπε καποιος πιο πανω.

Δημοσ.
H μπογιά των ΑΜΑΝ έχει περάσει πολλά χρόνια τώρα.

Τα βλέπεις όμως ακόμη και τώρα και ξεραίνεσαι στο γέλιο !

Mια χαρα ειναι ο σκυλος και στο Jammin και στη μαγειρικη αλλα γιατι περιμενετε να δειτε κατι σαν το ΑΜΑΝ; Σατηρικη καθημερινη εκπομπη ειναι...

Δηλαδή κάτι σε στυλ Λαζόπουλου ? :rolleyes:

Δημοσ.

Ε κατι τετοιο προσπαθουν να κανουν. Προσπαθουν να σχολιασουν σε παρειστικο κλιμα την επικαιροτητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...