Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ VISTA ΣΕ F/S

geo_mak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας φιλοι.Προσπαθω να κανω επανεγκατασταση σε ενα laptop F/S amilo pi 2530 mlr με intel centrino 1.8,2gb μνημη,160 σκληρο,ati hd2300 καρτα γραφικων κ.λ.π εχω ολα τα cd που μου εδωσαν με την αγορα (recovery vista,drivers...) αλλα οταν ξεκινα για εγκατασταση δεν βλεπει τον σκληρο οποτε αναγκαστικα ακυρωνεται.Τωρα εχω φορτωσει linux ubuntu 7.10 οποτε εαν γινεται θα πρεπει να κανω dual boot και αλλαγη partition στον σκληρο για να μπορουν να τρεξουν και τα δυο.Που μπορω να βρω driver ἡ καποιο προγραμμα να το βαλω σε usb flash για να κανω επανεγκατασταση?Περιμενω την βοηθεια σας.

Δημοσ.

Και σε μένα παλιά έκανα κόλπα και για αυτό δεν ασχολήθκηα ξανά με τέτοια εταιρεια, πάντως δοκίμασε προηγουμένως να εγκαταστήσεις τους sat controllers..

Δημοσ.

όταν δεν βλέπεις δίσκο σημαίνει ότι είναι sata και δεν έχει τους drivers του sate controller το CD. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν 2 λύσεις.

1)βρίσκεις τους drivers και τους βάζεις σε δισκετούλα (xp) (στα vista νομίζω ότι πλέον βλέπει και usb) και στην συνέχεια εφόσον τους διαβάσει, προχωράς την εγκατάσταση γιατί τότε εμφανίζει και τον δίσκο

2)να φτιάξεις νέο cdaki ενσωματώνοντας τους οδηγούς μέσα (στα XP υπήρχε το Xp iso Buster...στα Vista δεν ξέρω...αλλά κάτι υπάρχει σίγουρα)

φυσικά την διαδικασία μπορείς να την κάνεις και από usb και εφόσον διαλέξεις να μπουτάρει στο usb μέσα από το bios.

Δημοσ.

ετσι την πατησα και εγω και τρομαξα.εβαλα λινουξ 7.10 και μετα που ηθελα να κανω επανεγκατασταση τα βιστα δεν εβλεπαν τον σκληρο ,δεν τον αναγνωριζαν.(ασε το αλλο,δεν προλαβαινε να διαβασει απο το cd recovery τα βιστα και φορτωνε μονιμως το λινουξ,αλλη τρομαρα).εσυ τι εννοεις?σου δειχνει το αποθηκευτικο μεσο?και δεν μπορεις να το επιλεξεις?εννοειτε οτι θα επιλεξεις "new" και θα το φορμαρεις....το να μην σου δειχνει τπτ,απο δισκους,μπορει να ειναι απο πολλες αιτιες....ο επιμενων νικα

Δημοσ.

Φιλε stauros772000 μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει σκληρος δισκος.Τωρα να μου πεις γιατι θελω να τα βαλω παλι ,απλα επειδη δεν μπορω να στησω ασυρματο δικτυο στο ubuntu 7.10 παρολο που λειτουργουν ολα χωρις προβλημα και δεν ξερω τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω.Εχω στειλει μηνυμα στο forum αλλα και παλι δεν τα καταφερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...