Προς το περιεχόμενο

rapidshare Νέα κόλπα....

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα άλλα σου γράφουν αυτό ή σου έχουν χάλια ταχύτητες..

λίγα είναι τα αξιόπιστα και το rapidshare είναι ένα από αυτά !

καλό και το happy hours...

πήρα μια χαρά όταν το είδα και κατέβασα το αρχειάκι που ήθελα χωρίς waiting time..

Αυτά είναι ! :-)

Γράφουν ότι όλες οι πόρτες για την χώρα μου είναι κατειλημμένες. Στο megaupload και τα παρεμφερή του συμβαίνει συχνά αυτό. Υπάρχει τρόπος μέσω firefox να το προσπεράσεις βέβαια αλλά και πάλι... premium και γλυτώσαμε.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1ΤΒ;;;; τι κατεβαζεις φιλε madboy? 1 ταινια ανα μερα? που τα βαζεις? τα βλεπεις καθολου ή απλα πανε αποθηκη?

sorry για τις ερωτησεις, αλλα βγηκαν αυθορμητα.φιλικα...

Εχω φάει κόλλημα με σειρές τύπου Prison Break, Alias κλπ. κλπ. και τις κατεβάζω. Το Alias να φανταστείς ήταν 40 Gb ολη η σειρά. Ε πιστευω οτι δεν είναι και κάτι τρομερό μέσα σε ενα χρόνο να κατεβάσεις 1000 GB.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω φάει κόλλημα με σειρές τύπου Prison Break, Alias κλπ. κλπ. και τις κατεβάζω. Το Alias να φανταστείς ήταν 40 Gb ολη η σειρά. Ε πιστευω οτι δεν είναι και κάτι τρομερό μέσα σε ενα χρόνο να κατεβάσεις 1000 GB.

Φυσικά δεν είναι τρομερό. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έχω κατεβάσει γύρω στα 100 GB (με δύο premium λογαριασμούς rapidshare). Όρεξη να'χεις, να κατεβάζεις. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εδω μια ταινια bluray ή HD να κατεβασεις ειναι 15-25Gb ,οποτε rapidshare premium και ξερω ψωμι!

Καλά, το premium, γι'αυτό που προσφέρει έχει εξαιρετική τιμή, δεν το συζητάω. Προκειμένου να σπάω το κεφάλι μου με "κλείσε router να πάρω άλλη IP, άντε να βγω, να ξαναμπω" και χαζομάρες, πληρώνω μηνιαία ή τιμηνιαία συνδρομή και είμαι μια χαρά, το μόνο που με νοιάζει είναι το όριο των 25GB τις 5 ημέρες.

Δημοσ.

ενταξει,τυχαινει καμοια φορα να θες να κατεβασεις πχ ολο τον 1ο-3ο κυκλο του λοστ,η 2 παιχνιδια xbox 360 και ολες τις σεζον του prison break,και να μην σε φτανουν τα 25gb που σου δινει το rs.δεν σου εχει τυχει ομως ποτε να μην εχεις να κατεβασεις τιποτα για αρκετες μερες,και να χανεις τσαμπα τα gb? εγω πχ ειμαι στα 0mb στο οριο,εδω και 10 μερες δεν εχω κατεβασει τιποτα.

Δημοσ.
δεν καταλαβα τιποτα απο το προηγουμενο ποστ.κανεις ενα replay αν θες?

Εννοεί αυτό που ειπώθηκε στην αρχή με τους free users και τα ζωάκια σε κάθε γράμμα. Εγώ που δεν βλέπω και καλά δεν βγάζω άκρη

Δημοσ.
Εννοεί αυτό που ειπώθηκε στην αρχή με τους free users και τα ζωάκια σε κάθε γράμμα. Εγώ που δεν βλέπω και καλά δεν βγάζω άκρη

Γιατι εμενα που μου ειπε ο οφθαλμιατρος οτι εχω εξαιρετικη όραση νομιζεις οτι βγαζω?

Ειπαμε, δικο τους ειναι το rs οτι θελουν το κανουν, αλλα αυτο ειναι ικανο να σου δημιουργησει προβληματα ορασης. Δεν φτανει που πρεπει να κοιτας να δεις που ειναι η καθε γατα, ειναι και θολή η εικονα. Του πουστη δηλαδη... Και δεν κατεβαζω τοσο απο κει ωστε να χρειαζομαι premium account. Προτιμω τα torrents. Κανενα αλμπουμ που και που...

Δημοσ.

το θέμα είναι αυτά που κατεβάζει κάποιος να τα βλέπει και όχι να τα κρατάει μόνο για συλλογή..

θα δείτε 25 gb υλικό σε 5 μέρες? (αν είναι ταινίες ή αν είναι tv shows )..

Δημοσ.
το θέμα είναι αυτά που κατεβάζει κάποιος να τα βλέπει και όχι να τα κρατάει μόνο για συλλογή..

Δύσκολα αλλά όχι απίθανο.

Εγώ πάντως δεν προλαβαίνω (χωρίς να κατεβάζω κάτι συγκεκριμένο παιχνίδια/ταινίες/σειρές/μουσική) και τα έχω όλα στον δίσκο "downloads". Σιγά- σιγά τα βλέπω και μάλιστα πολλά πάνε άκλαφτα ειδικά όταν τελειώνει ο χώρος.

Δημοσ.

Ουσιαστικά είναι 3 εώς 5 ταινίες 720p (δεν πάω πιο πάνω) και αντίστοιχα επεισόδια TV Shows, είτε αυτά είναι 1,1GB, 2,2, 4,5ΓΒ κ.λπ.

Διόλου απίθανο λοιπόν.

Προσωπικά μου φτάνουν και μου περισσεύουν τα 25Gb συν ότι συνεχώς συμβαίνει αυτό που είπε ο bougas προηγουμένως, να έχω αρκετό υπόλοιπο τελικά.

Πάντως για την τιμή αυτή, πράγματι δεν έχω κανένα παράπονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...