Προς το περιεχόμενο

rapidshare Νέα κόλπα....

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.συνιθιζω να κατεβαζω αρκετα αρχεια απο rapidshare και ενω ολα πηγαιναν με τους κωδικους(χρησιμοποιοω free κατεβασμα αρχειων)απο εχθες κατι αλλαξανε οι εξυπνοι κια μου βγαζει ολο χαζομαρες.ας πω ενα παραδειγμα.παταω free και αρχιζει η αντιστροφη μετρηση.μολις τελειωνει μου βγαζει NM602CO και λεει "No premium user. Please enter all letters having a CAT below."στο κουτακι χωρανε με χρι 4 γραμματα.ε εγω τι στο καλο πρεπει να βαλω???και τι σημαινει το using a CAT???

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν τελικά είναι απλό αν και με μπέρδεψε και εμένα λίγο. Αν προσέξεις καλά σε κάθε γράμμα έχει και ένα ζώο, εσύ πρέπει να εισάγεις τα γράμματα τα οποία έχουν μία γάτα (CAT) και θα δουλεψει!!!!

Δημοσ.

thanks Που απαντησες.μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο καλιτερα plz?πχ στον παραπανω κωδικο που εβαλα οτι μου εδωσε ποιο ειναι το σωστο?

Δημοσ.

Προφανώς, κάποια από τα 7 γράμματα που σου δίνει, έχουν πάνω τους κάποια εικόνα γάτας... από αυτά τα 7 γράμματα, μόνο τα 4 λογικά θα έχουν γάτες πάνω, ενώ τα άλλα 3 όχι. Δοκίμασε να βάλεις στο πεδίο του κωδικού, τα 4 γράμματα με τη γάτα πάνω τους και θα ξεκινήσει το download...

Δημοσ.

Κάνε μια επιλογή για κατέβασμα και περίμενε να πάρεις το ticket πρόσεξε στον κωδικό που σου δίνει σε κάθε γράμμα θα έχει και ένα σχέδιο με ένα ζώο, διάλεξε τα γράμματα τα οποία έχουν σαν σχέδιο ζώου την γάτα και βάλε μόνο αυτά.

Δημοσ.

εγω με το ζορι καποιες φορες ξεχωριζω τα γραμματα, τωρα πρεπει να κοιταω και πιο γραμμα εχει γατα πανω.... :-(

Δημοσ.
'Η παίδεμα ή premium

premium αν έχεις να κατεβάσεις πολλά...

αν δεν έχεις τι να το κάνεις? καλύτερα free και ας έχει όλο το ζωολογικό κήπο πάνω.. :-)

Δημοσ.
premium αν έχεις να κατεβάσεις πολλά...

αν δεν έχεις τι να το κάνεις? καλύτερα free και ας έχει όλο το ζωολογικό κήπο πάνω.. :-)

Και ναι και όχι...

Και εγώ πρόσφατα έκανα premium και βλέπω ότι ακόμα και για τα λίγα είναι καλά. Δεν σε νοιάζει και δεν σε περιορίζει τίποτα. Από την άλλη όμως το παρακάνεις και κατεβάζεις ότι σαχλαμάρα κυκλοφορεί ακριβώς επειδή έχεις premium.

Εγώ πάντως από εδώ και μπρος θα τον συνεχίσω τον premium... όπως είπα ακόμα και για λίγα είναι καλός.

Δημοσ.
Και ναι και όχι...

Και εγώ πρόσφατα έκανα premium και βλέπω ότι ακόμα και για τα λίγα είναι καλά. Δεν σε νοιάζει και δεν σε περιορίζει τίποτα. Από την άλλη όμως το παρακάνεις και κατεβάζεις ότι σαχλαμάρα κυκλοφορεί ακριβώς επειδή έχεις premium.

Εγώ πάντως από εδώ και μπρος θα τον συνεχίσω τον premium... όπως είπα ακόμα και για λίγα είναι καλός.

και εγώ αυτή την περίοδο έχω premium.. αλλά γενικά είμαι με free και όταν μαζέψω υλικό, τότε παίρνω με κάποιους πόντους που έχω μαζέψει.. :-)

Άσχετο..έχει κανείς κανέναν τελειωμένο ( expired ) λογαριασμό που δεν τον θέλει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...