Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θέλω να πεις απαραίτητα κάτι. aha μάλιστα...ok...
teo64x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 υπονοεις Chrisxxx οτι ο λαζοπουλος στηριζει καποιο κομμα? αν ανεβαινουν τα ποσοστα καποιου κομματος απο τη σατιρα του λαζοπουλου απλα αυτο συμαινει οτι τα αλλα δε κανουν τιποτα και αυτο εχει κατι να δωσει Λάθος, ο Λαζόπουλος όντως έκανε διαφήμιση συγκεκριμένου κόμματος στην εκπομπή του. Αρχικά χαλαρά, αργότερα πιο εντατικά και χωρίς να κρύβεται. Αφού τα είπε η Natasa εγώ λέω να μην βάλουμε και τον Μ.Αλέξανδρο γιατί σκότωσε πολύ κόσμο και να βάλουμε τον Καρβέλα που συμβάλει στην πνευματικη μας ανύψωση. Τι σόι επιλογή είναι αυτή; Δηλαδή ή ένας δικτάτορας ή ένας συνθέτης σκυλάδικων; Αυτά μόνο τα είδη ανθρώπων πιστεύεις ότι βγάζει αυτή η χώρα; Σοβαρούς ανθρώπους δεν έχει;
natasa123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 σαφως και εχει σοβαρους ανθρωπους τον βελουχιωτη για παραδειγμα
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 aha μάλιστα...ok... Αν σε πείραξε κάτι από αυτά που είπα στο αρχικό μου post θα μπορούσες να το πεις κι όχι να μου πας κόντρα για άσχετα πράματα. Δηλαδή ή τον ένα μ@@ ή τον άλλο; Σοβαρούς ανθρώπους δεν έχει βγάλει η χώρα κατά τη γνώμη σου; Έχει βγάλει, αυτούς που ψήφισα. και γι αυτούς που τους πείραξε ο Μεταξάς, όσο δικτάτορας ήταν ο μεταξάς ήταν και ο Βενιζέλος και ο Μ.Αλέξανδρος.
teo64x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Έχει βγάλει, αυτούς που ψήφισα. Okay, you just divided by zero.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Για να μην κλειδωθεί το παρόν θέμα, να παρακαλέσω τα μέλη να αποφύγουν τις αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα, κόμματα ή σχηματισμούς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αν σε πείραξε κάτι από αυτά που είπα στο αρχικό μου post θα μπορούσες να το πεις κι όχι να μου πας κόντρα για άσχετα πράματα. μπα και που θα το πω δεν θα έχει σημασία, όταν βλέπω τέτοια καταλαβαίνω ότι κάνω μλκια που ασχολούμαι ... και γι αυτούς που τους πείραξε ο Μεταξάς, όσο δικτάτορας ήταν ο μεταξάς ήταν και ο Βενιζέλος και ο Μ.Αλέξανδρος.
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Thresh Αν διαφωνείς στο ότι όσο δικτάτορας ήταν ο μεταξας ήταν και ο Βενιζέλος και ο Μ. Αλέξανδρος είμαι πρόθυμη να το συζητήσω. (Το θέμα είναι ιστορικό και όχι πολιτκό) Αν πάλι είσαι υπεράνω θα θεωρήσω ότι δεν ξέρεις ιστορία και θα λήξει το θέμα.
teo64x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αν πάλι είσαι υπεράνω θα θεωρήσω ότι δεν ξέρεις ιστορία και θα λήξει το θέμα. Αχ μη μας το κάνεις αυτό!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 πράγματι τώρα θα βάλω την γάτα μου να κλαίει... oh wait, δεν έχω γάτα...GOD DAMN IT! (και να συνεχίζω να υποστηρίζω ότι έκανα μλκια που ασχολήθηκα)
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αχ μη μας το κάνεις αυτό!! Γιατί μιλάς στον πληθυντικό. Σε όρισε εκπρόσωπο ο thresh? -----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 12 : 47 : 20----- πράγματι τώρα θα βάλω την γάτα μου να κλαίει... oh wait, δεν έχω γάτα...GOD DAMN IT! (και να συνεχίζω να υποστηρίζω ότι έκανα μλκια που ασχολήθηκα) ΟΚ .
teo64x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 πράγματι τώρα θα βάλω την γάτα μου να κλαίει... oh wait, δεν έχω γάτα...GOD DAMN IT! Could I possibly help? Γιατί μιλάς στον πληθυντικό. Σε όρισε εκπρόσωπο ο thresh? Ναι. Έχει τραυματιστεί σοβαρά από τα facepalms και δε μπορεί να γράψει.
antonisid Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Με αυτη τη λογική μάλλον και ο Καλυβάτσης με τον Σερβετα θα πρέπει να μπουν στην 5αδα... Το μονο που μεγάλωσε ο Λαζοπουλος είναι τα ποσοστα καποιου κομματος. Δικιο εχεις.....ετσι οπως το παμε...θα τεθει θεμα και για Σεφερλη , Τσακωνα και Τονυ Αντονυ. Υπαρχουν ονοματα οπως Ωνασης , Μ.Αλεξανδρος , Σωκρατης , Καπποδιστριας , Κωλοκοτρόνης , Αριστοτελης , Πυθαγορας κτλ....ατομα δηλαδη που μεγαλωσαν την Ελλαδα κ αφησαν "πολιτισισμο εκει που πηγαν" , μαθηματικα και γεωμετρια που αποτελουν βασικες αρχες του χωρου μεχρι και σημερα,γνωσεις γι το "ατομο" που ηταν αδιανοητο τοτε να μιλας για τον μικροκοσμο,για τον Αριστοτελη τι να πουμε...που διδασκεται μεχρι και σημερα σε μεγαλα πανεπιστημια του κοσμου και μεχρι και ο Δαρβινος εχει χρησιμοποιησει πολλες αρχες του για την θεωρεια της εξελιξης.Ο Καπποδιστριας μας εκανε απο χωραφι κρατος στην πιο κρισιμη εποχη του εθνους. Και παρολ αυτα υπαρχουν καποια ατομα που βαζουν τον Λαζοπουλο,αλλα και τον καθε Λαζοπουλο μεσα στους 5 σημαντικοτερους? Ειναι αδιανοητο αυτο...μαλλον καποιοι δεν εχουν ιδεα απο ιστορια,δε μπορει να εξηγηθει αλλιως!!!! Αλλα αυτοί είμαστε........
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 πολυ θαθελα να μαθω τί ''πολιτισμο'' αφησε πισω του ο ωνασης παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.