schumifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Τελικά ξέρει κανείς υπεύθυνα τι έγινε με την eGlobal?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Είναι κρίμα να έχεις φάει χιλιάδες ώρες να ανεβάσεις ένα(ή περισσότερους)chars,να έχει δημιουργήσει φίλους(που δεν θα τους δεις ποτέ από κοντά..)clan και alliances,και ξαφνικά να κλείσει ο server και να περάσουν όλα αυτά στην ιστορία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 για αυτό διαλέγεις official server cheapη gaymer (δεν απευθύνομαι σε σένα ασφαλώς BaSSstalet)
Daimon Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 χάσιμο χρόνουν τα MMORPG games ήμουν gamer επί 3 χρονια του L2, και τι κατάλαβα? ότι έχασα 3 χρονια από τι ζωή μου. Μια μαλακια και μιση είναι, καθόμουν και έπαιζα επί ώρες (12 ώρες+++), σαν βλάκας ξιμερο-βράδιαζα πάνω από το PC και όπως είπαν η παραπάνω, τους φίλους μου on-line δε είδα ποτε... γενικός, εάν κολλήσεις με τα MMORPG games, την γάμι***....
kurkosdr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 χάσιμο χρόνουν τα MMORPG games ήμουν gamer επί 3 χρονια του L2, και τι κατάλαβα? ότι έχασα 3 χρονια από τι ζωή μου. Μια μαλακια και μιση είναι, καθόμουν και έπαιζα επί ώρες (12 ώρες+++), σαν βλάκας ξιμερο-βράδιαζα πάνω από το PC και όπως είπαν η παραπάνω, τους φίλους μου on-line δε είδα ποτε... γενικός, εάν κολλήσεις με τα MMORPG games, την γάμι***.... +1000 για καθε προταση Περιμενα καιρο να ακουσω κατι τετοιο. Τι καταλαβαινουν οι καμμενοι? Τζαμπα λεφτα.[/v] Τουλαχιστον, αμα εισαι καμενος με την wikipedia (wikiholic) ή με τις αντιγραφες (πειρατης), σου μενει και κατι στο τελος. Στο MMORPG τι σου μενει?
afd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 H Ε-Global τελικά κέρδισε την δικαστική διαμάχη όταν όλες οι εικασίες της NcSοft κατέπεσαν. Η δίκη έληξε στις 17/3/2015 στα δικαστήρια της Θεσ/νικης
king2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 H Ε-Global τελικά κέρδισε την δικαστική διαμάχη όταν όλες οι εικασίες της NcSοft κατέπεσαν. Η δίκη έληξε στις 17/3/2015 στα δικαστήρια της Θεσ/νικης
suffocater Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 H Ε-Global τελικά κέρδισε την δικαστική διαμάχη όταν όλες οι εικασίες της NcSοft κατέπεσαν. Η δίκη έληξε στις 17/3/2015 στα δικαστήρια της Θεσ/νικης 0 fux given. 1
michael92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, το 8ετές φτυάρι ή ότι ακόμα δεν έχει βγει το Lineage Eternal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα