magos_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Έχω ένα πρόβλημα με το boot στον υπολογιστή μου. Μου είχε καεί το τροφοδοτικό και το άλλαξα. Όταν συνδέω τον πρώτο σκληρό μου δίσκο που είναι SATA ο υπολογιστής μπαίνει κανονικά στα WIN. Όταν συνδέω και τον δεύτερο σκληρό μου ομως που είναι απλός μου βγάζει GRUB Loading stage1.5 GRUB Loading , please wait.... Error 22 Η μητρική μου είναι η ASUS K8NE Deluxe Γνωρίζετε μήπως τι πρέπει να κάνω εδώ? Ευχαριστώ πολύ!!
21century Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εχεις καλή μητρική αλλά 1ον έλεγξε τους sata controlers με τους drivers, 2ον κοίταξε σε ποιο κανάλι τους συνδέεις και έλεγξε τυχόν IRQ confilicts...
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δεν είναι καθόλου απλός...Στον έδωσε κάποιος ; Αυτός αν δεν κάνω λάθος είναι boot loader από Linux. Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά νομίζω πως θα χρειαστείς είτε fixboot να κάνεις στον δίσκο αυτό, ή να δοκιμάσεις ν' αλλάξεις τη σειρά του boot απ΄το BIOS
Mystirios Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Αυτός αν δεν κάνω λάθος είναι boot loader από Linux όντως , απλα κάνε οτι σου λέει ο washcloud
magos_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Τελικά χρειαζόταν να αλλάξω την σείρα των δίσκων στο bios. Σας ευχαρίστω όλους για την βοήθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.