Προς το περιεχόμενο

Μεγάλοι Έλληνες

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όντως δύσκολη απόφαση. Νομίζω όμως ότι ο μοντελοπνήχτης κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του μεγαλύτερου Μλκ.

31) Κούγιας: σε είδα...Μύκονος-έκανες μπάνιο...Λαμία, Κόρινθος, κάπου στα Γιάννενα, στην Παναχαική, στον Άρη Πετρούπολης-διοικούσες ιδρωμένους ποδοσφαιριστες...άλλοτε σαν ύαινα, να υπερασπίζεσαι φονιάδες, κλεφτες, σατανιστές...πότε-πότε στα 5 επί 5 να σε τζατζάρουν...στις πύλες του πολυτεχνείου, κάτω από τα τανκς...κάποιο Δεκέμβρη φωτιές σ' είδαν ν' ανάβεις...στις μάντρες, στα παράθυρα των καναλιών, στο Γούντστοκ, στο interail ...κι υστερα τα νοσοκομεία...η βία είναι γένους θηλυκού...σε είδα στα μάτια των μοντέλων και στην ομάδα μπάσκετ του έπους του '87...γλυκέ μου γίγαντα σε σκέφτομαι...περιμένω τηλεφώνημά σου ή στείλε εξώδικο, Εύη...

:lol: :lol: :lol: :lol:

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα σας πω και εγώ μια ιστορία λοιπόν, αφού σας αρέσουν οι ιστορίες. Σήμερα το πρωί, γνωρίζοντας ότι θα έρθω εδώ ρώτησα ένα μικρό μου φίλο. «Τι θα ρωτούσες Τάσο ,τον κ.Λαζόπουλο;» Εκείνος μου έδωσε μια πολύ έξυπνη απάντηση και εγώ διατυπώνω την ερώτηση προς εσάς. Πως αισθάνεστε που πέρσι ψηφιστήκατε ανάμεσα στους 100 μεγαλύτερους Έλληνες ;

Είναι κάτι που δε το έχω επαναλάβει ποτέ μέσα εδώ.

Άλλοι, θα τον είχαν κάνει ψωμοτύρι..

Η μεγαλύτερη τιμή που έχω νιώσει τη χώρα αυτή είναι αυτό. Η μεγαλύτερη τιμή για ο,τι έχω κάνει άλλη τιμή δε θα υπάρξει. Ήταν και είναι αυτή. Το ότι εμένα ο κόσμος με έβαλε ανάμεσα στους 100 πρώτους είναι η μεγαλύτερη τιμή και νιώθω ότι τους αποδίδω με ευγνωμοσύνη αυτό που μου δώσανε. Πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες θα πάλευαν χρόνια γι’ αυτό . Αρκετά νέος ,δε χρειάστηκε να φύγω από τη ζωή. Είναι η μεγαλύτερη τιμή.

Με εντυπωσίασε πως ένα παιδί το ξέρει..

Και το ξέρει ενώ όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες με εντολή ,το αποσιώπησαν .Το ξέρω ότι ήταν εντολή ,δεν είναι τυχαίο που καμιά εφημερίδα δεν έκανε ένα κομμάτι. Ενώ για όσους είναι εντεταγμένοι να κάνουν κομμάτια κάνουν. $Δε το λέω ως παράπονο, δε με απασχολεί. Για μένα μου αρκεί αυτός ο πιτσιρικάς που μου λες ότι το ξέρει.

http://www.cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/254135.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...