soturin Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μπορεί (και ελπίζω) να ναι χαζή ερώτηση αλλά την κάνω για να είμαι σίγουρος. Σε παλιό υπολογιστή (ubuntu, σε λίγο hardy heron) με αυτήν την μητρική που βγάζει usb 1 σκέφτομαι να πάρω μια pci κάρτα για να βγάζει usb 2 (μικρός εσωτερικός δίσκος, οπότε τα αρχεία βρίσκονται σε εξωτερικό usb) Υπάρχει θέμα ασυμβατότητας? Υπάρχει περίπτωση να μην οφελεί σε ταχύτητα σε κάτι αυτό (λόγω διασυνδεσιμότητας hardware πχ, δεν ξέρω κιόλας ασχετός είμαι) Κι αν δεν υπάρχουν προβλήματα, ποια κάρτα θα προτιμούσατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 οχι μια χαρα θα παιξει και κατα 99% χωρις να χρειαστει να κανεις τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μην αγοράσεις κάρτα usb με via chipset σε καμία περίπτωση. Προτίμησε αυτές με nec (νομίζω) chipset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=203579t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 thanks παιδιά για τις απαντήσεις αν και μάλλον ο υπολογιστής ολοκληρός είναι για κλωτσιές (μετά από δυο μέρες απασχόλησης και βουδιστικής υπομονής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.