Προς το περιεχόμενο

rapidshare Νέα κόλπα....

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
το θέμα είναι αυτά που κατεβάζει κάποιος να τα βλέπει και όχι να τα κρατάει μόνο για συλλογή..

θα δείτε 25 gb υλικό σε 5 μέρες? (αν είναι ταινίες ή αν είναι tv shows )..

Προφανώς δεν θα δεις 25GB βίντεο σε 5 ημέρες. Θα το αποθηκεύσεις στον σκληρό σου και θα το δεις ένα βράδυ που έχεις αράξει, δεν θες να βγεις και θες να δεις κάτι να χαλαρώσεις.

Με το rapidshare κοντεύω να "συμπληρώσω" τα κενά στις τηλεοπτικές σειρές που είχα και να προσθέσω κάποιες άλλες σειρές που δεν είχα, είχα ακούσει ότι είναι καλές και θα μου έπαιρνε κανά μήνα να τις πάρω σε καλή ποιότητα (ήτοι DVD-rip) από torrent...

Επίσης κατεβάζω ταινίες έτοιμες για το iPhone μου. Η πλάκα είναι ότι συνήθως κατεβάζω ταινίες που ήδη έχω σε original αγορασμένο DVD - αλλά βαριέμαι να κάνω convert σε mp4... :P

Όπως και για το μέλος tonypapadovic, έτσι και για μένα: είμαι ευχαριστημένος για την υπηρεσία που μου παρέχεται σε αυτή την τιμή.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά, το premium, γι'αυτό που προσφέρει έχει εξαιρετική τιμή, δεν το συζητάω. Προκειμένου να σπάω το κεφάλι μου με "κλείσε router να πάρω άλλη IP, άντε να βγω, να ξαναμπω" και χαζομάρες, πληρώνω μηνιαία ή τιμηνιαία συνδρομή και είμαι μια χαρά, το μόνο που με νοιάζει είναι το όριο των 25GB τις 5 ημέρες.

Τουλάχιστον με το modem που είμαι εγώ η αποσύνδεση και επανασύνδεση είναι 10''. Δεν είναι και τόσο κοπιαστικό... (Βέβαια μπορεί να θες να λείπεις και να το αφήσεις να κατεβάζει οπότε η μέθοδος αυτή δε λειτουργεί.) Αν και η αλήθεια είναι ότι δε χρησιμοποιώ πολύ rapidshare.

Δημοσ.
Προφανώς δεν θα δεις 25GB βίντεο σε 5 ημέρες. Θα το αποθηκεύσεις στον σκληρό σου και θα το δεις ένα βράδυ που έχεις αράξει, δεν θες να βγεις και θες να δεις κάτι να χαλαρώσεις.

Με το rapidshare κοντεύω να "συμπληρώσω" τα κενά στις τηλεοπτικές σειρές που είχα και να προσθέσω κάποιες άλλες σειρές που δεν είχα, είχα ακούσει ότι είναι καλές και θα μου έπαιρνε κανά μήνα να τις πάρω σε καλή ποιότητα (ήτοι DVD-rip) από torrent...

Επίσης κατεβάζω ταινίες έτοιμες για το iPhone μου. Η πλάκα είναι ότι συνήθως κατεβάζω ταινίες που ήδη έχω σε original αγορασμένο DVD - αλλά βαριέμαι να κάνω convert σε mp4... :P

Όπως και για το μέλος tonypapadovic, έτσι και για μένα: είμαι ευχαριστημένος για την υπηρεσία που μου παρέχεται σε αυτή την τιμή.

απλά λέω ότι ίσως μερικές φορές το παρακάνουμε και κατεβάζουμε περισσότερα που ίσως και να μην τα δούμε ποτέ..

όσον αφορά με σειρές με έχει σώσει..

ας είναι καλά το collector zone ! :-)

Δημοσ.

Ότι και να λέμε rs είναι πάντα καλύτερο όλων των άλλων σχετικών υπηρεσιών, και η μίκρη συνδρομή που ζητάει δεν είναι τίποτα. Στο κάτω κάτω ας στιρίξουμε όσο μπορούμε κάποιες υπηρεσίες που μας εξυπηρετούν, γιατί μετά κλείνουν και καθόμαστε και λέμε : ωραίο ήταν το *** αλλά έκλεισε και αυτο.... και άλλα σχετικά.

Προσωπικά τις ταχύτητες που έχω δεί απο rs δεν τις έχω δει ποτέ πουθενά!!!!

Να μην αναφέρω όταν κατεβάζω κανένα αρχείο μέσω ενός dedicated που έχω στην Ολλανδία! Καλά ξέρω δεν έχει σχέση με τα εδώ, αλλά είναι άλλη πόρωση να κατεβάζει με 5ΜΒ και να το βλέπεις να δίνει ακόμα αλλά να το προλαβαίνει η ολοκλήρωση του download!!!

Δημοσ.
Καλά στο κάτω κάτω θα έπρεπε να στηρίζουμε αγοράζοντας αυθεντικά αυτά που κατεβάζουμε αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα... :-D ;)

Οσων αφορα τις ταινιες: Εχουν αναγκη αυτοι?

Τωρα σε μουσικη και προγραματα ισως ειναι λιιγο διαφορετικα. Λιγο ομως.

Δημοσ.

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω...

Τι πάει να πει έχουν ανάγκη αυτοί;

Όχι, δεν έχουν οι περισσότεροι.

Αυτό όμως μας δίνει το δικαίωμα να τους "κλέβουμε";

Δεν πιστεύω ότι μας το δίνει.

Απλά έχουμε γνώση του τι κάνουμε γτ υπάρχει η δυνατότητα (για την ώρα τουλάχιστον).

Και μιας και μίλησες κυρίως για ταινίες, τώρα πια μια ταινία κοστίζει όσο 2 καφέδες, προσωπικά τα δίνω με χαρά.

Βέβαια οι λόγοι να αγοράσει κάποιος κάτι αυθεντικό, σίγουρα δεν περιορίζονται μόνο στην νομιμότητα της πράξης, αλλά και στους προσωπικούς λόγους που έχει.

Sorry για το οφφ τοπικ :)

Δημοσ.
Τουλάχιστον με το modem που είμαι εγώ η αποσύνδεση και επανασύνδεση είναι 10''.

Kαι με router υπό προυποθέσεις μπορείς να το κάνεις αυτό.

Δεν είναι και τόσο κοπιαστικό... (Βέβαια μπορεί να θες να λείπεις και να το αφήσεις να κατεβάζει οπότε η μέθοδος αυτή δε λειτουργεί.) Αν και η αλήθεια είναι ότι δε χρησιμοποιώ πολύ rapidshare.

Και αυτό γίνεται σχετικά απλά, αν κάτσεις και διαβάσεις το

Κατεβάστε από Rapidshare thread.

Tώρα έχει λίγες μέρες που δεν δουλεύει (λόγο νέου τύπου γραμματοσειράς), αλλά είναι θέμα χρόνου (πιστεύω) να λυθεί το πρόβλημα.

Τέλος θα συμφωνήσω πως αυτό που προσφέρει η Rapidshare είναι σε καλή τιμή, αλλά από την στιγμή που κάνω την δουλειά μου δωρεάν, δεν βρίσκω λόγο για premium account.

Δημοσ.
Kαι με router υπό προυποθέσεις μπορείς να το κάνεις αυτό.

Και αυτό γίνεται σχετικά απλά, αν κάτσεις και διαβάσεις το

Κατεβάστε από Rapidshare thread.

Tώρα έχει λίγες μέρες που δεν δουλεύει (λόγο νέου τύπου γραμματοσειράς), αλλά είναι θέμα χρόνου (πιστεύω) να λυθεί το πρόβλημα.

Τέλος θα συμφωνήσω πως αυτό που προσφέρει η Rapidshare είναι σε καλή τιμή, αλλά από την στιγμή που κάνω την δουλειά μου δωρεάν, δεν βρίσκω λόγο για premium account.

Με router γίνεται με reset; Δεν έχουν όλα τα router reset αν δεν κάνω λάθος.

To thread που μου προτείνεις να διαβάσω το 'χω δει. Δεν ασχολήθηκα όμως αφού με επανασύνδεση κάνω τη δουλειά μου. (Όπως είπα δεν κατεβάζω και πολύ από rapidshare.)

Οι νέες γραμματοσειρές είναι λίγο πιο περίεργες. Ακόμη και για το μάτι. Δε ξέρω ούτε μπορώ να πω πόσο εύκολο είναι να σπάσουν κι αυτές. (Πιθανότατα θα σπάσουν σύντομα...)

Δημοσ.
Υπάρχει καμια περίτπωση να κατεβάζουμε χωρίς να ξεπερνάμε το όριο των 100ΜΒ?

Δηλαδή να μη φαίνεται πόσο κατέβασες; Αυτό εννοείς;

Δημοσ.

>http://www.rapidshare4ever.com/

Μπορείς να κατεβάσεις μέχρι και 10 link την ημέρα σαν premium user x 100mb περίπου 1 Giga την ημέρα με ταχύτητα περίπου 140 kb/sec χωρίς γατούλες και σκυλάκια με μόνη προυπόθεση όση ώρα κατεβάζεις να μην κλείσεις το link της ιστιοσελίδας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με 55 ευρο ξεμπερδευεις κατεβαζω ταινιες με 24αρα σε 3 λεπτουδακια

ανετα ξεκουραστα ουτε γατια ουτε σκυλια και ανοιγε κλεινε το router

Δημοσ.
>http://www.rapidshare4ever.com/

Μπορείς να κατεβάσεις μέχρι και 10 link την ημέρα σαν premium user x 100mb περίπου 1 Giga την ημέρα με ταχύτητα περίπου 140 kb/sec χωρίς γατούλες και σκυλάκια με μόνη προυπόθεση όση ώρα κατεβάζεις να μην κλείσεις το link της ιστιοσελίδας

Μου βγαζει αυτο :

Unexpected Data from RapidShare

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...