Προς το περιεχόμενο

Μεγάλοι Έλληνες

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο όσα έμαθα είναι πλαστός (βέβαια και μόνο που χρέθηκε αυτό το κείμενο στον Αλέξανδρο κάτι σημαίνει).

Πάντως πολύ θα γελάσω άμα βγει πρώτος.

Προφανως και κανεις πλακα.

Το οτι δημιουργηθηκε ενα κειμενο απο εμας, χρεωθηκε σε καποιον απο εμας και αποφασισαμε εμεις οτι σημαινει κατι για εμας, πες μου, τι ακριβως εχει να κανει με τον καθε αλεξανδρο και οχι μονο τον επονομαζομενο Μεγα.

Αντε, με το καλο, να χρεωσουμε κι ενα κειμενο στο Σωκρατη, αλλο ενα στον Περικλη, και παει λεγοντας. Γιατι αυτοι μεν μπορει ουτε κατα διανοια να μην το ειχαν σκεφτει, αλλα αφου εμεις το σκεφτηκαμε, κατι θα σημαινει.

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χα χα χα πολύ αστειο. Με έκανες και γέλασα βραδιάτικα. Πες και κανένα άλλο

Νταξ αφού επιμένεις

Η δασκάλα της Α' Γυμνασίου έχει πρόβλημα με τον Τοτό, ο οποίος δείχνει να βαριέται αφόρητα στην τάξη.

- Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει.

- Είμαι πολύ έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη κι είμαι εξυπνότερος από αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να πάω στην τρίτη κι εγώ.

Η δασκάλα τον πήγε στον διευθυντή που συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στην τρίτη τάξη.

- Πόσο κάνουν 3 Χ 3; τον ρωτάει ο διευθυντής.

- 9, απαντάει ο Τοτός.

- 3Χ13;

- 39

Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός. Μετά ήρθε η σειρά της δασκάλας για ερωτήσεις. Ρωτάει:

- Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο;

- Τα πόδια.

- Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου;

- Τσέπες.

- Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;

- Η καρύδα.

- Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;

Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά πριν προλάβει να διακόψει, ο Τοτός απαντά:

- Η τσίχλα.

- Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του;

Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πριν προλάβει να πει κάτι...

- Χειραψία, λέει ο Τοτός.

- Και τώρα μερικές ερωτήσεις του στυλ "Τι είμαι εγώ".

Αρχίζω: Χώνεις τα παλούκια σου μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις, κι εγώ βρέχομαι.

- Η σκηνή του κάμπινγκ.

- Βάζεις ένα δάχτυλό σου μέσα μου. Με παίζεις νευρικά. Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα.

Ο διευθυντής κοιτάζει σα χαμένος.

- Η βέρα.

- Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι.

- Η μύτη.

- Είμαι ένα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας.

- Το βέλος, απαντά ο Τοτός.

- Αρχίζω από Μ κι όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι.

- Το μέλι.

Ο διευθυντής έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης και είπε:

- Μωρέ, στείλ' τον στο Πανεπιστήμιο,εγώ σε όλες λάθος απάντησα.

Πως σου φάνηκε;

Α και κάτι άλλο,ο Κων/νος που βγήκε μεγάλος Έλληνας μας χαλάει που δεν ήταν Έλληνας;Όχι ε

Δημοσ.
Είναι κάτι που διεγείρει με διττό τρόπο την τεστοστερόνη σου.

'Οπως την βρίσκει ο καθένας. Βλέπω πως μετά τα πρόβατα έχεις κάνει και νέα ανοίγματα.

Ως προς τον όρκο κρίμα που είναι μούφα, αν ίσχυε θα έκλειναν πολλά στόματα.

Βέβαια ως προς την προοδευτικότητα του Αλεξάνδρου, τα δικαιώματα που έδωσε στους κατεκτημένους είναι μια απόδειξη. (ακόμα και στην άθλια σχετική ταινία οι φασίστες στρατηγοί του αντιδρούν ενάντια στην αντιεθνικιστική προοδευτικότητά του)

Άσχετο, πρόταση : γιατί δεν κάνουμε μια δημοσκόπιση για να δούμε ποιον θα ψήφισουν οι insomniacs ως μεγαλύτερο Έλληνα ? (και να δούμε πόσο θα διαφέρουν τα αποτελέσματα από του SKAI)

Δημοσ.

Δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά για να είναι πιο εύκολη η καταμέτρηση πρέπει να είναι στανταρ οι συμμετοχές και να επιλέγουν οι χρήστες.

Προτείνω "Ο Λούσιφερ" και "ΔΞ/ΔΑ".

Δημοσ.
Δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά για να είναι πιο εύκολη η καταμέτρηση πρέπει να είναι στανταρ οι συμμετοχές και να επιλέγουν οι χρήστες.

Προτείνω "Ο Λούσιφερ" και "ΔΞ/ΔΑ".

Εντάξει αυτό λύνεται, για 2 μέρες θα προτείνουν τα μέλη μέχρι και 5 ονόματα ο καθένας και στην συνέχεια θα ψηφίσουν μεταξύ των 10 ονομάτων που θα έχουν προταθεί περισσότερες φορές, όπως δηλαδή έγινε και στον skai. Θα είναι όντως λίγο δύσκολη η καταμέτρηση αλλά θα έχει πλάκα. (εννοείται πως θα έχω lucifer μέσα στα 5)

Δημοσ.

Προτείνω πρώτος 5 μεγάλους Έλληνες:

1)Ισαάκ Νεύτωνας

2)Αντώνης Κανάκης

3)Χουαν Ραμον Ρότσα

4)Μωυσής

5)Κώστας Χαρδαβέλας

Δημοσ.
Εγώ θα έχω katerina_a_86 στα 4.

Λοιπόν, ψήστους και το φτιάχνουμε.

Βολέψου με πρόβατα προς το παρόν που είναι και η φυσική τους στάση.

Ποιους να ψήσω?

Δημοσ.
Ο ορκος του Μεγα Αλεξανδρου που παρατιθεται σε προηγουμενο μυνημα δεν υπαρχει σε κανενα κειμενο και φυσικα ειναι πλαστος.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Ας αποφασισουν αυτοι που ψευδως του αποδιδουν αυτο τον ορκο και οσοι νομιζουν οτι πραγματι τα ειπε ο Αλεξανδρος , αν τελικα ειναι "σφαγεας" η οπως παρουσιαζεται μεσα απο αυτα τα λογια .

Και στη βιογραφια στο σκαι γραφει κατεβηκε να υποταξει τους Θηβαιους που αντιστεκονταν, νικησε, διεταξε να σφαξει 6000 και εκανε 30000 δούλους. Αυτο τι δείχνει; Πρωτα σφαγεας και μετα τα υπολοιπα...

Δημοσ.

Ξεκολάτε ρε,δεν έσφαζε,μόρφωνε.Απλά επειδή δεν είχαν απουσιολόγια για να τους δίνει αποβολές η τιμωρία ήταν αποκεφαλισμός

Δημοσ.
Και στη βιογραφια στο σκαι γραφει κατεβηκε να υποταξει τους Θηβαιους που αντιστεκονταν, νικησε, διεταξε να σφαξει 6000 και εκανε 30000 δούλους. Αυτο τι δείχνει; Πρωτα σφαγεας και μετα τα υπολοιπα...

Εννοούνται αυτά, δεν είπαμε ότι ήταν ο gandhi, από την στιγμή που έκανε επιθετική εκστατεία σφαγέας, ήταν δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Η προοδευτικότητα του έγκειται στον τρόπο διοίκησης των λαών που κατέκτησε.

Εξαρτάται λοιπόν τι κριτήρια θα χρησιμοποιήσουμε για να χαρακτηρίσουμε κάποιον ως τον μεγαλύτερο Έλληνα.

Αν έχουμε κριτήριο την καλοσύνη και την πραότητα θα πρέπει να ψάξουμε κανέναν άγιο.

Αν έχουμε την ικανότητα, την διορατικότητα, και τα μεγάλα επιτεύγματα δεν συγκρίνεται κανείς με τον Αλέξανδρο.

Δημοσ.
Προτείνω πρώτος 5 μεγάλους Έλληνες:

1)Ισαάκ Νεύτωνας

2)Αντώνης Κανάκης

3)Χουαν Ραμον Ρότσα

4)Μωυσής

5)Κώστας Χαρδαβέλας

Αντιπρόταση:

1) Μίκιος Μαούσιος

2) Δονάλκιος Δάκιος

3) Αλέφας

4) Γιάτσεκ Γκμόχ

5) Jennifer Aniston

Δημοσ.
Είναι κάτι που διεγείρει με διττό τρόπο την τεστοστερόνη σου.

τραβέλι?

ο μονος που κατέκτησε τον κόσμο χωρίς βία ήταν ο Χριστός

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...