Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμος ο 2.6.25

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η τελευταία έκδοση stable του πυρήνα ειναι διαθέσιμη για κατέβασμα στους servers του kernel.org.

Source.png Πηγή: Da Linux French Page

From: Linus Torvalds <[email protected]> To: Linux Kernel Mailing List <[email protected]>

Ok,

this kernel is a winner.

[...]

To mail του Linus

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι πήρε το μάτι μου τις προάλλες για ext4 και τις αλλαγές που κάνανε. Υποτίθεται ότι αυτή η version θα το υποστηρίζει έστω και σαν experimental. Πάντως εγώ θέλω reiser fs 4.

:cry: Free Hans!!!! :cry:

Κάτι πήρε το μάτι μου τις προάλλες για ext4 και τις αλλαγές που κάνανε. Υποτίθεται ότι αυτή η version θα το υποστηρίζει έστω και σαν experimental. Πάντως εγώ θέλω reiser fs 4.

:cry: Free Hans!!!! :cry:

Το reiserFS αν δεν πάρει κάποιος σοβαρός τη θέση του Reiser στην ανάπτυξη, ξεχάστε το. Ήδη το γεγονός του ότι έχει παραμείνει φυλακισμένος χωρίς εγγύηση τοσο πολύ καιρό έχει οδηγήσει την εταιρία του σε δύσκολη θέση και όλο και περισρότεροι χρήστες εγκαταλείπου το FS του.

Αν μου επιτρέπετε το of topic....

Xμμ.... από επαγελματική διαστροφή αν θέλετε παρακολουθώ την υπόθεσή του όσο καλύτερα μου επιτρέπει η απόσταση και φυσικά η εργασία μου.... και αυτά τα free Hans....(NullScan το ξέρω ότι δεν το εννοείς σοβαρά) που ακούγονται από την κοινότητα του Linux με ανησυχούν όλο και περισσότερο. Εναντίον του υπάρχei πληθώρα αποδείξεων. Eμπίπτουν βέβαια αυτές στην κατηγορία των circumstantial evidence, αλλά ειδικά στην αμερική των 12 ενόρκων είναι υπεραρκετές. Άνθρωποι έχουν καταδικασθεί με λιγότερες. Τώρα.... η υπεράσπισή του... χμ.. (στην αμερική την έχουν ονομάσει geek defence και έχει ως περιεχόμενο το "είμαι τελειως geek, δε θα μπορούσα να κανω φόνο") μου φαίνεται ορισμένες φορές γελοία. Τα επιχειρήματα της υπεράσπισης, πέρα από την προσπάθεια να απαξιώσει τις αποδείξεις αλλά και με σκοπό αυτό, προβάλει αστείες θέσεις και δικαιολογίες. Π.χ. η γυναίκα έφυγε κρυφά στην Ρωσία όπου και ζει τώρα .... το κάθισμα που συνοδηγού του αυτοκινήτου το έβγαλα γιατι ήθελα να έχω χώρο να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο (έχει σπίτι)... Το κάθισμα το πέταξα σε καποιο κάδο σκουπιδιών, δε θυμάμαι που και πότε ....το αυτοκίνητο ήταν γεματο νερά γιατί το έπλυνα το εσωτερικό του ο ίδιος και νομιζα ότι το πατωμα έχει τρύπες.... νοίκιασα αποθήκη στου διαόλου τη μανα, γιατί ήταν η καλύτερη.... η γυναίκα μου καταχραζόταν τα κεφάλαια της εταιρίας (βρε βλάκα αυτό θεμελιώνει κίνητρο!!!)....Δεν την αγαπούσα πραγματικά, την βρήκα στη ρωσία μέσω εταιρίας προξενιού.... έκανα περίεργες κινήσεις γιατί ήξερα ότι με παρακολουθεί η αστυνομία... κτλ κτλ..

Βέβαια να τονίσω ότι και σε αυτή τη δίκη εμφανίσθηκαν καποια κουφά του αμερικανικού δικαιοδοτικού συστήματος.... Το κυριότερο???? O γκόμενος της γυναίκας του Hans και πρώην καλός του φίλος ομολόγησε στην αστυνομία ότι έχει σκοτώσει, αν θυμάμαι καλά 7 γυναίκες,... η αστυνομία δεν εχει κάνει τίποτα (ίσως τον θεωρεί παλαβό) και ο δικαστής αποφάσισε ότι καμία αναφορά του περιστατικού αυτού δε θα γίνει στη δίκη!!!!

Τέλος πάντων, τώρα βρισκόμαστε στην τελική αγόρευση του δικηγόρου υπεράσπισης, οπότε η υπόθεση σύντομα θα πάει στου ενόρκους. Αν είναι αθώος, μακάριφυσικά να αθωωθεί, αλλιώς.... ελπίζω στις φυλακές της Καλιφόρνια να το πανε το Linux και τους geeks του.... γιατί δικαίως εκεί θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του..

Πληροφορίες και κάλυψη της δίκης: http://www.sfgate.com/cgi-bin/blogs/localnews/category?blogid=37&cat=1428

http://blog.wired.com/27bstroke6/hans_reiser_trial/

Αυτά

Hasodikis

μια μικρή παράθεση από την τελική αγόρευση του δικηγόρου του....

"..."Hans' conduct can be interpreted as being guilty. It can also be interpreted as innocence, and a product of his own platypus-ian personality, as we will see," defense attorney William DuBois told jurors.

"He is odd in every way," DuBois said.

DuBois, who was summarizing for jurors his geek defense, labeled his client a "duckbill platypus" and said any guilt-like behavior the defendant exhibited in the aftermath of his wife's disappearance could easily be explained because Reiser is paranoid and "socially inept."

"Why did he act the way he acts?" DuBois asked as he held a miniature platypus stuffed animal.

Answering himself, he replied: "He does not understand social cues. He shows almost no emotion is because he has no emotion." ..."

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.... εγώ τι να πω!!!!

εχουχ πεσει απαντες οι σερβερς η εμενα μου κανει κολπα η συνδεση;;;

και γω το παρατηρησα απο τοτε που εκανα το ποστ συμβαινει αυτο !! κοσμοσυρροή!!! :-D

Αν περιμενεις κανα δεκαλεπτο έρχεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...