Προς το περιεχόμενο

Μεγάλοι Έλληνες

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω παντως θα προτιμουσα λαζοπουλο απο μεταξα

Δεν έχεις άδικο. Ο μεταξάς απλά μεγάλωσε την Ελλάδα (Ήπειρο,Θεσσαλία, δωδεκάνησα, Μακεδονία και Θράκη)

Ο λαζόπουλος κορόιδεψε την Ντενίση.

Η συμβολή του λαζόπουλου για την Ελλάδα είναι μεγαλύτερη.

Δημοσ.
Δεν έχεις άδικο. Ο μεταξάς απλά μεγάλωσε την Ελλάδα (Ήπειρο,Θεσσαλία, δωδεκάνησα, Μακεδονία και Θράκη)

Αν είναι έτσι γιατί να μη βάλουμε μέσα και το Λιακόπουλο; Αν και η συμβολή του δεν είναι σημαντική (ακόμα), οι ιδέες του για το παρελθόν και το μέλλον είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποιος ήρθε? Είπα εγώ για post? Γενικά ρώτησα αν ψήφισε στον SKAI.

δεν ρώτησες γενικά αν ψήφισε αλλά αν ψήφισε Λαζόπουλο...

άρα αυτομάτως συμπέρανες ότι ψήφισε...

Δημοσ.

ελεος ρε παιδια...τι εχει κανει ο Λαζοπουλος δηλαδη?

Ασχετα απο τις ακραιες αποψεις του - γνωμη μου ειναι οτι αποτελει ενα κακκιστο προτυπο για τα νεα παιδια- το παραβλεπω και δεχομαι οτι ειναι ενας πολυ καλος ηθοποιος με πολυ χιουμορ κι ενας πολυ μεγαλος καλλιτεχνης.Μεχρι εκει ομως,απο που κι ως που τιθεται θεμα να μπει στους 5 σημαντικοτερους Ελληνες?

Δημοσ.
δεν ρώτησες γενικά αν ψήφισε αλλά αν ψήφισε Λαζόπουλο...

άρα αυτομάτως συμπέρανες ότι ψήφισε...

Τώρα ρε Thresh θα μας τρελάνεις?

Έχεις να πεις κάτι για το θέμα η θα ασχολείσαι με το οτι συμπέρανα ότι ψήφισε?

Ας μας πει ο ίδιος τι έκανε.

Δημοσ.

η συμβολη του λαζοπουλου στη συγχρονη ελλαδα ειναι μεγαλη εξαλλου ο λαζοπουλος ειναι καλλιτεχνης και οχι στρατηγος μπορει να μη μεγαλωσε εδαφικα την ελλαδα αλλα διευρυνει τους πνευματικουσ μας οριζοντες και την κριση μας μεσα απο την σατιρα του

• Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα ρε Thresh θα μας τρελάνεις?

Έχεις να πεις κάτι για το θέμα η θα ασχολείσαι με το οτι συμπέρανα ότι ψήφισε?

Ας μας πει ο ίδιος τι έκανε.

τι θες να πω για ένα θέμα του οποίο το τελευταίο post έγινε πριν από 8 μήνες?

προφανώς σχολιάζω τα new posts...αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια ας μην το ξέθαβες, γιατί αποκλείεται να ψήφισες τώρα...η ψηφοφορία άρχισε στις 16 Απριλίου και κράτησε 20 μέρες!

Δημοσ.

ναι αλλα βλεπουμε τον λαζοπουλο και μετα παλι για υπνο. λεμε οτι καλα τα λεει αλλα μετα λεμε τι ειπε ο λαζοπουλος, δεν κανουμε τιποτα.

και αυτο απο ατομο που δεν εχει χασει εκπομπη του απο περσυ με τις φωτιες

Δημοσ.

Με αυτη τη λογική μάλλον και ο Καλυβάτσης με τον Σερβετα θα πρέπει να μπουν στην 5αδα... Το μονο που μεγάλωσε ο Λαζοπουλος είναι τα ποσοστα καποιου κομματος.

Δημοσ.

Δεν είναι καμιά φοβερή προσωπικότητα ο Λαζόπουλος, μην κολλάτε εκεί. Συγκριτικά με το Μεταξά το είπε η Νατάσα.

Δημοσ.
τι θες να πω για ένα θέμα του οποίο το τελευταίο post έγινε πριν από 8 μήνες(λογικά τότε έγινε και η ψηφοφορία)? προφανώς σχολιάζω τα new posts...αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια ας μην το ξέθαβες

Δεν θέλω να πεις απαραίτητα κάτι.

Το ξέθαψα γιατί σε λίγες μέρες ξαναξεκινάει η διαδικασία (όπως προανέφερα).

Δημοσ.

υπονοεις Chrisxxx οτι ο λαζοπουλος στηριζει καποιο κομμα? αν ανεβαινουν τα ποσοστα καποιου κομματος απο τη σατιρα του λαζοπουλου απλα αυτο συμαινει οτι τα αλλα δε κανουν τιποτα και αυτο εχει κατι να δωσει

Δημοσ.
Δεν είναι καμιά φοβερή προσωπικότητα ο Λαζόπουλος, μην κολλάτε εκεί. Συγκριτικά με το Μεταξά το είπε η Νατάσα.

Αφού τα είπε η Natasa εγώ λέω να μην βάλουμε και τον Μ.Αλέξανδρο γιατί σκότωσε πολύ κόσμο και να βάλουμε τον Καρβέλα που συμβάλει στην πνευματικη μας ανύψωση.

Δημοσ.

οσο για την katerina_a_86 απορω αν μια κοπελα εχει τετοιεσ αντιληψεις που παει ο κοσμος μας..περιμενα εμεις οι γυναικες να ειμαστε πιο ευαισθητες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...