Προς το περιεχόμενο

rapidshare Νέα κόλπα....

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εαν προσεξετε τα γραμματα πανω εχουν σκυλια και γατια....βαζετε μονο το γραμμα που εχει το γατι...

Δημοσ.

Premium φυσικά. :)

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ανανέωση για εναν ακόμη χρόνο την συνδρομή μου. Αν και δεν είμαι μανιώδης με το κατέβασμα υπολογίζω να κατεβάζω περίπου το χρόνο γύρω στο 1TB. Αν περίμενα να κατεβάσω αυτά τα δεδομένα ως free user θα μου έπαιρνε 10 χρονάκια περίπου. :)

Δημοσ.

1ΤΒ;;;; τι κατεβαζεις φιλε madboy? 1 ταινια ανα μερα? που τα βαζεις? τα βλεπεις καθολου ή απλα πανε αποθηκη?

sorry για τις ερωτησεις, αλλα βγηκαν αυθορμητα.φιλικα...

Δημοσ.
αυτό το σάιτ μας έχει κουράσει γαμότο...

κατσε ρε φιλαρακι,απο που και ως που σε εχει κουρασει? ειναι δικος σου ο server,η εχεις καποια νομιμα δικαιωματα και στα στερουνε? πληρωνεις και σε εχει κουρασει? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.εσυ κλεβεις,οχι αυτοι.

κατι αλλαξανε οι εξυπνοι

τι παει να πει "οι εξυπνοι"; θα τους την πεις και απο πανω επειδη προστατευουνε την επιχειρηση τους? νομιζω εχετε παρεξηγησει ορισμενα πραγματα.

Δημοσ.

Οπα, μόλις τώρα μπήκα rapidshare και μου γράφει "The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!" .Δεν μου ζητάει κωδικούς ούτε χρόνο για ticket .

Τι γίνεται?

Δημοσ.

Φαίνεται το αφεντικό του rapidshare τρελάθηκε και εβγαλε για κάποιες ώρες τους κοδικούς και τον χρόνο αναμονής για το ticket!!:-):-D:lol::rolleyes:;)

Δημοσ.
κατσε ρε φιλαρακι,απο που και ως που σε εχει κουρασει? ειναι δικος σου ο server,η εχεις καποια νομιμα δικαιωματα και στα στερουνε? πληρωνεις και σε εχει κουρασει? δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.εσυ κλεβεις,οχι αυτοι.

τι παει να πει "οι εξυπνοι"; θα τους την πεις και απο πανω επειδη προστατευουνε την επιχειρηση τους? νομιζω εχετε παρεξηγησει ορισμενα πραγματα.

Και γιατί ρε φίλε BOUGAS αυτή φιλοξενούν νόμιμα αρχεία που μπορούν να τα πουλάνε?

πουλάνε κλεμμένα και οι υπόλοιπη κλέβουν από τους κλεφτές:devil:

ποια επιχείρηση προστατεύουν....

Δημοσ.

Γι'αυτό τους τρέχουν δικαστικώς... κανείς δεν είναι Άγιος... άμα θές σωστή αντιμετώπιση πληρώνεις, για κάτι το οποίο (φυσικά είναι μηδαμινό το ποσό μπροστά σε ότι μπορείς να πάρεις) είναι ήδη κλεμμένο.

Δημοσ.
Και γιατί ρε φίλε BOUGAS αυτή φιλοξενούν νόμιμα αρχεία που μπορούν να τα πουλάνε?

πουλάνε κλεμμένα και οι υπόλοιπη κλέβουν από τους κλεφτές:devil:

οπως ακριβως το ειπες."φιλοξενουν". το rapidshare δεν ειναι warezaζικο με donations,ειναι online server που φιλοξενει αρχεια που ανεβαζεις "ΕΣΥ",και εσυ πληρωνεις την δυνατοτητα να κατεβασεις οτιδηποτε εχει ανεβει σε αυτον,σε φουλ ταχυτητες.δεν πληρωνεις κανενα απολυτος υλικο.

ποια επιχείρηση προστατεύουν....

με τα 100αδες perabytes σκληρων που εχουν,και ενα bandwitch πανω απο 120 χιλιαδες mbit,εχουνε και καποια χιλιαδες,για να μην πω 10αδες χιλιαδες εξοδα συντηρησης ξερεις καθε μηνα....δεν μιλαμε απλα για 10 σκληρους δισκους,μιλαμε για ενα τεραστιο εργοστασιο (σε εκταση) σκληρων δισκων....

να σου θυμισω οτι ο 320αρης σκληρος που εχεις στο pc σου,εχει κανα 75αρι ευρω....πιστευω να καταλαβαινεις την διαφορα,και για το τι ποσα συντηρησης και αναπτυξης μιλαμε....)

και τα αρχεια επισης δεν τα ανεβαζουν αυτοι.και που σου δινουνε την δυνατοτητα να κατεβαζεις και σαν Free,και πολυ σου ειναι.ασε τις τσιγκουνιες και βαλε και εσυ ενα premium να βρεις την υγεια σου οπως οι περισσοτεροι,(μαζι με τους 20000 ποντους που θα παρεις,θα εχεις 15 μηνες rs account με 60 ευρω.με εναν φιλο σου,απο 30 ευρω ο καθενας,και ξεμπερδεψες).

το rapidshare ειναι μακραν ο πιο γρηγορος και αξιοπιστος τροπος να κατεβασεις αρχεια απο το ιντερνετ.δοκιμασε p2p,τορρεντ,ftp,οτι αλλο βρεις,και μετα παρε 1 μηνα λογαριασμο rs,και πες μου αμα επιασες η οχι το 2χιλιαρο που σου δινει η φορθνετ.σε αλλα site,δεν μπορεις να κατεβασεις ουτε με 200kbps,και πολλα λεω.ε λοιπον; γιατι να τσιγκουνευτω να παρω εναν δικο μου λογαριασμο; να εισαι σιγουρος,πως αν δεν υπηρχε το rs,θα ηταν διαφορετικος ο τροπος του download σημερα....αυτο θα το διαπιστωσεις οταν το κλεισουν.

Δημοσ.

Κάτσε ρε bougas. Πρώτον δεν υπάρχει αναζήτηση σε αρχεία στο rapidshare. Δλδ σε τορρεντάδικο κάνεις ένα search και βρίσκεις αυτό που ψάχνεις.2ον τα αρχεία που δεν ανήκουν στην εποχή μας, παλιές ταινίες, παλιά κόμιξ, παλιά παιχνίδια διαγράφονται αμέσως.3ον τα rips παλιών ταινιών είναι από ερασιτέχνες οπότε γάμησε τα από ποιότητα. Γενικά εγώ προτιμώ το rapidshare για μια καινούργια κυκλοφορία cd ή για πράγματα που πάνε σε warez sites και όχι σε torrentάδικα. Και 4ον ένας πειρατής ποτέ δεν πληρώνει κάτι αν μπορεί να το βρει ελεύθερο. Και ας κάνει περισσότερο κόπο. Είναι θέμα τιμής

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα; Οι άνθρωποι προσφέρουν κάτι, την δυνατότητα να ανεβοκατεβάζεις αρχεία και είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή.

Το τι θα ανεβοκατεβάσεις δεν είναι δικό τους θέμα και δίνουν και την δυνατότητα να "ρουφιανέψεις" κάποιο αρχείο που μοιράζεται παράνομα (έστω και για τα μάτια του κόσμου)

Αντί να πείτε ότι πάλι καλά που σου την δυνατότητα να κατεβάζεις αξιοπρεπέστατα ακόμα και αν δεν είσαι premium (όχι σαν κάτι αλλά που και καλά όλες οι πόρτες για την χώρα σου έχουν καταληφθεί) κάνετε και παράπονα. Είναι λίγο αχαριστία.

Δημοσ.

Αντί να πείτε ότι πάλι καλά που σου την δυνατότητα να κατεβάζεις αξιοπρεπέστατα ακόμα και αν δεν είσαι premium (όχι σαν κάτι αλλά που και καλά όλες οι πόρτες για την χώρα σου έχουν καταληφθεί) κάνετε και παράπονα.

τα άλλα σου γράφουν αυτό ή σου έχουν χάλια ταχύτητες..

λίγα είναι τα αξιόπιστα και το rapidshare είναι ένα από αυτά !

καλό και το happy hours...

πήρα μια χαρά όταν το είδα και κατέβασα το αρχειάκι που ήθελα χωρίς waiting time..

Αυτά είναι ! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...